Cikk - Hogyan érvelnek, hogy a nő mágikus mágnes

Minden ember a gondolat, hogy egy vita egy nő nem egyedül. Végül is, ha az ember logikája van legalább néhány szabályt, akkor a szabályok szerint a női logika érthető, csak őket.Cikk - Hogyan érvelnek, hogy a nő mágikus mágnes

Sajnos, az univerzális módszer vitarendezési még nem találták fel, de vannak bizonyos trükkök olyan magatartásnormák, így gyakorlatilag tökéletes eredmény a győzelem a női logika. Azt is mondta, hogy néhány gyakori hiba, hogy el kell kerülni.

1. szabály - látszólagos visszavonulás

Ha nincs extra 2-3 óra időt és az idegeket is jobb, ha nem indul el szándékosan hiábavaló megnyugtató ellenfél egy egyenes vonal, a fő cél az a vágy, hogy rázza az ellenfél önbizalmát. Van egy jól bevált módja - felismerni egyszerre, hogy a nő tényleg jobb „hanem” a „jobb valamit ...”, „a maga módján ...”, majd, hogy továbbra is „de nézd meg ezt így ...” vagy „Gondolkodjunk ide felett mint ... „és akkor terjedni az adu érveket a szempontból. Részben elfogadása szempontjából a nők, akkor menj a kategóriába szövetséges, nem ellenség, és ő készen hallani és esetleg elfogadja az érveket. Különösen a jóvoltából egy férfi egy nő, nagy valószínűséggel szeretné, hogy csak válaszolni elfogadását álláspontját.

2. szabály - „Tudom, hogy mit jelent ...”

Először is dobja a szokásos kapcsolódó szókincs kifejezéseket, mint „Én egyáltalán nem értem, hogy mit jelent” vagy „legalább akkor hallom magam, milyen ostobaság beszélsz.” Még ha egy nő monológja, és úgy néz ki, mint egy sor következetlen és téveszmés érvek érvelés, nem kell mondani, hogy nem érti, amit mond, és amit akar tőled. Nem akarsz hallgatni egy-két alkalommal egy női monológ? Egy nő hatása alatt az érzelmek alig kedvez világosabb. De ezen kívül, akkor hallani egy csomó díjat a érzés, figyelmetlenség és nem hajlandó megérteni. Megjegyezni a megfelelő opciót: „Igen, értem, mire gondolsz, de szeretném tisztázni, mit gondol konkrétan a ....” ... Szóval megy át az általánostól a különös és nagyobb valószínűséggel egyetértenek a témáról folyik a vita.3. cikk - nyugodt és nem pánik

Még komoly viták nem szükséges, hogy emelje fel a hangját - az eredmény ugyanaz: „Te csak azt tudják, hogyan kell kiabálni, és általában van egy cad, ahogy tud beszélni, és így tovább.” Ezért, ha egy nő felemelte a hangját, vagy váltott „ultrahang” nyugodtan mondjuk, „egy hang egy normális beszélgetés nem fog működni ...”. Aztán a nő tapasztalni fogja a bűntudat, és akkor kap egy ideiglenes szünetet, hogy az tükrözze a helyzetet.

4. cikk - eltávolítás kritika ...

Add fel a vágy, hogy bírálják a szellemi képességek nők távolról is. Jobb azt mondani: „Te egy okos, értelmes nő, persze, rájössz, hogy ....”

5. cikk - Le absztrakció

Sokkal jobb, hogy hagyjon fel az absztrakt szemléltető példákat, amelyeket a pszichoanalitikus képzést. Mint például a „Képzeld el, hogy egy kanalat, villát, és azt, különbözőek vagyunk, de együtt tudunk működni nagyon jól, és így tovább.” Az a tény, hogy egy absztrakció - egy terület a nők, és itt látja a maga módján. Szóval jobb lenne, mondja meg pontosan, - „ez a nő nagyon vastag, és van nekem, amire szükségünk van.”

7. cikk - ne próbálja elkapni egy nő a szót

Minden nő nyilatkozata, hogy ő fejezte előtt, könnyen lehet törölni, és helyette az új. Ezért nem lehet naiv, hogy azt mondják: „te nagyon szokta mondani, hogy ...”. Az eredmény ez nem fog, valószínűleg hallani: „Nos, mi lenne, ha azt mondtam, még mindig úgy gondolom, hogy ...”. Ezért jobb, ha nem vesztegeti az idejét az ilyen trükköket.

8. szabály - nem megy a téma

Ne hagyja, hogy a beszélgetés megy az oldalon. Ha a közepén a beszélgetés a nő hirtelen szúr „Megkérdeztem ma reggel vegye ki a szemetet”, hogy nem zárkóznak provokációk. Jobb csak mondani, hogy „Sajnálom, én lesz, de először nézzük meg ...” egyébként kimondatlanul téma továbbra is forrásává vált a súrlódás.

9. cikk - csak mondd

A nagyobb és összetettebb mondasz, annál nagyobb az esély, hogy a nő talált hibát a szavak és a hibás minden elképzelhető bűnöket. Ezért feladja virágos mondat, mondjuk egy-két mondatban.

10. szabály - a megtakarítás humorérzéke

Még a legnehezebb és reménytelen vita képes megállítani egy jó vicc. Szellemes ember mindig értékelik a gyengébb nem, és a nők nem ilyen kényesek őket. Ezért lehetséges, ahelyett, hogy a hosszú magyarázatokat arról, hogy miért nem szögezték a polcon, azt mondják: „Látom, azt felejtsd el minden, fog tenni.”

És a végén szeretnék összefoglalni a beszélgetés fő tanácsot -, hogy párbeszédet folytasson a nő volt eredményes, válasz (magában) beszélgetés közben néhány kérdést:

  1. Mit mondott?
  2. És, hogy mit akar mondani?
  3. És ő valóban azt mondta?

Ezeket az eredményeket értek el a legsikeresebb résztvevő. Ott lesz képes, hogy elérje őket függ módszereket használ, személyes elkötelezettség és a kemény munka.

Numo Media Ltd. 11 Rosemont Road, Hampstead, London, Anglia, NW3 6 ng