Cork külleme terhesség alatt, és amikor távolodik az életem

Mi dugó a terhesség alatt?

Cork külleme terhesség alatt, és amikor távolodik az életem

Minden terhes nő, főleg, aki arra készül, hogy legyen egy anya az első alkalommal, aggódnak, ha a terhesség szokásos módon folytatódik. Várandós anya hallgat tested próbál többet megtudni a jelei a közelgő szülés, és természetesen, ne hagyja ki ezeket a tüneteket. Közelebb hagyja a nők gyakran Vajon mi van a nyálka dugó a terhesség, mikor és hogyan mozog, vannak-e olyan problémákat, amelyek a mentesítés a forgalmi dugók.Úgy néz ki, mint egy parafa terhes nők?

A kompozíció a nyálka plug - a titok a nyaki mirigyek. A fejlesztés folyamatosan karbantartott magas szintű hormonok, amelyek felelősek a növekedés és a magzat fejlődése (ösztrogének és progesztinek).

Mivel a termelés a méhnyaki váladék mirigyek folyamatosan hajtjuk végre, a készítmény nyálka dugók rendszeresen „frissül”. Nyákdugó terhesség szükségszerűen tartalmaz sejtes immunitást (antitest) semlegesíteni képes kórokozók. Így védi a női test és a baba behatolása ellen patogén fertőzések. A dugó általában 4-5 cm hosszúságú, és kitölti a méhnyak.

Közelebb hagyja a várandós anya ösztrogén termelődik intenzíven. Annak hatására a nyálkahártya dugó meglágyul, és kimegy egyedül. Tény, hogy ez annak a jele, hogy egy általános folyamat belép egy aktív időszak.

Előfordul, hogy a kisülési a dugó lehet stimulálni hüvelyi vizsgálat a nőgyógyász. A méh reagál a zavaró simaizomtónusát, így tolódik a dugót.

Zárjuk le a terhesség alatt hagyhat viszkózus gél vérrög (körülbelüli térfogata 1-2 evőkanál), vagy néhány napon belül, fokozatosan, formájában pecsételő.

Úgy néz ki, mint egy parafa terhesség után folyás? Általában ez egy darab nyálka, amelynek egy rózsaszín vagy színtelen, sárgás árnyalatú. Ezen túlmenően, parafa elválasztás eltérő leellettek a többször nők. A korábban már egyszer sem szült nőknél átmérője endocervikális kisebb és sűrűbb, mint a szemközti szült. Ezért nyálka tartott nagyon szorosan, ami a tény, hogy kiterjeszti akár részei vagy a vér. Egyidejűleg az elválasztó cső szerkezeti változásokkal prenatális endocervikális kíséretében elválasztása a hámsejtek. Ezért szült nők, mint általában, a bélés cső jelölt vércsíkok.Többször szült nők a méhnyak rugalmasabb belső felülete. Ebben az esetben a sejtközi térben lehet feszített, és meglazította a nyálkahártya hám. Mindez hozzájárul az a tény, hogy a dugó a korábban már szült nők általában indul vértelen és egyszerre.

De minden esetben, dugó terhesség levelek szinte fájdalommentes. A nők gyakran jelentést csak kissé zsémbes fájdalmat és a feszültséget az alhasi. Fájdalom szindróma idején mentesítés a dugó úgy érzik a nők, akik elváltozások a méhnyakon, például miután az abortusz vagy a Trichomonas fertőzés.

Pecsételő többször szült nők is, ha van méhnyak erózió.

Mikor indul a dugó a terhesség alatt?

Szerint az egészségügyi követelményeknek, a dugót vissza kell vonulnia két héttel a szülés előtt, de sok orvos javasol kifejezés 3-5 nappal a szülés megindulása folyamat. De az ilyen szabályok meglehetősen relatív. Minden női test készül a szülés a maga módján, és az egyes kifejezések. Ezért ne félj, ha például, mozog a dugó 40 hetes terhesség. Ez lehet mozgatni egy időben a magzatvíz, azonnal a születés előtt.

Bár a dugót tud eltávolodni és néhány órával a szülés előtt és néhány héttel, a legjobb dolog ebben az esetben azonnal értesítse orvosát.

Tipikusan a cső mozog a terhesség alatt az út során, hogy a WC vagy a reggeli zuhany. Ebben az esetben a nő nem látja, csak érezni, hogy valami kijött a hüvelybe. Egy másik helyzetben a várandós anya észreveheti bézs, rózsaszín, sárgás vagy fehéres nyálka a lap vagy fehérneműt.

Ezért, ha egy nő azt hiszi, hogy 40 hetes terhes dugó nem mozdul, akkor nem kell aggódni. Talán tudtán kívül a nők, és dugja térni, mielőtt a munkafolyamat.

Miután a mentesítés a dugó és a szülés előtt kell egy nőnek jobban kapcsolódnak személyes higiénia, gyakran változtatni fehér- és ágynemű. Lehetetlen ebben az időben, hogy egy fürdő, fürödni, úszni a nyílt vízre. Kiürítésnél dugók kizárt szex.

Ugyanakkor, azt nem kell félni, hogy hámozás után a parafa, a baba lesz nagyon érzékenyek a fertőzésekre. Ez nem így van, ez védi a sűrű shell membránok.

Szövődmények származási forgalmi dugók

Cork külleme terhesség alatt, és amikor távolodik az életem
Néha vannak olyan veszélyes helyzeteket, amelyek kapcsolatban vannak a mentesítés a forgalmi dugók.

Szóval, meg kell, hogy egy nőgyógyász, ha a parafa eltávozott legkorábban két héttel a várható szállítási határidő. Egyes esetekben, akkor ez azt jelezheti szövődménye a terhesség, mint például a placenta leválás, placenta previa, koraszülés és néhány más patológiai.

A másik ok, hogy konzultáljon egy orvossal is bőséges váladék folyadék, amely kíséri nagyszámú vér világos skarlátvörös színű. Nem szabad elfelejteni, hogy a mentesítési a dugót a terhesség alatt semmiképpen nem kíséri vérzés.