Blowjob álmai! 13 tipp

Blowjob álmai. 13 tipp isteni szopást.

Blowjob álmai! 13 tipp

Nem titok, hogy a férfiak szeretik, ha a nők rontják azok az orális szexet. De mi is pontosan ami a férfiak annyira rajong szopást? Hogyan, hogy egy férfi, hogy boldogság? A választ ezekre a kérdésekre megtalálható ebben a cikkben.A lényeg az, hogy azt akarja, hogy a szopást egy férfi - a tartós öröm a különféle kellemes érzés az orális szex (megjegyzendő, a „hosszú” és a „fajta”)! Hogyan, akkor viszont egy hosszú szopást játék sokféle orális szexet? Ehhez nézzük elhatárolják magát maga Végig franciát orális előjáték közösülés előtt, és elemzik azokat külön-külön. Kétségtelen, hogy a legtöbb ember nagyon szeretem, ha szex közben, van egy jó orális előjáték - nem ürügy arra, hogy gyakoroljuk, hogy minden alkalommal, amikor a szeretkezés? Orális előjáték van ilyen előnye, hogy felemelje a férfiak, hogy a szex a társammal egy minőségileg magasabb szinten, nevezetesen:

Orális előjáték lehetővé teszi, hogy az ember úgy érzi, hogy nő a közösülés előtt vele, ami nem több érdekes és izgalmas, és még inkább érzéki. Ez emeli a mércét a bizalom férfiak és nők között ezekben az intim pillanatokat.

Orális előjáték lehetővé teszi, hogy az ember lehet felállt leküzdésére felkészültség, azaz úgy, hogy a pénisz állt. Ez előnyt javára azok a nők, akik, sajnos, nem tudott az ember a megjelenése, bár ez nem mindig függ a szép nők. Nő szép egyébként!

Orális előjáték, de lehetővé teszi, hogy indítsa be a motort, és a nő saját magát. Igen, ha a nő a legnagyobb szüksége van ideje felkészülni a vaginális szex, ha például meg kell várni egy kicsit, hogy dolgozzon ki egy kenőanyag vagy egyszerűen indítsa el a motort, az előre - bátran gyakorlata orális előjáték egy ellen nem! By the way, ez nem titok, hogy az út egy nő is nedvesítsük tagja természetes síkosító - nyál a közösülés előtt.

Orális előjáték mindenekelőtt mivel ez biztosítja a törvényes jogát a nők kapják része orális szex egy férfi „akkor én - mondtam.” Orálisan simogatják az ember olyan állapotban, hogy össze lehet hasonlítani az eufória és a várakozás a „főétel” sokkal valószínűbb, hogy az örömben, nyalás, hogy a nők többsége ízét.

Ezek az okok kell ahhoz, hogy a gyakorlatban az orális előjáték minden alkalommal szeretkezés.

Most lássuk, hogyan kell használni az orális előjáték. Mivel az orális előjáték csak egy aperitifet mielőtt a főétel, a fő feladat -, hogy finoman, érzékien „warm up” a partner a közösülés előtt.

Nem megyünk bele a részletekbe erogén zónái különböző területein a pénisz, de technikai tanácsot az orális előjáték, itt vannak a legfontosabbak:

Hogy a partner adta orális előjáték egy igazi öröm - elő az alábbi tanácsokat:

Tanács №1: dőljön hátra. A kiváló minőségű orális előjáték, hogy egy kényelmes helyzetben, úgy, hogy szabadon végezze el a kívánt mozgást. Vegye figyelembe azt a tényt, hogy az egyenáramú feszültség azonos izmok hozzájárul a felesleges fáradtság és kimerültség, hogy hamarosan negatív hatással van a minőségi végrehajtása a szopást. Ha szállítani az orális szexet, hogy teljesen az ágyban, próbálja megváltoztatni a pivot pont, amely általában ezek képezik a könyök ebben a helyzetben, mivel a fáradtság.

A legkényelmesebb testtartásban szopás, tekintve a terhelés az izmok a partner a póz, amelyben a referencia pont a nők a térd, akkor az ember tud állni, hogy az orális szex partner, vagy az ágyban fekve, lábait élvezni teljesen nyugodt. A partner ebben az esetben veszi a pózt, a padlón térdelt, és előrehajolt kissé. Kényelmetlenség elkerülése a nő fokozatosan növekvő fájdalom térdre miatt kemény padlón tudunk alattuk valamilyen lágyító anyagot - ez lehet egy párna, egy összehajtott törülközőt, vagy akár egy összehajtott pulóvert. Ne feledje: ne habozzon, és ne félj, hogy változtassa meg a helyzetét, vagy a helyzetét egy partner előtt, vagy az orális előjáték. amíg lesz kényelmes örömet egy ember - az, hogy akkor csak mondd neki a változás a pozíció.

Tanács №2: El a kezekkel! Ebben az esetben is van, nem azért, mert hogy elrejtette a kezét valahol messze, és nem érintette a pénisz, nem. A gond az, hogy nem szükséges, hogy éles, és valójában bármilyen súrlódások kezét az orális előjáték. Ha meg szeretné tartani a pénisz egy kényelmes helyzetben az orális szexet, akkor megy előre, és fogja a kezét, de nem maszturbál kezével. Ebben az esetben a férfiak maguk nagy mesterek. Hagyta kezét játékba az orális előjáték, akkor tegye meg azokat a súrlódások, amelyek nagyon hasznosak lehetnek, hogy közben az aktuális vaginális szex.

Ez a szabály azonban nem alkalmazható, ha van dolga egy férfi nyilvánvaló jelei merevedési problémák, akkor minden eszközzel jó.

Tanács №3: érzékenység és az érzékiség. Simogatta pénisz ajkak, a nyelv, a száj és / vagy a torok és az orális előjáték, legyen az ember, hogy úgy érzi, egy kicsit mindent a fenti. Ha a természet felruházott van szép mellek, akkor biztonságosan használható simogatja a péniszt - hogy hogyan, azt hiszem, tudod. Hagyja, hogy a férfi, mintha lesz néhány demo, trailer, a szóbeli (és nem csak) az erősségek és képességek - ez lesz intrika vele.

Tanács №4: megváltoztatni a játék. Amellett, hogy változtatna a testrészek, amelyek megsimogatja akkor adja ki a legfontosabb, hogy hozzon létre a földön, és gyakran változik a helyeket, ahova küldeni ezeket a menyét. Ne hagyja sokáig ugyanazon a helyen, lefordítani az orális szex az más helyeken a péniszét. Ideális zalaskat pénisz - amikor elönt a nyál a herék a kantárt! Ne feledje, ez!

Tanács №5: mérjük. Nem szabad hirtelen megy pénisz, mint egy macska egy tál tejszínnel, és ne legyen túl „gátolt”. Az intézkedések középpontjában kell mérsékelt - csak összpontosítani pénisz simogatja minden területen, nem megfeledkezve a herék, természetesen! Próbálja meg élvezni minden szakaszában a méltóság az emberek, és amikor úgy érzi, hogy ezen az oldalon már megkapta a maximális élvezet - nyugodtan menjen egy másik!

Tanács №6: hosszú. Orális előjáték nem kell sokáig, úgyhogy nem volt ideje, hogy kapcsolja be a fő esemény az este. Ha kellően „bemelegedett”, és magad és a partner, hogy egy jó felkészülés a közösülés előtt - szopást előjátéka lehet kitölteni.

Összegezve a felsorolt ​​tippeket technika arra lehet következtetni, hogy a helyes használata orális előjáték - úgy simogatta minden részét a szájába pénisz a herék megzabolázni minden nedves a nyál a minimális eltelt időt erre.Nézzük most, sőt, a szopást. Azt akarja, hogy egy szopást egy férfi? Azt akarja, hogy egy fiziológiai és pszichológiai öröm a birtokában egy nő. Természetesen minél hosszabb az öröm, annál jobb. Ezért az időtartam és fekszik a fő különbség egy jó szopást származó jó orális előjáték, először is, hogy sokáig, a második - nem.

Ahhoz, hogy meghosszabbítja az öröm egy ember a szopást követően dédelgető egy nő fejét közvetlenül a péniszre, hogy a projekt a ragaszkodás is más, kevésbé érzékeny részeit az ember méltóságát. és benne sok érdekes helyen! Tulajdonképpen ez és meséli már meghatározott ezt a cikket, a negyedik szabály orális előjáték, tanulni fejből - természetesen képletesen!

Kezdés szopást kell kezdeni a korábban leírtak szerint az orális előjáték, így az összes tippet, de a hatodik (az egyik, hogy „hosszú”), nyugodtan folytatni a gyakorlatot egy szopást. A felkészülés cocksucking partner kell vigyázni a rendelkezésre álló bizonyos elemek, amelyek hamarosan jöhet - betétekben és (ha szükséges), egy pohár vízzel. Ezeket a tételeket kell karnyújtásnyi partner, vagy legalábbis a gyors és könnyen megközelíthető.

Amint a jó szopást kell kezdődnie a bevezetés, amelyen a Tanács már leírták, akkor kezdődik a átadása tippek egy blowjob hatos.

Tipp szám 6: hogy az ember az egész is. Megvalósítása mért orálisan örömet férfi, ad neki arra, hogy tegyen valamit a folyamat során: Állást, hogy tudta, hogy ha simogatni a kezét (van egy szabad!), Simogatva a varázsa - ez nagyon szeretem azt hinni! Akkor is röviden menekülni a folyamat, hogy koordinálja a szeretet az erogén zónák, így a kezét, hogy a megfelelő hely az Ön számára, és megmutatja a helyes ritmust. Ha az ő vonzalma a területekre már nem tetszik, egyszerűen átirányítja a kezét más helyeken a szervezetben, vagy a „nulla pont”: a fej, simogatta a fenék, hát, jól, vagy távolítsa el a kezét egyáltalán. Ezen kívül, akkor is lefordítani „egyszerű” csapást „69” helyzetbe, ha úgy kívánják - a kezdeményezés várunk!

Ez a szabály igaz, ha egy nő nem szopást az ágyban, mint ebben az esetben, az összes fent leírt fizikailag lehetséges megvalósítani. Ha a partner nem szopást, odakünn a kényelmes otthon, a „térdre”, akkor minden, ami simogatja az ember - a fejét a partner, és ha megpróbálja, a mellét.

Tanács №7: hogy egy szünet. Miután játszott a pénisz a partnere az orális előjáték, a nő fokozatosan növeli a orális szex - sőt, ebben a szakaszban partner már jól felmelegedett, és izgatott. Növelése ütemét simogatja, amelyek főleg a pénisz is, a fejét meg kell tennie ezt „sorozat”, azaz, hogy csinál egy kis szünet, amelynek segítségével simogatni kevésbé érzékeny területet, mint a fej - például a tengely a pénisz, vagy a herék. Az időtartam minden sorozat ne legyen hosszú - 20-30 másodpercet, különben az idegvégződéseket a felszínen a makk egyszerűen nem örömet a partnere, míg a szünet elég lenne 5-10 másodpercig minden. Ezalatt az idő alatt a felület lesz ideje kellemesen irritált pénisz kissé lehűlni, és még inkább izgatott várakozás az új része az orális szexet, ami várakozással partner! Emellett szüneteiben beszélgető partner is kap némi pihenés az izmok a száj, amely ezen a ponton lehet fáradt. Számos ilyen sorozat és a partner nem marad a kezét, hogy tartsa a fejét, és ne engedd el, világossá téve, hogy ez a sorozat lesz az utolsó, mert egy másik egyszerűen nem fog állni!

Tanács №8: hozza a férfi orgazmus. Miután több epizód az orális szex, a nő óvatosan hozza egy férfi orgazmus. Ez nem lehet hosszabb keresi fel, és nem zavartatva bizonyos súrlódások, hogy általában ezen a ponton, szopás, amelynek célja a stimuláció a pénisz fejét. Mellesleg ez az a pont akkor, „a kéz” -, hogy fokozza az élvezetet maszturbál a pénisz kézzel, de meg kell tenni megállás nélkül orális szex. Egy ember, aki úgy érzi, a közelgő megközelítés az orgazmus általában a második tételben a kezét a fej és a nyak a partner tudtára, hogy lassítják a tempót a cirógatás nem szükséges.

Tanács №9: Óvatosan orgazmus! Abban a pillanatban, magömlés férfiak nagyon vékony szempontjából érzések és örömök. Ezen a ponton, az idegvégződéseket a fejét a pénisz tetőzött kellemes stimulációt, de bármilyen intenzív vagy éles hatással van az érzékeny felület a makk vezethet kellemetlen érzés a partner.

Ha elemezzük az intézkedések a férfiak pillanatok ejakuláció során vaginális szex, ha az ember maga irányítja a súrlódás ezt a pontot (a misszionárius pozíció, vagy az úgynevezett „doggy-style”), azt látjuk, hogy az ember felfüggeszti súrlódások gyakorisága és teszi az elmúlt néhány váratlan vagy sima progresszív mozgalmak némi késéssel és lassú ütemben.

Miért a férfiak ezt? Ez a viselkedés a férfiak annak a ténynek köszönhető, hogy ők maguk súrlódások, ami éles stimulálása felületén a fejét a pénisz, abban a pillanatban a magömlés vezet kellemetlen érzéseket túlzott stimulálása az idegvégződéseket, és elvonja az öröm érzéseit kilövellt sperma és a figyelmet a tényre megtermékenyítés nő - valójában a fő célja a szex. Ezért, amikor az első „felfedezése” magömlés (azaz, miután az első spermium injekció) partner függessze fellépés felszínén a fejét a pénisz - ami a gyakorlatban annyit jelent, hogy lelassítja a tempót a súrlódások -, és a kéz több „rugalmas és mély” stimuláló súrlódások főleg alkalmazottak péniszét. Hogy tovább fokozzák az élvezet a férfi partner ajkak és a nyelv enyhén simogatni a fejét a pénisz után azonnal (de nem közben!) Magömlés - ez ad egy ember egy felejthetetlen élmény! Ebben a forgatókönyvben a szeretet kell, mint a fény és rövid életű, vagy helyett élvezi az ember csak akkor kap kényelmetlen - csak egy kis simogatás két-három alkalommal a makkon, mozgások, mint rágja gumdrop, lehetőleg nagyon nedves (szinte nagyon nedves) ajkak 10-15 másodperc után az utolsó injekció után a sperma. Ezek az érzések valóban isteni egy ember!

Ezzel partnerek a férfiak garantáltan kellemes és gyengéd érzéseket orgazmus.

Tanács №10: hol, mit az ember célba? Talán a legélvezetesebb a férfiak magömlés magömlés szájába nő, mert ebben az esetben szállított férfi a legkellemesebb érzés orgazmus pillanatában, mint amikor az ember élvezi érjen a pénisz fejét ajkak, a nyelv vagy a torok partner - megéri!

Az ember képes hatékonyan jönnek nem csak a partner szájába, hanem a mellét, vagy amit a szíved vágyik, de aztán elvesztette az öröm érjen a fejét a női ajkak, a nyelv vagy a torok. Azt fogja mondani egyszer, hogy ez az ítélet alapvetően ellentétes a korábbi tanácsot, és részben igaza van. De csak részben. Az a tény, hogy az örömben, hogy a fenti megérint egy ember csak felkel a pillanatban a magömlés. nevezetesen az emelkedő élvezi pre-ejakulációs időszakban - az ember maga sem tudja pontosan, hogy melyik pillanatban (vagy a másodperc tört része) ez lesz a vége. Peak érzékenysége felülete a fejét a pénisz és a férfiak élvezik csúcs esik az első dolisekundy spermium injekció. és további injekciók, hogy öröm gyorsan eloltották. A végeredmény az öröm az orgazmus homályos lehet, vagy elrontotta a felesleges érintkezést a már túlzottan irritált idegvégződések felülete a makk, ennek eredményeként a későbbi súrlódások, hogy az ember igyekszik elkerülni. Ezért a legélénkebb és élvezetes orgazmus egy ember lesz, ha ő irányítja a mennyisége és gyakorisága súrlódások ejakuláció során (a misszionárius pozíció „doggy-style”).

Tehát a kérdés: „hol van, vagy amit az emberek a végén” kisebb, mint a kérdés: „Mit tesz egy nő, közben a férfi orgazmus”. Más szóval, ha egy nő, vezetett a fenti tanácsokat (№8), teszi az orgazmus isteni ember, az ember nem számít, hol vagy, mit befejezni.

Tanács №11: nyelni, vagy nem lenyelni? A legfontosabb szabály a szex: soha ne mi nem tetszik, nem élvezik, vagy nem akarja csinálni. Ember, tisztelettel utalva (vagy nem) egy nőt, ezt a szabályt kell ismernie. Ezért nyelni, vagy nem lenyelni a spermát foglalkoznia kell a nő csak. Ha szeretné, hogy nyelni cum - nyelni - ha nem, ne csináld. Abban az esetben, amikor egy férfi megöli társát a szájába, és ő viszont nem akarja lenyelni, akkor a nő csak csendben (vagy sok - nem számít) köpni a sperma egy előkészített anyagot, vagy egy pohár vizet.

Tanács №12: ez egy mese véget ... Miután a szopás, amikor az ember egy „poszt-orgazmovom” állapotban, egy nő hozhat magam -, hogy foglalkozik a spermiumok: öblítsük ki a száját (ha szükséges), az előre elkészített pohár vizet, törlőkendő vagy sperma más testrészekre (ha szükséges), stb Természetesen ezt kell tenni, nem siet, és titok és a nyugodt és mérhető. Ember, hogy a nirvána orgazmus után is nagyon jól (vagy akár akarjuk), hogy feküdjön le, vagy álljon fel egy percre kettesben vele, így a nők ideje, hogy felvidít. Miután a nő vezet magukat annak érdekében, - hogy könnyen össze lehet kötni az ő (vagy nem) a férfi megköszönte ami öröm, hogy a hálás szemmel és átölel!

Tanács №13 (és utolsó): kommunikálni. Talán a legfontosabb szabály az élet „két fele”: egymással kommunikálni. Öröm a szex után az egyedi koncepció, senki sem tudja, hogy milyen érzés, hogy partnere jobban magát, így megkérem (és tud mondani magáról), hogy szeretne eljutni szex. Ezért kommunikálni egyre gyakrabban, hogy többet egymástól -, akkor a szex (és nem csak) lesz felejthetetlen!