Beszélj magad - nos, a motiváció és a személyes fejlődés

Beszélj magad - nos, a motiváció és a személyes fejlődés

Beszélj magad - nem baj, ha ez történik, mint egy belső párbeszédet. Továbbá, a norma self-talk hangosan, ha az ilyen monológok segítenek a személy tevékenységük összehangolására, enyhíti az érzelmi stressz. A belső hang a mi nélkülözhetetlen asszisztens, amely segít rendbe az ötleteket, tervezzük egy nap, vagy talál egy elveszett dolog.

A tudósok úgy vélik, hogy minden ember magában beszél körülbelül hetven százaléka az idő. Amikor azt mondjuk, valami hangosan magunkat, gyakran szembesülnek azzal a problémával, nem szabványos vagy keres egy elvesztett tárgyat. Ugyanazok a kutatók a témában beszélgetések hangosan maga egy érdekes kísérletet végeztek:

emberek egy csoportja két részre oszlik. Egy alcsoport feladata megtalálni az elveszett tárgy, segítve magát gondolatainak. Tovább alcsoportot kell keresni az elvesztett tárgyat, csendben.

Az eredményeket ékes - az emberek az első alcsoport megtalálta a helyes dolgot gyorsabb, mint a „néma” alanyok. Ez a kísérlet azt mutatja, hogy beszél magunkat, gyorsan felfogni és feldolgozni ezt az információt, ami felgyorsítja az agyban.


Ha a szülők a gyermek tettek ilyen hibát nevelés, akkor ne essen kétségbe. Mindenki tud segíteni magukat. Dolgozik egy végül hallható magát sírni - „Amit tenni még!”. A tudósok kifejtette véleményét az eredeti hangokat a belső ember - hetven százalékát a tulajdonos, hogy a hang az a személy, aki a való életben negatív és elítélését. A pozitív eredmény kell változtatni magát a belső hang, leigázzák azt. A szokásos kigúnyolja és vádak a tudatalatti is képviseli vicces állatok egy kis hang, vagy fordítva, annak érdekében, hogy túlságosan követelőző. Koncentráló módon kiejtés, az emberek elvonta az a tény, mondott valamit, nem fog fájni az önbecsülés.

Továbbá, meg kell tanulniuk, hogyan kell kikapcsolni a belső hang, ha például zavarja. Ez nem könnyű, de néhány edzést megkönnyíti ezt a feladatot. A jó gyakorlat az összefonódás azonnal számos tényezőtől - meg kell törekedni, hogy a láthatáron három dolgot tett három hangokat magad körül, és úgy érzi, a három pontot a testen. Egy ilyen terhelés a belső hang egyszerűen nem elég „források”. A belső hang, amely szeret egy ember biztosan segít céljainak elérésében, és ki a belső hang - nagyon hasznos, nem csak az ő személyes élete (belső hang, emlékeztet a problémákat, hogy a gyakran rontja a romantikus és meghitt hangulat), hanem a munkahelyen (ha megszakad a belső hang ember, például, nem gondolt a negatív eredményt az interjú).

A legfontosabb dolog, hogy emlékezzen a belső párbeszéd - ez segít a személy céljainak elérésében, építő és tömör, nem megfélemlíteni vagy fuvallat szorongás és a pánik, valamint az idő elfogyott, hogy ne vonja el a világot, amely körül forog.