Biztosítási szolgáltatások - studopediya

Kínált áruk a biztosítási piacon, a félelem-wai szolgáltatás. Biztosítási szolgáltatások nyújthatók alapján szerződés (önkéntes biztosítás), vagy a törvény alapján (kötelező biztosítás). Azokban az esetekben, ahol a rendelkezésre ser satu kell abból a szempontból, a közérdek, a biztosító társaságok-Tel kénytelen megvásárolni biztosítási szolgáltatás. A szabad biztosító jó más megközelítés.A biztosító igyekszik csökkenteni a kockázatot. Így a külföldi biztosító lehet tagadni felvételt Stra-Hovanov autó tulajdonosa, ha ő is látható a közlekedésrendészeti szabályok megsértésének, illetve ingatlan tulajdonosa, ha ő nem volt hajlandó eleget a követelményeknek szakember biztosítási com-panii hogy további nélkül tüzet-pasnosti.

Részvénytársaság biztosítók hazánkban jelenleg infúzióval csak alakítani a portfolió és egyre ke-enturu, így a nagy kockázatú esetekben ezek inkább nem hajlandó elfogadni a biztosítási, és a használata a magasabb árak biztosítási szolgáltatások.

Az ár a biztosítási szolgáltatás kap kifejezésre a biztosítási arány, és tárolja a verseny alapján, összehasonlítva az SRI-kereslet és a kínálat, de a mérete alapján a biztosítási th és kiadások viselésére.

A kompetitív környezetben, az ár a szerződés tárgyát képező, de mindig mozog, bizonyos határokon belül.

Az alsó határa által meghatározott ár elve megegyezik-ség a biztosítási jogviszony, amely egyenlő-nyek közötti amelynek a kifizetése a biztosítók és a fizetendő biztosítási kártérítést mi.

A felső határ az ár igényei határozzák meg a láda félelmek. A felesleges biztosító hozza hátrányos helyzetbe a bérleti Conca helyzetben, és elveszti az ügyfél.

A szolgáltatások ára egy adott biztosító függ a mérete és szerkezete a biztosítási, befektetési minőség, az érték az igazgatási költségek és a várható nyereség.

Az ár a biztosítási szolgáltatások, vagy átalány (bruttó arány), két részből áll: a net-ráta és a terhelés. Mi létre, hogy Azt jelzi pénzben a biztosítási összeg vagy százalék a teljes biztosítási összeg.

A legfontosabb része a biztosítási arány - nettó ár - prednaz-nachenaet kialakulásának jövőbeni biztosítási kifizetések Stra-biztosítók. Középpontjában az építési háló-ráta az előfordulási valószínűsége a biztosítási esemény, amely meghatározza a statisztikai adatok alapján alatt felhalmozott több éves (tarifa ne-IRS).

A nettó sebesség alkalmazásával határozzuk biztosításmatematikai számítások, melyek a rendszer matematikai és statisztikai módszereket-nek, amelynek székhelye a kapcsolódó költségek biztosítás egyes objektumok, és kiszámítja Xia vámtételt.

Biztosításmatematikai számítások kapcsolatos kutatás és csoportos biztosítási kockázatok kiszámítására matematikai valószínűsége, hogy a biztosítási esemény meghatározását, a cha-egyszerűség és súlyossága a következményeit a kár és a jóslat fejlődésük trendeket.Az alapja a kialakulását a net sebessége a veszteség aránya a biztosítási összeg, amely a meghatározás szerint otno-shenie biztosítási összeg kompenzációt a meghatározott specifikus időszakban a biztosítási összeg a biztosított tárgyak ugyanebben az időszakban.

Ezután kiszámítjuk az átlagos veszteség van szerkesztve kockázati prémium értékét (valószínűség-TION indikátor tért el átlagos veszteség értékét). Ehhez építettük a dinamikus több mutatót és veszteséget kell értékelni segítségével fenntarthatósági index átlagos négyzetes eltérés-ügynökség.

A második elem a vámtarifa - a terhelést. Ez magában foglalja a biztosító az üzleti tevékenységek költségeit, levonások WARN-clusive események, tartalék alapok és a nyereség a Denia CHECK biztosítási műveleteket.

A részesedése a teher a bruttó ráta határozza meg a biztosító függetlenül.

Listája biztosítási típusok, amelyek kihasználják a biztosított körű biztosítási piacon. Amellett, hogy a biztosítási típusok által kínált for-mations széles körben alkalmazott, bizonyos esetekben lehet fejleszteni egyéni hivatalos szükséges biztosítási feltételeket egy adott objektum vagy biztosítási Vatel.

A helyzet a biztosítási piac határozza meg az akció a készlet, a készlet tényezők a legfontosabbak, amelyek a kockázatos helyzet, a fizetőképességét biztosító, a méret a biztosítási arány, mennyisége és szerkezete az ajánlatot a biztosítási szolgáltatások, és így tovább. D. A feltételek a biztosítási szolgáltatások, összecsukható konkrét régióban ebben az időben, hívott a helyzet a biztosítási piacon.

Környezetvédelmi jellemzi elsősorban a mértéke sbalan-nanszírozás a kereslet és a kínálat a biztosítási szolgáltatások. Ez lehet kedvező vagy kedvezőtlen mind a biztosító és a biztosított számára.

Objektíven létező igény biztosítás nem nyújt automatikus átalakítása potenciális ügyfelet valós biztosított. Lehetséges biztosítók-Tel csak akkor lép a biztosítási jogviszony, ahol a biztosítási érdek realizált. De a jelenléte biztosítható érdek nem azonos a kereslet a biztosítási szolgáltatások, hiszen megszerezte a betétek potenciális biztosítottnak kell lennie szavatoló NYM. Ezért a biztosító, kínálja szolgáltatásait, még-mutatni a gazdasági életképesség és a nyereségesség a biztosító. Az igény, hogy segítse a biztosító az definition-SRI ő biztosítható érdek különösen fontos az egész magyar biztosítási piacon, mert a már meglevő biztosítási hagyományok elvesznek, és bizonyos esetekben még csak nem is volt ideje, hogy Ofori megismerni. Ezen felül, a biztosítási szolgáltatásokat kell építeni, hogy-olyan módon, hogy az ára megfelelt-ség fizetőképességének biztosítók számára, akiknek azt szánták.

Vizsgálatok önkontroll:

1) Az egyik fontos tendencia a közeljövőben a költségvetési politika a következő:

1. A növekedés igazgatási költségek;

2. A eltörlése adó magánszemélyek;

3. A csökkenés az adóteher a vállalkozások számára;

4. A kapacitás külső állami hitelfelvétel.

2) Az alábbiak közül melyik utal, hogy a konstrukciós elvei az RF rendszer?:

1. Az elv a centralizmus;

2. Az elv az önállóságot;

3. elv megyei titok;

4. Az önállóság elve.

3) Az elv a fiskális föderalizmus azt jelenti, hogy:

1. Csak egyetlen költségvetése a szövetségi kormány;

2. az összes adót halmozódott fel a szövetségi költségvetés, és akkor oszlik központilag területei között;

3. Minden tárgy a szövetség és a helyi önkormányzatok alkotják azok költségvetését;

4. A regionális hatóságok nem rendelkeznek pénzügyi kapcsolat a központtal nem.

5) olcsó folyamat magában foglalja az alábbi eljárások:

1. A költségvetés osztályozása;

2. elemzés és a költségvetési ellenőrzés;

3. Az ellenőrzés a központi bank;

4. A rendelet a pénzkínálat a forgalomban.

6) jóváhagyása bevételek, kiadások és a lehetséges szövetségi költségvetési hiány történik a színpadon:

1. Az első olvasatban az Állami Duma;

2. A második olvasat az Állami Duma;

3. Az aláírási törvény a szövetségi költségvetés a következő évben (időszakban), az elnök az Orosz Föderáció.