Cipő babák saját kezűleg a mester osztályt képek és videó

Minden nő szeret cipő. Kis babák is kívánatos lenne, hogy a tulajdonosok, hogy a vádak botinochek pár, cipők és csizmák minden alkalomra. Magyar boltok dicsekedhet nem tud, és hogy lehet megrendelni az interneten, van egy hosszú idő, és a minőség gyakran hagy maga után kívánnivalót. Ez előtt áll az anyja a kérdés, hogyan lehet cipőt egy babát a saját kezével.Cipő babák saját kezűleg a mester osztályt képek és videó

Modern játékipar kínál nagyszámú babák. A gyerekek és a babák, olyan arányban, összehasonlítható a fiatal szeretője, ábrázoló lányok 2-7 év, és a felnőtt lányok, a Barbie babák és a fantázia, ábrázoló mágikus lények. Ennek megfelelően, mindegyik más-más cipő: gyermek cipő, íjak, csizma, klasszikus szivattyúk sarkú vagy csizma, csizma. Mindenesetre, minden egyes játék minden szépségével, valamint létrehozhat egy eredeti cipőt.

Feet Dochkin kedvencei tudunk a cipő saját készítés. Ezek nagyon különböző lehet. Doll cipő készült szövet, bőr, szőrme, nehéz papír vagy karton. Meg lehet varrott vagy ragasztott, és csatlakoztatható vagy hurkolt. Egy bizonyos nehézséget jelent a barbie cipő. Nagyon vékony és kicsi lábát egy nagyon nagy emelkedés, illetve szükséges a magas sarkú cipő és azokat nyugtalan. Ha úgy dönt, hogy pótolja a szekrény lánya kisállat, segít u cipő Barbie babák saját kezűleg.

Javasoljuk, hogy a Barbie baba ház papucs, bolyhos, kényelmes és elegáns, mint a fotó, a jelen mellett a ruházati rekreációs játékszer hölgy!

Master-osztály hogy cipő

Mire van szükség

  • Érezte magát. Ha nem, akkor egy darab megfelelő tisztító törlőkendők
  • olló
  • Befűz tűt
  • Syntepon kicsit, hogy puha labda díszítésére ilyen aranyos papucs

Mit kell tenni,

Vágjuk két darab melenkih téglalap alakú éreztem. Vajon kell a mérések elő korábban. Ahogy mi, elvégre papucs, hogy ne legyen testhezálló lábát, de nem repülnek. A méret felelnek baba lábát.

Cipő babák saját kezűleg a mester osztályt képek és videó


A téglalapok kell tennünk egy ovális, azaz lekerekített élekkel. Most kell, hogy vágja ki a négyzetek a tetején a papucs, és csak kerek két szélét. Darab filc, hogy a tetején a papucs is meg kell vágni a mérés után.

Cipő babák saját kezűleg a mester osztályt képek és videó

Varrni a varrás részletesen papucs „kerítés”. Gyakran használják, valamint a gyapjú játékok. Balls legördül syntepon alkalmas méretű díszítő papucs és varrni őket. Főoldal cipő Barbie készen áll!

Szandál Dolls

Barbie babák igényelnek különleges megközelítést: a lábukat egy ilyen nagy emelkedés, utalva csak cipő sarka, hogy azok, akik a cipő meg a kezét a számukra szükséges, hogy az Excel a találmány a csap álló anyag. Sokkal egyszerűbb esetben a babák, melyek egy részét a gyermek. Nincs szükség sarka és a platform talppal, és lehet egy kartonlapot, szövet, parafa vagy hab. Ha szüksége van egy baba cipő, lapos talp, tud varrni szandál. Úgy néz aranyos fényt ruha, sarafan vagy ruha.

Mire van szükség

  • Egy kis darab bőr vagy műbőr a talpa
  • Kés ruhával
  • olló
  • Menet, tű, amely képes lesz a varrva a bőr

varrás

Vegye mérések baba lába és vágjuk négy darab az egyetlen sablon. Távolítsuk méréseket az alábbiak szerint: a hossza a lábát a hüvelykujj a középpontja a szélessége a sarka és két helyen: a legszélesebb részén, ahol a szélessége az ujjak és a sarka.

Cipő babák saját kezűleg a mester osztályt képek és videó

A fennmaradó 12 bőr vékony csíkokra vágjuk, 2 hosszú kétágyas és két kicsi, de széles, lekerekített sarkokkal. A csíkokat van szükség annak érdekében, hogy hozzon létre egy szövés értelemben - a babák divatos bosonozhki- „gladiátorok”. A méréseket számítva a hossza és szélessége a lábát a baba.

Széles ovális csíkok kerülnek a tetején a lábát, hogy a lábujjak függőlegesen. Megjegyezzük, ceruza helyén kerül beillesztésre hat vékony csíkokra, amely a lábat. Átvágja a lyukakat. Ezt meg lehet tenni, és árral, olló, mint szeretné.

Beírása lyukakat vékony csíkokra.

Itt van, amit kellett volna.

Cipő babák saját kezűleg a mester osztályt képek és videó

Varrni csík menet alján a talp.

Cipő babák saját kezűleg a mester osztályt képek és videó

Továbbra is varrni a hosszú csíkok rögzítő sarut baba.

Cipő babák saját kezűleg a mester osztályt képek és videó

Ha felni zárak rosszul - túl nagy, akkor vágja, hogy húzza meg a száron és ragasztó minden pillanatragasztó.

Cipő babák saját kezűleg a mester osztályt képek és videó