Cascade otthon

Ez jó, hogy a minimális ismeretek fodrász frizura elvégezhető függetlenül, a kerékpáros bármikor, vagy pénzt egy utat a borbély üzlet. Ezen túlmenően, a legtöbb szalonok a szolgáltatás költségeit egyértelműen túlzottak. Cascade hajvágás otthon - ez a valóság!Cascade otthon

Hogy megfeleljen fodrász kaszkád

Jelenleg ez a frizura fodrász „Bob” a divat. Szerint a stylist, frizurája marad releváns a következő évben. Mielőtt részletesen foglalkozunk a fodrász algoritmus, hogy megtudja: ki engedheti meg magának egy fodrász.

Ez - egy igazi áldás a nők törékeny, vékony, ritkás haját. Az egész titok az, hogy a haj teszi a hajat több hangerőt vizuálisan. Úgy néz ki, szép és szokatlan stílus fodrász kaszkád rövid haj otthon. Hajvágás sikerrel lehet tenni a vonalak, és hullámos, göndör fürtök és.

Alkalmas haj lépcsőzetes minden típusú arcokat. Ez az eset áll fenn, akkor meg elbűvölő bármilyen helyzetben. Ugyanakkor frizura varázslatosan letörölni arc hibáinak és hangsúlyozza a vonzó oldalon. Hajszín nem számít.

Ki nem illik fodrász kaszkád

Az egyetlen kivétel a nagyon dús fürtök „mint egy bárány.” Ebben az esetben különösen szükség van a lépcsőzetes haj nem a haj, és így elég nehéz. Hogy vállalja a végrehajtási szakaszban nem kell, mert a „kimeneti” kapsz valamit, mint egy bohóc paróka. Ez különösen igaz a vörös hajú hölgyek.

Ne kísérletezzen egy lépcsőzetes, ha túl sűrű haját. Megbirkózni egy ilyen haj nehéz még a szakemberek számára. Laikus általában nem szükséges, hogy vegye fel ezt a kérdést, ahogy szinte biztosan mindent elrontani. Sokkal jobb ebben az esetben, hogy előnyben részesíti egyenes frizurát őrölt élek (ebben az esetben a haj „nem” a szűkülő).

Felkészülés nyírás

Tehát hogyan lehet hajat egy lépcsőzetes otthon? Készítsünk egy jó fodrász olló: elvékonyodása közönséges, klipek és fésűk. A fő szempont a minőségi olló - az élességet.

Olló lehet tesztelni, hogy ha gond vágni megnedvesített vatu- fel lehet használni a vágás. Klipeket célszerű választani egyszerű, nem terhelik a díszítő elemek. Decor zavarja a munkát. Combs szüksége lesz egy ritka és gyakori fogak elrendezése. Egy különleges hely a fegyvertár lesz egy fésű, hosszú, karcsú fogantyú, könnyen szétválasztható a haj középen elválasztva.

Mosson hajat nem szükséges, mielőtt nyíró (kivéve persze, hogy azok tiszták). Elég nedvességet a permet. Egyenesítsd nedves hajra, egyre engedelmes. Ne felejtsük el, hogy szárítás után szálak lerövidülnek, így a leltár előre meghatározzuk.

Hajvágás kaszkád otthon

Számos fajta kaszkád frizurával. Ezek egyesül egy minőség: az egyszerűség. Ezen technikák elvégezhető függetlenül, nem kárára saját megjelenését. Nézzük őket részletesebben.Az algoritmus a tevékenységét az alábbiak szerint:

 • Osszuk szálakat több területen vízszintes irányban.
 • Szükséges, hogy az összes réteg azonos volt a szélessége (néhány centiméter).
 • Rögzítik a zónák a gumiszalag.

Kezdés bonyolult haj az alsó zóna, a leghosszabb szálat. Ezután vágja le a szőrt egy réteg a másik után, hogy mivel a felső réteg valamivel rövidebb, mint az alsó.

Fontos! A több réteg tettél, és mi lesz, simább átmenetet az egyik rétegről a másikra, a szebb frizura fog kinézni. Ha a különbség a szomszédos rétegek több, akkor kap az illúziót a vastag, dús haját.

Cascade frizura hosszú haj

Hogyan készítsünk egy lépcsőzetes hosszú haj otthon? Az eljárás, mint ez.

 • Zacheshite felső rétege haj előre. Jelölje közepén szálának kicsi, otstrigite azt a kívánt hosszúságú (általában nem több, mint 80 mm), mintegy az orr vonalat. A lényeg az, hogy a központi szál nem derült ki, túl rövid, különben nem fog ragaszkodni csúnya örvény.
 • Biztonságos otstrizhennuyu szálat klip vagy a haj rugalmas. Úgy kell tekinteni, mint a kontroll.
 • Osszuk az összes többi hajat rétegek segítségével egy vízszintes elválás.
 • Hasonlóképpen vágja le a következő szál, ami valamivel hosszabb. Minden réteget készítünk bilincsek rögzítse a haj nem zavaros.
 • Miután a megadott sorrendben otstrigite minden más területen is.

Végén a frizurával kell marni speciális olló. Az ilyen szándékos hanyagság ad a haj különleges varázsa.

Akkor megkapja a következő: a legrövidebb zárak voltak a tetején a fej és az arc. Minél közelebb van a fej hátsó részét, a szálak hosszabbak. Frizura hosszú haj nyújt számos tervezési lehetőségeket. Extra hosszú haj vissza lehet vágni simán, vagy hogy egy félkör alakú ék ( „róka farka”). Díszítsd haj frufru.

Cascade frizura otthon a bumm megy pufók hölgyek. Pontosan mi lehet a béren kívüli? Igen, mit akar: egyenes, ferde, rövid, hosszú, mintás és két hosszban. Azonban, meg tudod csinálni anélkül frufru, különösen akkor, ha a normál funkciók.

Egy másik érdekes módja a kaszkád otthon


Ez egyszerű, és nem kevésbé érdekes módon létrehozni látványos frizurát. Így az algoritmus kaszkád frizurával otthon így lesz.

 • Nedvesítsük is, és fésű a haj teljes hosszán.
 • Gyűjtsön szőr „lófarok”, de nem egészen normális, és a homlok közepén.
 • Dönt a hossza fodrász.
 • Vegyük a „farok” a bal oldali és a jobb - egy ollót.
 • Otstrigite szálak.
 • Profilalkotás alakult végeit, hogy a haj természetes.
 • Fan a haj - íme! Kapok egy stílusos fodrász néhány percig.

Az előnye, hogy ez a frizura, hogy nem igényel telepítést. Ezen kívül lehetőség van a kísérlet az elválás. Meg lehet csinálni, egyenes, zegzugos, vagy egyszerűen csak csinálni nélküle. Most van itt az ideje a reggel stílus elviszi mindössze néhány perc alatt.

Hogyan stílus kaszkád otthon

Hajformázó kaszkád otthon magában szárítás hajszárítóval és ad nekik kötet egy speciális habbal.

Fektetése kaszkád rövid haj otthon

Cascade otthon

Cascade otthon

Hogyan tegyük egy kaszkád közepes haját otthon

Cascade otthon

Fektetése fodrász kaszkád közepes haját otthon

Cascade otthon

Tehát, ha van elég ideje, vagy nincs pénz, hogy látogassa meg a fodrászat, akkor létrejön egy új kép és egy hangulatos önálló. Ha követed a helyes, és óvatosan, akkor lesz egy nagy fellebbezést a frizura!

Érdekes cikkek: