Brit macskák és kiscicák a nicknév Ms. finom Tigers

Üdvözöljük a Gentle Tigers kennelben!

Oldalt szentelt az értékesítés kiscicák állatok születtek a kennel és eladta a pillanatban, valamint ezen az oldalon lesz képes látni képeket a macskák és macskák szülők. Itt meg lehet nézni, és esetleg válasszon egy barátja évek óta.Oldal Brit macskák elkötelezett a gyártók: Odin - csokoládé pöttyös és Bonifazui - fekete-fehér bicolor. A csodálatos természet a mi macskák és továbbítani a gyermekeiknek. Mindegyikük dorombolt laskuchki. Sokan meglepődnek, hogy a brit egy ilyen csodálatos engedelmes természete, mert korábban elértük ezt a fajtát csak független és néha még káros jellegét.

Oldal Brit macskák elkötelezett Kedvesünk: brit Elizabeth színes csokoládé ezüst pettyes, Roksana fekete színű márvány, a Belladonna színe piros, fehér - bicolor, a mi szeretett macskák dorombolni mindig az anyák, akik szintén hordozzák a gént nevezték, mert a kennel Gentle Tigers.Az album az oldalon, látni fogja, képek a macskák, macskák és kiscicák a brit fajtát kennelünk.

Egy kicsit a kennelünk Gentle Tigers.

Név Gyengéd Tigers, ami lefordítva - Gyengéd Tigers jött a karakterét macskák - ezek mind gyengéd és barátságos! És, hogy a jellemvonást haladnak utódaikra - cicák!

Kedvenc kennelünk számára színes csokoládé minden formáját, csokoládé csíkos, csokoládé ezüst pettyes (Whiskas), a csokoládé márvány. Azt is szeretem ezt a gyönyörű - Harlequin macskák. fekete márvány. lila márvány, kék márvány.

Egy új irány még mindig ritka szín a brit fajtát - bicolor. Fekete-fehér - bicolor, fehér és vörös - bicolor, csokoládé csíkos és fehér - bicolor.

Bár földrajzilag mi található a város Szaratov. ez nem akadályozza meg minket, hogy sikeresen eladni kiscicák más városokban. Ez mindig sikerül megegyezni, hogy hogyan vedd fel, vagy előre.

Hívás: 8-9173038881 write:

Üdvözlettel tulajdonos kennel - Elena Razumova.

Telephelyeink működnek a biztonságos és kényelmes tárhely Yutex ellenőrizze alatt a feltételek és árak: nem fognak csalódást okozni