Beszélj magad - nos, a motiváció és a személyes fejlődés

Beszélj magad - nos, a motiváció és a személyes fejlődés

Beszélj magad - nem baj, ha ez történik, mint egy belső párbeszédet. Továbbá, a norma self-talk hangosan, ha az ilyen monológok segítenek a személy tevékenységük összehangolására, enyhíti az érzelmi stressz. A belső hang a mi nélkülözhetetlen asszisztens, amely segít rendbe az ötleteket, tervezzük egy nap, vagy talál egy elveszett dolog.A tudósok úgy vélik, hogy minden ember magában beszél körülbelül hetven százaléka az idő. Amikor azt mondjuk, valami hangosan magunkat, gyakran szembesülnek azzal a problémával, nem szabványos vagy keres egy elvesztett tárgyat. Ugyanazok a kutatók a témában beszélgetések hangosan maga egy érdekes kísérletet végeztek:

emberek egy csoportja két részre oszlik. Egy alcsoport feladata megtalálni az elveszett tárgy, segítve magát gondolatainak. Tovább alcsoportot kell keresni az elvesztett tárgyat, csendben.

Az eredményeket ékes - az emberek az első alcsoport megtalálta a helyes dolgot gyorsabb, mint a „néma” alanyok. Ez a kísérlet azt mutatja, hogy beszél magunkat, gyorsan felfogni és feldolgozni ezt az információt, ami felgyorsítja az agyban.Ha a szülők a gyermek tettek ilyen hibát nevelés, akkor ne essen kétségbe. Mindenki tud segíteni magukat. Dolgozik egy végül hallható magát sírni - „Amit tenni még!”. A tudósok kifejtette véleményét az eredeti hangokat a belső ember - hetven százalékát a tulajdonos, hogy a hang az a személy, aki a való életben negatív és elítélését. A pozitív eredmény kell változtatni magát a belső hang, leigázzák azt. A szokásos kigúnyolja és vádak a tudatalatti is képviseli vicces állatok egy kis hang, vagy fordítva, annak érdekében, hogy túlságosan követelőző. Koncentráló módon kiejtés, az emberek elvonta az a tény, mondott valamit, nem fog fájni az önbecsülés.

Továbbá, meg kell tanulniuk, hogyan kell kikapcsolni a belső hang, ha például zavarja. Ez nem könnyű, de néhány edzést megkönnyíti ezt a feladatot. A jó gyakorlat az összefonódás azonnal számos tényezőtől - meg kell törekedni, hogy a láthatáron három dolgot tett három hangokat magad körül, és úgy érzi, a három pontot a testen. Egy ilyen terhelés a belső hang egyszerűen nem elég „források”. A belső hang, amely szeret egy ember biztosan segít céljainak elérésében, és ki a belső hang - nagyon hasznos, nem csak az ő személyes élete (belső hang, emlékeztet a problémákat, hogy a gyakran rontja a romantikus és meghitt hangulat), hanem a munkahelyen (ha megszakad a belső hang ember, például, nem gondolt a negatív eredményt az interjú).

A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen a belső párbeszéd - ez segít a személy céljainak elérésében, építő és tömör, nem megfélemlíteni vagy fuvallat szorongás és a pánik, valamint az idő elfogyott, hogy ne vonja el a világot, amely körül forog.