Bejelentkezés - a bukott kést az asztalról, amit én a padlóra esett, és beragadt

Bejelentkezés - a bukott kést az asztalról, amit én a padlóra esett, és beragadt

Számos nemzeti megjelölések kapcsolatos háztartási cikkek, mint például egy késsel. Ő a hatalom jelképe, az erő, mert gyakran használják, mint egy mágikus eszköz a különböző rituálék.A legtöbb esetben, ha a kés a földre esett, a jele, jósolja a megjelenése egy férfi vendég, de vannak más babonák ebben a tekintetben.

Mi esik?

Bejelentkezés - a bukott kést az asztalról, amit én a padlóra esett, és beragadt

Falling evőeszközöket az asztalra általában azt jelenti, közelgő érkezése a vendég, ebben az esetben - egy ember. Nem semmi egy késsel kapcsolatos képviselői az erősebb nem - sok kultúrában együtt jár a téma a háború és a vadászat, valamint egy megnyilvánulása erejét és hatalmát.

Tovább értelmében a jeleket, amelyek sok ember elfelejti, egy burkolt fenyegetés minden ember. Ez annak a ténynek köszönhető, hogy a kés egy primitív társadalomban elsősorban a fegyver helyett eszköz vágás termékeket.

Hogy pontosan?

Bejelentkezés - a bukott kést az asztalról, amit én a padlóra esett, és beragadt

Sok szempontból a jele határozza meg, hogy hogyan esett a kést. Ha a lehullott kés markolata a földre, akkor beszél a érkezése egy szeretett. A férfi, akivel néhány bérlők baráti vagy romantikus kapcsolat. Valószínűleg a találkozó lesz szép.

Ha a kés esett a csúcs, amelynek célja a kár azt jelzi, hogy a látogató valószínűleg jön a sötétben, és hogy valamiféle nem jó hír. Ez is jelzi a veszélyt vagy veszélyt a férfi kijelentette.

Amikor a kés esett a széle az oldalsó, ez azt jelzi, a semlegességet. még a hiábavalóságát a találkozó, ami nem lenne jó vagy rossz. Gyakran ez csak üres beszéd.Ha esett, több kés és kereszteztük az ősszel, akkor jósolja hiba. problémákat személyes életében. A nők esetében ez annak a jele, két házasságot.

Azt ragadt a padló

Bejelentkezés - a bukott kést az asztalról, amit én a padlóra esett, és beragadt

A kés beszorult a padlón - egy nagyon negatív jel. Előhírnöke a megjelenése a ház az elhunyt, vagy súlyos betegség bármely családtagok. Különösen ez a jel megfelelő, ha egy idős ember él az otthon.

Stuck in padló kést, és előrevetíti a közelgő megjelenése a házban egy idegen, akinek szándékai ismeretlenek. Ha maradunk a kés a függőlegesen álló helyzetben, akkor beszél a hivatalos látogatást, ha a kés kissé megdöntve a jobb oldalon, majd azt sugallja, kellemes, személyes látogatás, ha a kés meg van döntve, hogy a bal oldalon, ez arra figyelmeztet, hogy egy idegen jön a házhoz, hogy kárt vagy hogy egy veszekedés.

Ha a kés leesett az asztalról, és megakad a földre, amikor a kenyér vágása, ez előrevetíti a szegénység és éhezés. jelentős csökkenését pénzbevételek.

A kés tört

Bejelentkezés - a bukott kést az asztalról, amit én a padlóra esett, és beragadt

Broken kés - is rendkívül kellemetlen jele, hogy rámutat, hogy baj van a családban. Ezek lehetnek a mindennapi problémák vagy interperszonális viszályt. Ha a kés tört az ősszel, ez azt jelzi, hogy a ház tulajdonosa, vagy a gyenge energetikai védelmet, és hogy megpróbálják befolyásolni révén a fekete mágia.

Ez is egy jele a gyenge jellem és a mély emberi szuggesztibilitás. figyelmeztet, hogy valaki akarja, hogy kihasználják az ő naivitás és hiszékenység.

Ha a kés tört szó szerint a kezében az ember, ez jelzi, hogy probléma van a családban. ahová nem kell figyelni, és szemet hunytak. Ez a jel utal a önbecsapás, és számos lehetőség a késtartó, a vágy, hogy bebizonyítsa mások kiváló és dicséretet érdemel.

Ha a kés tört a penge rozsdafoltok, ez azt jelzi, komoly egészségügyi probléma. instabil érzelmi állapot, és a krónikus fáradtság.

Hogyan semlegesíti a negatív előjelek?

Bejelentkezés -, először is, a figyelmeztetés helyett kész tényként, így néhány negatív jóslatok lehet kerülni, miután tett egy kis szertartás. Amikor leeső kést elegendő háromszor ütni őket a földre, mondván - „House ülnek, ne menj ide”, majd egy váratlan vendég nem jött be a házba.

Negatív következmények elkerülése érdekében helyezze a kést, meg kell, hogy húzza ki, és háromszor ütni a fogantyút a bal oldalon az asztal szélére. Törött kés ne is próbálja megjavítani, mert már hordoz negatív. Része kell gyűjteni őket, és suttogva, „bár a kés eltört, akkor engem nem érint”, majd dobja el a darabot.

Továbbá, nem adnak kést, és játszani velük - ezek a tevékenységek is bajt hozhat a házba, és az a személy.