§ boxer boxedzéshez otthon

§ boxer boxedzéshez otthon
A rendszeres testmozgás az igazi bokszoló kell rutin, persze, ha többet szeretne értesítést eredményeket. Ebben az esetben, az otthoni edzés - ez egy nagyon hasznos dolog. Először is, a saját főnöke, és ellenőrzése alatt álló idő gyakorlására, másrészt, te olyan légkört teremthet magának, amivel a zenei aláfestést a lélek, és harmadszor, senki elvonja akkor felesleges beszélgetéseket és tanácsokat, és akkor nem kell aggódnia hogy nézel ki, stbboxer képzés a hazai - egy sor gyakorlatok

Ügyeljen arra, hogy edzés előtti kellene tennie bemelegítő, melegítő boxer test izmait, felkészítve őket a jövőbeli terhelés. Ez lehet futás, forgatása a kéz, könyök és egy bemelegítő szükséges figyelmet kell fordítani a bemelegítő kefe. Itt van egy kis sor gyakorlatok, amelyek magukban foglalhatják egy bokszoló a napi képzési területen az otthon:

  1. Szorította az öklét. Ez a gyakorlat a vonatok a tricepsz - az izom, amely felelős a sebesség egyengető kar az ütközés során. Így ezek a gyakorlatok lehetővé teszik, hogy gyorsabban ver, és erősebb bokszoló. Szükséges annak biztosítása, hogy a boxer 20-szor 2-5 megközelítések kaptak nehézség nélkül. Száma fekvőtámasz növekszik minden egyes új hét 2 kívánatos, hogy egy kis szünetet 5 perces gyakorlatok között.
  2. Ugráló kötél. Ez a harc közben, hogy gyorsan, hogy dinamikus, éles támadást, és gyorsan hagyja el a sorban a támadás az ellenség, meg kell erős lábak, különösen a vádli izmait. Ezért válaszd skakalku.V egyes edzés 20 perc bokszoló kell ugrókötél, így változhat a komplexitás és a variációk ugrik. A gyakorlat során meg kell mozogni a szobában, előre-hátra, egy kört, a keverés a különböző mozgásokat. Ugrálókötelezés változó intenzitással - egy jó mérés a futás, amely képes továbbfejleszteni harci állóképességet.
  3. Hasi gyakorlatokat. Rengeteg lehetőség van. Például ha a hátán fekszik, karjai keresztbe fonta a mellkasán, csinál „hajtás” - először emelje fel a törzs és egy másodperccel később, térdre, amivel egy kis könyvet.
  4. Guggolás. Azt kell tennie, zömök ötven alkalommal mind az öt megközelítéseket. Az előnyök ilyen gyakorlatok már korábban mondtam. Továbbá ne felejtsük el, hogy a csapás jön a boxer és a lábak, ezért ki kell képezni széles körben.
  5. Húzódzkodás - összetett feladat, amely magában foglalja az izmok a hát, karok. Attól függően, hogy a módszer és tapadás tovább lehet szikla sajtó, váll, kéz. Szükséges, hogy a következő szám öt készlet tíz húzódzkodás jelent fogást. Ezután kövesse a heti emelkedése mindegyik egy felhúzó. Számának növelése alkalommal adott ismétlés, és csökkenti a pihenőidőt a sorozatok között, akkor a vonat a erő-állóképesség harcos.
  6. Shadowboxing. Csodálatos gyakorlatot mozgás, driving range, különböző sorozatok és kombinációk védelmi intézkedéseket. Shadowboxing végezzük függetlenül. A lényeg a gyakorlat, hogy folyamatosan dolgozunk stroke és tesztelése védelmet a nem létező ellenség. Meg kell bemutatni előtt az ellenfél, okozva fúj rajta. Vannak különböző változatok gyakorlás, akkor lehet alkalmazni egy vagy teljesíteni egy sor fúj. Ez a gyakorlat kiváló lehetőséget biztosít a gyakorlat, vagy tanulni bonyolult mnogoudarnye kombinációja, valamint megtanulják, hogyan kell improvizálni a csatában.


További plusz edzés otthon, hogy nem igényel extra költségeket. Lesz elég hulladék anyagok képzésére volt intenzív és eredményes. Minden más körülmények között, bárhol is csinálnak a lényeg - a hozzáállása.

Ha meg szeretné tudni, hogy hol vásárolnak egy pár bokszkesztyű. megtalálható a honlapunkon - hasznos tanácsok kezdőknek kiválasztásában berendezések képzés.

Kapcsolódó bejegyzések:

[...] amint a szenvedély, akkor meg fogja közelíteni a bokszoló edzés otthon - uznayti arról, hogyan vegyenek részt saját és [...]

[...], hogy vegyenek részt a reggel, talán illik boxer képzés otthon - ez egy nagyszerű módja annak, hogy magukat a [...]

Szeretném megjegyezni, amint nyomtatott képek fekete-fehér formátumban - gyakorlatok töltés reggel ...