Bosszúból egy ember, a modern nő

Bosszúból egy ember, a modern nő
Az élet gyakran jelent kellemetlen meglepetés, amikor az emberek az utóbbi időben, a korábbi barátok és szeretteink okoz súlyos fájdalom vagy elárulásának aljasság. Vagy csak áthalad meggondolatlanság fáj a közöny, feledékenység vagy figyelemelterelés.Függetlenül attól, hogy az ilyen esetekben szükséges, hogy komoly lépéseket válaszul próbál valóban bosszút álljon az ember. Vagy elég vicces lottó szolgáló egy csipetnyi eredményéről türelem és nem hajlandó tiszteletben tartani szétszórva a házban zokni, és nem vetnek ki este a szemetet? Talán a leginkább igazságos és logikus választ valaki másnak a hibák és vétkek - ez nagyvonalú megbocsátás és jeges figyelmen kívül hagyása a korábbi tárgya az ő leggyengédebb érzések?

Csalt és sértegették a nő megengedett égető vágy, hogy megbosszulja a álmodik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a tettes a lány könnyeit és álmatlan éjszakát a bőrükön érzik az egész sor az érzelmek által tapasztalt őt a perzselő sistergő sértés szenvedélyes gyűlölet égett.

Dean: „Természetesen, mindannyian úgy tűnik, hogy a kulturális és művelt emberek vallják ideálok humanizmus. De nem semmi, hogy gyökeret eresztett a századok népi bölcsesség „élő farkasokkal - egy farkas üvöltés.” Néha csak meg kell magyarázni, hogy az ember olyan nyelven, amelyet szokott beszélni, de egyébként nincs remény, hogy meg fogja érteni.

Egyszer vettem bosszút a volt házastárs a különösen kifinomult kegyetlenség nagyvonalúan öntve cukor a gáztartály vadonatúj külföldi autók. Pre-Megtanultam, hogy egy injektor nem lehet visszaállítani, miután az barbár kivégzések. Valaki valószínűleg megítélni egy ilyen lépés. És valaki, és együtt éreznek, és azt mondják, hogy a férje, együtt a kocsit könnyű a viselkedését.

Mivel mind a nyolc éve élete mentett szó szerint mindent. próbálják menteni fel egy autó, lényegében nincs mentett a sör és a cigaretta, és a gyermek. És a válás után, mikor beadta a gyermek támogatása, ő lemondott a korábbi munkát, ami fizetett fehér bérek, és dolgozott egy privát cég az Minimal.

Mindig a szívemben én legyőztem a bűntudat, de nem annyira a bűntudat, undor, hogy néhány cselekedete. Jobb lenne, ha nem esnek egy ilyen helyzetben. "

Olga: „Elkezdtem vrednichat férje válaszul ő gúnyolódásaikat. Ivás után, ő lett elviselhetetlen, és úgy döntöttem, hogy válaszoljon a fajta. Én egy gyógyszerész, így csak adj egy házastárs kefirchik hogy ivott minden este, így

Bosszúból egy ember, a modern nő
hashajtó, amely hatályba lépésének napjától számított tizenkét órán át. És titokban örültek, majd hallgatni férje panaszok, hogy ő volt a reggel alig érte el a WC a munkahelyen. És az a személy egyidejűleg épített egy komoly, szimpatikus - öröm nézni. "

Bosszú - egy étel kiszámíthatatlan, amelyek előállításához kell érteni, hogy még szigorú betartása mellett a recept lehet beszerezni a kimenetén egy teljesen más edénybe abnormális íz és aroma.

Irina: „A Magasztos barátnője. Fiatal és gyönyörű. Nem hiszem, hogy ez komoly veszélyeztetheti a házasság, de úgy döntött, hogy biztonságos. Dolgozom bűnüldöző szervek, és az én benyújtása sok szép fiúk, és felajánlottam egyikük egy kicsit találatot a lány -, az ellenfél, ha lehet nevezni. Mondani, hogy hol és hogyan felel meg neki, hogy jegyet egy koncertre, a fennmaradó pénzt a virágok és a csokoládét.Reméltem, hogy tanítani a hűtlen férj, hogy tanítsa meg neki, hogy fut a fiatal szoknya. És ez is borzasztó volt, hogy forgalmazott egy fiatal fiú. És minden sodort el a kék! Nem csak, hogy a lány dobta én idős zhenatika, így még a végén feleségül ezt a fiút, amit mondtam neki véletlen prisvatala. Tehát a győztes kiderült, hogy mindent. "

Gyakran bosszú sértett ember válik öncélúvá, hanem egyszerűen egy módja annak, hogy kitombolja magát, hogy dobja ki az érzelmek. pihenni és swing a hullámok szinte prevoskhodstvennogo emberi nevetés, a megértés az igazi só az abszurd vagy a pikáns helyzetet.

Ártatlan vicc egy ember lehet legitim módja annak, hogy még vele figyelmetlenség vagy a feledékenység. Itt a lényeg - nem megy túl messzire, és ne vigyük túlzásba. Vagy akár halálra rémülve!

Xenia: „Ó, én is ijesztgetni az ex-férje a legrosszabb hely, amelyet csak az áruló nő fejét! Ígérem, hogy jöjjön vissza az életébe, és ott maradni örökre!

Anna: „Nem szívesen bosszút, de az utóbbi időben szívesen az ötlet olvastam egy elég ügyes módja annak, hogy bosszút álljon az ember. Egy angol nő igazságtalanul elbocsátott vezető, akivel kötve, és a személyes kapcsolatok, elmondta a történetet. A lány kivágott szolgáltatás látszólag csökkenti a vállalat költségeit befejezése után viszonya a főnöke. Chef választotta őt cégautó és azt mondta neki, hogy hagyja egy biztonságos helyen, hogy később a cég képes volt, hogy vedd fel.

Bosszúból egy ember, a modern nő
És az elbocsátott munkavállaló talált egy biztonságos helyre - a fizetett parkoló londoni Heathrow repülőtér, ahol a költség a óra parkolás ára körülbelül hét kilót. A cég fogott a kocsijához csak három héttel később, amikor a számlát fizető parkoló meghaladta minden ésszerű szabványoknak. Ennek eredményeként, a főnök kirúgták unalmas barátnője, szintén elutasította a felső vezetés. "

Néha van értelme, hogy az idő, hogy bosszút álljon az ember bármi áron, örökre égő hidak és zamaryvaya szén-fekete festékkel az összes kapcsolódó emlékeket. Az élet néha képes, hogy mindent a helyére, hogy megbüntesse a bűnös és az ártatlan áldozatok ajándékozó csak megelégedésére.

Lily: „szenvedtem sokáig, és átgondolt, hogyan lehetne bosszút barátjával. Majdnem egy évvel voltam terhes egy tervet a bosszú, kifelé nem mutatja a szándékait. Bár nehéz volt rejtvények, ahogy dolgozott ugyanazon szervezet. Elhatároztam, hogy nem siet, várja a pillanat. De amikor eljött az óra, én képes felismerni azt, és egy kicsit súlyosbítja a helyzetet küld az események kedvező irányba nekem.

Igen én és semmi különös nem is kell: az ex ő mindent jól keresni neki a legrosszabb fényben útmutatást. Csak segített egy kicsit a gondviselés - és ez segített. És ez nem csak az én szubjektív tér ki célul az a bosszú a sors. "

Szinte senki sem egyetért abban, hogy a forrása az igazi boldogság és nyugalmat ebben rejlik a végrehajtása bosszú - kalibrált, gondosan kiszámított, jól tervezett vagy spontán módon és ösztönös. Bosszú nem ad őszinte öröm, ez csak rövid ideig lesz enyhíteni a fájdalmat, így a keserű utóíz sérült harag az ő gyűlölködés és nem a korlátozás.

Jeanne: „A legjobb módja annak, hogy bosszút álljon az ember - annak bemutatása, hogy bosszút áll neki nem akarja. Amikor az ember úgy érzi, hogy az elhanyagolt olyan mértékben. ő csak egy légy, hogy utasítsa el, és egy lusta, oh! hogyan dühítő kiterjed, hiszen szenved, amit említett, nyugodtabb, hogy az életben van valami sokkal fontosabb és értékesebb, mint ez. Ebben a gondolkodás, ezen szenvedés - a büntetés ...

De még csak nem is a bosszú, mert a bosszúvágy nagyon fájdalmas bármely személy: a jobb élményt, és ne rágja szét a sértés, mint hogy jöjjön fel a módját, hogy néhány kompenzáció. És amikor a férfi és a nő kezdik a versenyt egy többutas kifinomultság és megtorlás egymással - és a veszteség: amit egész életükben, ha kihűlt egymást tökéletesen? Bosszút álljon a férfiak, a nők nem biztos abban, vagy militáns feministák - Nem vagyok az úton velük. "

Katerina: „Csak felejtsd el.

Bosszúból egy ember, a modern nő
És levágta annak lehetőségét, hogy további kapcsolat, ahol van ilyen. Egy nagyon hatékony dolog. Saját tapasztalatomból tudom. Csak azt kell elfelejteni tényleg nem a bosszú.

Revenge - a türelmetlenség a szív: ülni és várni az eredményt bármilyen reakciót. És legyen könnyű elfelejteni, akkor a hatás lesz lenyűgöző. Itt azonban nem kell élvezni, mert ő és dobás, együtt vágyak és érzelmek már mély lila. "

Jorge Luis Borges: „Nem tanítani semmilyen bosszú és a megbocsátás, mert ez csak a feledés - a bosszú és csak akkor - a megbocsátás.”

Köszönöm, hogy úgy döntött, hogy ossza meg ezt a bejegyzést: