Cikkek - válaszd ki a hónap esküvők

Jelek, hagyományok, babonák, horoszkópok ... ó, milyen nehéz mind figyelembe veszik, amikor a saját esküvő napján! Mi egy hónapban a házasság jobb?Állítsa be a dátumot az ünnepségre, de ne felejtsük el, hogy meg lehet csinálni magadnak hónap - a legjobb hónap egy esküvő. És annak ellenére, hogy a legendák és jelek, hogy hozzon létre egy erős és boldog család, amelyek nem félnek a viharok és a kis squabbles. És a horizonton mindig jó idő. Bármikor az év!

Esküvői Hall: rengeteg stílus és ízlés

Van néhány finomságok. Először is, kötelezze az esküvői terem kell tenni legalább egy hónappal, vagy akár másfél (különösen fontos a szezonban). És van, hogy pontosan tudja, hogy hány vendég meghívni, milyen összeget fog feküdt az asztalon, és arról, hogy tegyenek további vásároljanak alkoholt.Romantikus nászéjszakán

És az első feltétel: a pár maradjon együtt. És még jobb, ha nem is az egyik szobában, amelyek csatolt muri vendégek vagy a látogató rokonok. És egy külön szobában. Vad idők során, ha a nászéjszakán a menyasszony és a vőlegény násznagy tört többször, szerencsére elmúlt.

Magic gyertya esküvői

Lenyűgöző gyertya lángja, hogy díszítik a belső díszterem, majd hozzon létre egy romantikus és meghitt hangulatot, vagy akár adja meg ünnep egy kicsit rituális jelentőségű. Célok bármi lehet, fontos során az esküvői gyertyák fontos betartani néhány szabályt.