Cork terhesség külleme

Exit nyák dugó a legtöbb nő - világos előjele a közelgő szülés. Cork terhesség alatt előfordulhat pár napos vagy akár órákon kiszállítás előtt. Ugyanakkor nem minden nő, hogyan néz ki, cső és mikor kell térni.

A nyálka dugó sűrűsödik nyálka. Fő célja - a védelem a méh száj. Nem található a méhnyak. Stopper terhesség alakult már az első trimeszterben, mivel szükség van, hogy megvédje a fejlődő magzat, azt követően pedig a gyümölcs különböző fertőző hatásokkal. Kétségtelen, hogy a magzat is védi a magzatvíz buborék azonban nem ok arra, hogy ne tegye ki veszélynek.

Úgy néz ki, mint egy parafa

A méhnyak kezd nyitni a szállítás előtt, ami miatt akciók simaizmok tolta felesleges nyálka. Ilyenkor a nő felfedezni éjszaka vagy nappal jelentős mennyiségű felszabadult nyálka-szerű fehérje a tojás felépítését. Úgy véljük, hogy a cső mozgatható, ha a váladék körül egy-két evőkanál a térfogata. Ez normális kilépéskor nyálkát teljesen átlátszó vagy enyhén, barnás árnyalatú. Ha a váladék barna, akkor nincs semmi ok az aggodalomra. Ez azt jelenti, hogy a dugó mozog rendesen. Kis foltok a vér azt jelzi, hogy tört néhány hajszálerek. Ez teljesen normális, mert amit nem fizetnek túl sok figyelmet.

Cork terhesség külleme

Nyaki Cork

Ugyanakkor, ha egy darab nyálka dús, barna, meg kell aggodalomra ad okot. Itt kell, hogy értékelje a jelenléte vérzés. Ha igen, akkor ez a tény arra utal, placenta leválás. Ez a negatív patológia, amely arra kényszeríti az orvosok szinte mindig végeznek szállítások segítségével császármetszéssel.

Cork terhesség alatt általában hagy egy pár nappal az átadás előtt. Ugyanakkor gyakran nyálkás egyösszegű hulladékot és 1-2 órán születés előtt vagy pár hét - itt minden szigorúan egyéni, így nincs orvos nem tudja megmondani előre, hogy mikor indul a parafa. OK - mentesítés nyálka rög - 38 héttel később.

Természetesen, ha a dugó elköltözött, mert szükség van, azonnal értesítse orvosát, aki képes lesz felmérni, hogy az áthelyezésre teljesen vagy részben.

Ha nem tudod, hogy néz ki, mint egy parafa terhes nők körében, biztos, hogy ellenőrizze, hogy a feltételt, mielőtt a várható szállítási határidő. Amikor a dugót mozog, ez egy sűrű váladék átlátszó vagy barna. Sok nő leírni, mint egy darab zselé vagy nagy mennyiségű orrvérzés. Bizonyos esetekben a nyálka jön ki egyáltalán hasonlít egy kis medúza. Mindenesetre, ha a végén a harmadik trimeszterben, akkor találja magát a fehérneműt vagy az ágy kis mennyiségű nyálka, akkor tudnia kell, hogy visszavonta a dugót.

A legtöbb esetben ez a köpés után történik a méhnyak már ösztönözte. Ez általában akkor fordul elő vizsgálat után az orvos egy nőgyógyászati ​​székre. Ezen túlmenően, ez megtörténhet közben reggeli zuhany vagy WC-vel.

Ha látja, hogy időről időre megy a kis és apró foltok a kocsonya, ez jelzi, hogy a parafa jön ki részletekben fokozatosan.

Mi a teendő, ha a lépcsős dugó

Természetesen ebben az esetben el kell követni bizonyos szabályok és iránymutatások:

Cork terhességi külleme

Miután a mentesítés a dugót kell gyűjteni a dolgokat a kórházban

Először meg kell, hogy megnyugodjon, ne aggódj, készülni arra, hogy pár napon belül kezdődik szállítás. A legtöbb esetben a nők elég idő után mentesíti a nyálka, hogy felkészítse őket rendesen. Ha a dugó mozog, be kell gyűjteni az összes azonnal szükség van kórházi felvétele, és ott maradni.
 • Miután ez megtörtént, a születésig, a nő gondosan figyelemmel kell kísérniük a higiénia, hogyan kell változtatni ágynemű és fehérnemű gyakran. Javasoljuk, hogy a meleg vagy semmiképpen nem forró zuhany.
 • Nos, ha korábban nem volt hajlandó közösülés az ő partnere. Ha nem, akkor meg kell tenni, amint kilépett cső (különösen, ha az eltér rész).
 • Bizonyos esetekben ez az eljárás is kísérheti fájdalom fájó. Ez azt jelzi, hogy a harc hamarosan kezdődik. Az organizmust tehát megindul készül szülés. Ha a mentesítés nyálka fájdalom kíséri, akkor valószínű, a munkaerő kezdődik néhány órán belül.
 • Ugyanakkor, ha nincs fájdalom, és a nő úgy érzi, jó, nincs sürgős dobni mindent, és azonnal menjen a perinatális központ. Van egy idő, hogy egy zuhany, hogy összegyűjtse, amire szükség van, ne felejtsük el, a higiénia, mert miután a kisülés parafa védőgátat között a hüvely és a méh környezetének már nem létezik. Ezért fennáll a valós veszélye a fertőzés a magzat.
 • Meg kell jegyezni, hogy ez nem jelenti azt, hogy a magzat által fertőzött 100% akkor is, ha van egy nyomós oka. Az a tény, hogy a magzat védett a membránok a buborékot. Természetesen ez nem mentség, hogy elhanyagolják a higiéniai és fürödni.
 • Abban az esetben, ha bizonyos idő után a mentesítést a magzatvíz buborék kipukkanása parafa, ez egy lehetőség, hogy összecsomagolni és azonnal a kórházba, mert a baba nem magzatvíz nem tud fennmaradni több mint 12 óra.
 • patológiai tényezők

  Természetesen ez a folyamat saját patológia:

  Cork terhesség külleme

  Ha a dugó eltávolodik a vér kell menni a kórházba

  Ha a cső kiterjed 38 hetes terhesség, úgy vélik, a betegség. Gyakran, hogy hibás coleitis - jelenlétében káros mikroorganizmusok és baktériumok a hüvelyben. Ha tud róla, szükséges, hogy minden lehetséges, hogy megszabaduljon ez a betegség.
 • Ha a cső együtt mozog egy nagy mennyiségű vért, akkor azonnal forduljon a kórházba - vérzés gyakran sérülést vagy leválása a méhlepényen.
 • A dugónak bézs, fehér, sárga, szürke, barna árnyalatai. Ez egy normális színét. Ha a váladék zöldesbarna, vagy gazdag, meg kell szakorvoshoz.


  • Tudok zömök terhesség alatt
  • Cervimeter terhesség aránya
  • Maszturbálás a terhesség alatt
  • Terhesség eltörlését követően Jess plus
  • Szülés párna: hogyan válasszunk?
  • Okai és kezelése hiba a spermiumok feji
  • Szülés utáni méhnyálkahártya: okai, kezelése és megelőzése
  • Hogyan lehet megszabadulni a szülés utáni aranyér

  Ekkorra kell regisztrálni a terhesgondozóval. US 1.Dvoynoy teszt (β-kötő alegységére hCG + PAPP-A.) (10-13 hét):

  A látogatás egy szülész-nőgyógyász (mérése súly, vérnyomás, gyomor méret).
  Figyelembe elemzése a elkenődik a flóra és a citológia. Teljes vérvizsgálat, vizelet, vércukor, gemosindrom, vért a vénából az AIDS, a szifilisz, a hepatitis B és C, a vér, a vér kémiai.
  A látogatás egy terapeuta, endokrinológus, szemész, otolaryngologist.
  A végén az embrionális időszakban.
  Átvizsgálás kockázata Down-szindróma és Edwards szindróma ultrahanggal ( „tarkóredoy”) és biokémiai markerek.

  HCG AFP + + kötődését. ösztriol (optimális idő) (16-18 hét):

  A vérvizsgálat AFP, hCG, az ösztriol, teljes vérkép, vizeletben.

  14-20 hét (mint lehetséges):

  Szűrés a Down-szindróma, Edwards és velőcső.

  Vizeletvizsgálat.
  A látogatás egy szülész-nőgyógyász (mérése súly, vérnyomás, gyomor méret).
  Az első érzés a magzati mozgások többször szült nők.

  Vizeletvizsgálat.
  A látogatás egy szülész-nőgyógyász (mérése súly, vérnyomás, gyomor méret).
  Az első érzés a magzati mozgások szült nők esetében.

  US 2 (22. hét):

  Vizeletvizsgálat.
  Teljes vérkép.
  Meghatározása magzati állapot a szervek.
  Értékelni a fejlesztés a magzat, méhlepény állapotát vizek, azonosítva a veszélyt a terhesség.
  Ebben az időszakban lehet tudni a baba nemét.

  Doppler 1 (24. hét):

  Vizeletvizsgálat.
  Doppler vizsgálata placentáris véráramlás.
  Kivétel kockázatát placenta elégtelenség.

  O'Sullivan teszt (26 hét):

  Vizeletvizsgálat.
  Teljes vérkép.
  Glükóztolerancia-tesztet.
  Kivétel a terhességi cukorbetegség.