Cork nyálkahártya a terhesség alatt a szülés előtt, fotó, mint a levelek, és úgy néz ki, hogy mikor kezdődik

Cork nyálkahártya a terhesség alatt a szülés előtt, fotó, mint a levelek, és úgy néz ki, hogy mikor kezdődik
Passage parafa jele elején a folyamat a szülés egy nő a terhesség alatt, különösen a még nem ellett - ez az az idő, vagy akár a kezdete egy új élet, mert hamarosan a fény lesz a régóta várt csodát, ami örömet mindenki az ő sugárzó mosollyal. Érdemes megjegyezni, hogy ezt az időszakot megelőző, meg kell, hogy menjen át a folyamatot, mint a munkaerő, ami nem túl kellemes, de nem tart túl sokáig. Természetes szülés előtti előkészítése terhes nők - ez az a pillanat, amikor mozgott nyálka dugó, ami biztos, hogy közölje orvosával.hogy vannak-e harc nélkül kisülési nyálka dugó

Érdemes megjegyezni, hogy a harc kezdődik függetlenül az idő a terhesség, de úgy, hogy az ideális lehetőség azok megjelenése a végén 3 kifejezések, hiszen ebben az esetben, azt mutatják, hogy hamarosan kezdődik a szállítás.

Sok nő inkább, mint láthatod, hogy ott kell feltétlenül mozog a dugót kezdeni:

Cork nyálkahártya a terhesség alatt a szülés előtt, fotó, mint a levelek, és úgy néz ki, hogy mikor kezdődik
Sok orvos azt mondják, hogy a harc lehet, és nem mentesíti a nyák dugó

Mentesítési nyálka dugó része lehet, és elég sokáig, akkor lehet megvalósítani egy időben, és nem térhetnek. Az utóbbi esetben, akkor el kell távolítani, mielőtt a vizet, amikor indulnak.

Megérteni, mi mozgatja a dugó, akkor lehetséges, hogy a megnyilvánulása a hasonló tüneteket, mint a menstruáció, de inni gyógyszerek megszüntetik a fájdalmat, ebben az esetben tilos, mert akkor tegye a munkaerő, vagy egyáltalán nem hagyja abba.

Sam a gyerek pontosan tudja, hogy mikor kell születnie, és ha a természetes folyamat kíséri majd a kábítószer-fogyasztás, és nagy mennyiségben okozhat hipoxia, koraszülés, vagy hogy a hiányzó harcok idején, amikor a víz visszahúzódik.

Leírás: a hulladék cső szülés előtt

Függetlenül attól, hogy az első vagy a harmadik terhesség második vagy negyedik generáció, minden fog történni különleges módon. Mivel még egy nő, különböző gyerekek különböző érzetek, jelei a vajúdás és a szülés.

Alakult egy tünete, hogy a harc, nem csak a születés előtt, hanem:

 • Bármikor terhesség;
 • Ha erős stressz
 • Mielőtt általános képzési tevékenységekre, amely előkészíti a testet a közelgő jelen eljárással kapcsolatban.

Ugyanez mondható el a nyákdugó. Úgy van kialakítva, hogy a méhnyak már biztonságosan zárva a terhesség kezdetétől, amíg véget ér, hogy megakadályozzák a vetélés, és hasonló gondok, de kezd eltávolodni ez az utolsó szakaszában, különösen a 38-40 héten ellenkezőleg, szabad hozzáférést biztosít a gyerek a külvilág.

Néhány kezdik úgy érezni, hogy a dugó kijön a közepén a harmadik trimeszterben, és ez nem jelenti azt, hogy a méhnyak nyitott, és a folyamatot kíséri kellemetlen érzés a has alsó részén, a fájdalom az ágyéki régióban, valamint az általános gyengeség.

Ne ebben az esetben nem kell semmit, csak arról, hogy mi jelenjen meg elosztását, például vastag vagy túl kicsi, barna nyálka vagy átlátszó, van vér vagy nincs benne. A kimenő forgalom szükséges tájékoztatni a nővér, aki el kell végeznie vizsgálat azonosítani rendellenességek és megszünteti a koraszülés, ha köpés túl korán kezdtük.

Ha a dugó mozdult a vajúdás kezdete

Ha a dugó ki - ez nem jelenti azt, hogy szó szerint holnap kezdődik a szállítás, járni ez a tünet, ez egy előfutára a folyamatot. Érdemes megjegyezni, hogy mindig győződjön meg arról, hogy a szín kiválasztása segít nyomon követni a kezdetektől a munkaerő pontosabban.

Cork eltérhet:

 • egymástól függetlenül;
 • A képzés küzdelem;
 • Ezekkel összehúzódások;
 • Az ürítést.


Cork nyálkahártya a terhesség alatt a szülés előtt, fotó, mint a levelek, és úgy néz ki, hogy mikor kezdődik
Elég gyakran a dugót tud eltávolodni az Advent ezeket az összehúzódásokat

Ez csak akkor szükséges, hogy vegye fel a kapcsolatot az orvos, hogy ő tudja, hogy hány nap már indul dugja, és hogyan néz ki, mivel ez befolyásolhatja az asszony szül, vagy szükség van egy császármetszés.

A második esetben lehet szükség, ha a víz szivárgását kezdődött, ami hasonlíthat parafa, mivel nincs szín, vagy lehet enyhén sárgás, hanem folyékony formában. A többször minden megy egy kicsit gyorsabb, és néha mentesítés parafa, indítsa harcok és a vízből indul ugyanabban az időben. Ha ez a folyamat végén kezdődött a terhesség, a nő már nem szükséges kérdéseket feltenni, hogy miért és mi célból, és kell menni a kórházba, hogy kap segítséget a képzett szakemberek és szülni egy egészséges baba.

Érdemes megjegyezni, hogy az érzés nem erős gyötrő fájdalmak tanúsíthatom nem a forgalom, és arról, hogy mit vajúdni, és ellentétben a szükséges képzést, hogy egy bizonyos intervallum, és fokozatosan egyre rosszabb az idő múlásával. A legfontosabb dolog - nem a pánik, és nem indul el a hisztit, mert ez csak súlyosbítja a helyzetet, és okozhat erősítés fájdalom.

Hogyan működik a mentesítés a forgalmi dugók a terhesség alatt

vannak dokumentált esetek, hogy a cső mozog sokféleképpen az orvosi gyakorlatban. Minden attól függ, az egyéni jellemzőit a szervezet, az orvosi feljegyzések és persze arról, hogy hogyan fog esni egy terhességet.

Arról, hogy milyen indul csövet kell mondani az orvosnak, hogy pontosan, különösen a következőkről:

 • Mit kell normális;
 • Amikor a köpés megkezdődik;
 • Mi nem tekinthető normális.

Dugó meghosszabbíthatja hosszú ideig, és úgy, hogy a nő nem veszi észre ezt a folyamatot. Ideális esetben merül le egy pár héttel a szülés előtt, és ez az utolsó pár nap. Ha a fix pont származási forgalmi dugókat, meg kell, hogy a gondos és előkészíti a táskát a kórházba, nyugodjon, próbáld meg nem, hogy hirtelen mozgások, amely miatt a gyors szállítás.

A legtöbb esetben, hogy megkülönböztessék a normális nyákdugó váladék lehetetlen, és ha elkezd eltávolodni fokozatosan és nincs színe, akkor nincs semmi rendellenes.

Tünettan: hogyan dugja terhes indul

Minden képviselője a valós szex a terhesség alatt a lehető leghamarabb szeretné látni a jövőben a baba, és elvárja, kivételesen jó munkaerő. A kezdete a harmadik trimeszterben a vágy felerősödik a lehetetlenség, de többnyire nem kíséri a szándék, hogy a testet a felesleges terhelést.

Végtére is, ez nyomást teljesen minden szerv, így különösen:

Cork nyálkahártya a terhesség alatt a szülés előtt, fotó, mint a levelek, és úgy néz ki, hogy mikor kezdődik
Ahhoz, hogy megtudja, hogyan távolodik nyálka dugó a terhesség alatt az internet tulajdonosa

Ezen kívül vannak olyan problémák, mint a romlás az alvás, feszítő érzések az alhasi és Mindehhez át, hogy a baba továbbra is hízik. A pontos születési dátum nem nevezhető, mert még egy hozzávetőleges dátumát tegye az orvosok, ez nem lényeges. szállítás előrejelzés valósítható tesztek segítségével, orvosi vizsgálat, ultrahang, monitorozása prekurzorok szülés, rendszeres mérések hasi térfogatú, gondos megfigyelés a méhnyak.

Tényezők, amelyek hozzájárulnak a gyors szállítás, van egy hihetetlen mennyiségű, és különösen annak szükségessége, hogy szorosan kövesse nyomon a terhes terhesség volt túl nehéz, és állapota hagy sok kívánnivalót maga után.

Között a prekurzorok a szállítási közé tartozik a rendelkezésre álló egy kisülési a nyálkahártya, a munkaerő, burokrepedést.

Az egyes funkciók a későbbi szakaszban a módja, hogy elhagyja, és amint azok megjelennek, akkor forduljon orvosához azonnali segítséget. Különösen, amikor a kitöltetett magzatvíz, szülés előtt 24 óra vagy annál több. Ha a dulakodás ebben az időszakban lesz jelen, akkor dönthet úgy, hogy a gyógyszerek okozhatnak, vagy császármetszés. Sok nő a félelem, hogy elveszítheti, és harcolni, és köpködés a nyálkahártya, azonban, ha a második pillanatban igazán lehet tünetmentes, ez a harc mondják, hogy ez lehetetlen. Nem tudnak aludni, miss, vagy egyszerűen nem figyelni rájuk, és ők különösen világosan nyilvánul meg többször.

Mi méhnyaknyák dugó szülés előtt

Egy nagyon nagy hiba szült nők tartják olvasni sok fórumon, újságokban és hasonló média, mivel néha írni szerelmeseinek és azoknak, akiknek fogalmuk sincs a szülés és a munkaerő. Hung a kisülési cső nem szükséges, mivel ez nem fordulhat elő, míg a nemzetségek magukat. Emellett az extra gond is, hogy semmit.

Maga a terhesség, és különösen a záró időpontot kell:

 • csendes;
 • semleges;
 • Tökéletesen hangszerelt.

Természetesen a kiválasztás, különösen, ha a korábbi ilyen nem volt, és ezek a gyanús, ne hagyja anélkül, hogy figyelmet, hanem, hogy minden kritikus kívánatos. Az igény, hogy bízik az orvos, de ha nincs vágy, hogy konzultáljanak, vagy nincs beállítva névjegyzék, akkor lehet alkalmazni, hogy a legközelebbi kórházba, és kérjen tanácsot. Mint már említettük, csak attól függően, hogy az élettani terhesség és a legtöbb nő megy-e vagy sem, hogy elhagyja a dugót, és egy bizonyos szín, állag, és hasonló jellemzőkkel bírnak. Az ideális minősül a fehéres folyás parafa, sárgás vagy rózsaszínes színű a vemhesség utolsó szakaszában, azonban a legtöbb minimális mennyiségű vér erek nem tekinthető a betegség.

A legfontosabb dolog az, nyugodt, csendes, nyugodt újra. Ha hirtelen egy erős övet fájdalom és görcs, akkor meg kell hívni a mentőket, és legyen a hanyatt fekvő helyzetben előtte érkezéskor. Ez segít csökkenteni a fájdalmat és a pihenésre.