Cikk -, hogyan kínál a lánynak, hogy megfeleljen a mágikus mágnes

Annak a ténynek köszönhetően, hogy én az ifjúsági foglalkozó pickup, az a kérdés, hogyan kell hívni egy lányt, hogy megfeleljen, nem igazán zavart.

Cikk -, hogyan kínál a lánynak, hogy megfeleljen a mágikus mágnes

Bár korábban, hogy az iskolában nap és az első Uni Persze aktívan ment át a lányok, hogy elindítsa a kapcsolatot. Azokban a napokban elég aggódott, amikor egy srác egy lány a hétköznapi ismerősök kapcsolja be a potenciális férfi és nő.Most egy csomó idő telt el azóta, és pontosan tudom, mit kell tenni, ha azt szeretnénk, hogy felajánl egy szép lány, hogy találkozzanak és elismerni a lány szerelmes. Különösen azért, mert a kor magas technológia, hogy megfeleljen az interneten, és felajánlotta, hogy megfeleljen a lány nem túl nehéz, a legfontosabb dolog, amit tudnod kell, hogyan kell csinálni helyesen.

Először meg kell határozni, hogy köztetek.

Ott lehet, hogy három lehetőség közül választhat:

  • Ez szép, hogy te, te nem szép lány, akkor nem kell kinevezések
  • Ez szép, hogy te, te szimpatikus neki, de nem volt kinevezések
  • Neked volt bye formátumú barátok
  • Szimpatizálnak egymással, és közli VKontakte

Van egy másik lehetőség - ha volna egy bye szerelmes formátumban. Ezt a lehetőséget azonban azt feltételezi, hogy már találkoztak, és nem fogja elhagyni, így nem vonatkozik a listánkon.

Egy régi barát

Ez a legrosszabb lehetőség kínál, hogy megfeleljen a lány, mert nincs különleges alkalomra! Ő nem csak egy tetszik, körülötte, biztos, centrifuga egy tucat fiúk, akik azt szeretnék, hogy vele. Ezen túlmenően, a képesség, hogy hozzon létre egy pozitív első benyomás, ami az alapja a csábítás - örökre elveszett.

Mint látható - nincs ok, az érdeklődés sem. Majd a lány boldog, még akkor is, ha nagyon szép hez találkozni vele? Sem.

érdekelt barátja

A második esetben - van benne, akkor szimpatikus neki. A lány egyértelműen érdekelt. Ő sokat mosolyog, ha kommunikál támogatja beszélgetés, s arra a tényre utal, hogy sétálni együtt, vagy a barátokkal. Ismerkedés akkor még nem is létezik. Abban, hogy ő szeret téged, így a lehetőséget, hogy időt takarít meg, és nagyobb valószínűséggel megy a kapcsolatot. Sok srác félnek, hogy gyorsan kapcsolatba, mert azt hiszik, hogy a lányok, mint a fiúk felfújt, és emiatt elveszíti sok időt.

Mindössze annyit kell tennie, hogy - a randira. Kérem, ne kell egy komoly vita azzal a céllal, hogy egyetértenek vele találkozni. Ha így minden kleetsya, minden amire szüksége van - egy sor látogatók!Gyors ugrás a dátumot kiküszöböli azt a kérdést, hogyan hívjuk meg a lányt, hogy megfeleljen, úgy, hogy egy sor kinevezések már azt jelenti, hogy Ön társkereső egy lány. Ugyanakkor van egy érdekes pont, hogy még ha rokonszenvet a lányok nem vetted volna észre, akkor még mindig ott van, mert anélkül tetszik ő nem felel meg.

aranyos barátnője

A harmadik lehetőség - már tudja, egy ideje, ugye van egy találkozó, de a szint a szimpátia az Ön részéről sokkal nagyobb, mint vele. Talán hallott már a lány utal a tény, hogy te csak egy jó barát, és van egy jó ideje. Sajnos, ha a lány felkérik, hogy barátokká válnak, akkor ez valószínűleg azt jelenti, hogy a legutóbbi ember, akinek ő lesz a szex.

Azonban a jó, hogy nem tűnik el, és hagyja az eredeti híd. Jogod van, hogy hívja őt, hogy hívja a találkozón, és az időt együtt, de a hozzáférést a test zárt.

És ez az, amit meg kell tennie minden ilyen esetben. Amire szükség lesz:

  1. Távolítsuk el a jelentősége ennek a lány. Megáll üzembe őt egy talapzaton. Ez jó, de több száz más nők, akik készek, hogy találkoztunk! Csak azt nem tudom, hogy azért, mert túlságosan a békén. Te vak. Szeretné, hogy visszatérjen a régi állítólag szerelmes, de nem megy.
  2. Ne légy kedves fickó, felébreszti a férfi. Minél többet adsz az érzelmek a kapcsolatot, annál jobb a változás a keretben. Általában ezen a ponton érdemes egy képzés, ezért ha azt szeretnénk, hogy a dolgok jobbra, mindenképpen iratkozz fel a hírlevelemre (űrlap jobb felső oldal!).

szépség Network

Ön tud nyújtani egy lány, hogy megfeleljen VKontakte. Ez a módszer nagyon kényelmes, mert nem kell leküzdeni magát, hogy ezt a lány él.

Tegyük fel, hogy találkozott egy lánnyal Vkontakte, és van néhány jelei együttérzés - ez hozza meg husky, készségesen és pozitívan kommunikálni. Először meg kell ajánlani neki csak találkozik. Egy találkozó lógni - egy séta a parkban, egy tea party a kedvenc kávézó, stb Ha ezen időpont után együttérzését a részét a lány nem vész el, nyugodtan ajánlani neki, hogy megfeleljen rendszeresen. Mert te csinálod a kapcsolatok, akkor csak írd meg a következő mondattal:

„Hogy őszinte legyek, ma volt az egyik legunalmasabb és felejthető dátumokat életemben ... viccelek. Nagyon jó volt! Nézzük ezt gyakrabban! "

Mint tudja, egy ilyen mondat a természetben, és minősül ajánlattételnek találkozni egy nővel VKontakte. Azt is alkalmazni egy hasonló kifejezés és az SMS. Ha a válasz igen lányok -, gratulálok, akkor találkozunk vele.

By the way, én is osztozik egy hasznos funkció, amit használni magam, mint egy kapcsolatot. Ha találkozol - fényképezett együtt, vagy egy képet egy érdekes esemény, helyzet vagy egy személy látogatása során. Aztán, ha jön haza, érintkeznek, és ki ez a lány fotó jobbra a falon. Itt folytatja két célja van: megmutatni az összes barátja VKontakte hogy nem félsz, hogy alkalmazni ezt a lányt (ez jó, ha azt szeretnénk, hogy elindul egy lány), és azért is, mert emlékeztetem valami, ami összeköti Önt!

Akkor iratkozzon egy fotó:

Összefoglalva, szeretném megjegyezni, hogy függetlenül attól, hogy úgy dönt, hogy felajánl egy szép lány, hogy megfeleljen, vagy szívesebben ajánlanak a lány, hogy megfeleljen VKontakte, a lényeg itt - meg kell határozni. Ha megy gyúrni kenyeret, akkor úgy fogja érezni a férfi gyengeség. Ez egy negatív minőség. Ha azt mondja neki, hogy félsz, hogy felelősséget vállaljon a találkozók, félt az elkötelezettségtől. Lányok általában nem veszi a partnerek az emberek. Nos, bíró magad, akinek szüksége van megbízhatatlan ember.

Legyen határozott kedves barátom, és akkor biztos, hogy elindul egy lány!