Crafts kezüket ki papírt a gyerekek, hogyan lehet szép

Crafts kezüket ki papírt a gyerekek, hogyan lehet szép

Annak érdekében, hogy kezelni a gyermekek kreativitását, akkor nem csak drága, divattervezők, intelligens rejtvények vagy készletek, mint a „Do It Yourself”, a részleteket, amelyek szép hajók, repülőgépek és edzők.Elég, hogy a legegyszerűbb és mindenki számára hozzáférhető anyagot - papírt, néhány perccel később „életre kelnek” hosszú nyakú zhirafik vastag Hippo, a bátor oroszlán, és a papír vázák hatalmas csokrok szegfű, rózsa, liliom és százszorszép.

De ami a legfontosabb - mindezt teszi az anya együtt a gyermeket, hogy időnként erősíti az amúgy is erős kapcsolatot.

Crafts kezüket papírból a gyerekeknek. Játék, tanulás.

Amikor a baba elkezd magad bütyköl egy normál papírra kézműves, s fokozatosan megtanulja, hogy a munka óvatosan ollóval (felügyelete mellett anya vagy apa, természetesen), plusz (vagyis az ő jövő élet nagy jelentőségű) fejleszti a finom motoros készségek, a türelem és a pontosság. Különleges képességek kisgyermek igényelnek és a munka ragasztóval. Igen, nem mindig sikerül az első alkalommal minden olyan tökéletes, tiszta és szép, mint amilyennek lennie kellene, hogy a gyermek és a szülők. De a legfontosabb dolog -, hogy indul el, félelem nélkül, és sikerül.

Próbáljuk megtanulják, hogyan lehet érdekes kézműves - néhány egyszerű, a baba képes lesz megbirkózni a saját, anélkül, hogy a felnőttek bevonásával; mások - egy kicsit nehezebb, de a csapat az ő anyja nem fél a komplexitás.

Hogy ez nem olyan nehéz, a legfontosabb dolog -, hogy tartsa a műveletsornak

Crafts kezüket ki papírt a gyerekek, hogyan lehet szép

1. Vegyünk egy lapra zöld könyv (alapjaként csokor), összecsukható félbe fehér oldalával, hajtogatási vonal, de nem tervezik, csak tartsa az ujjait a széleken.

2. oldalán a kanyarban van szükség, hogy a vágások - egymástól a parttól körülbelül 1 cm-re a betegtájékoztató végén nem dorezaem 2-2,5 cm ..

3. Most a levél gondosan kell dobni csövet, és igazítsa a vágott oldalon.

4. Vegyünk néhány levél a színes papír - piros, kék, narancs. Itt minden opcionális. Ez a dokumentum - a jövőnk virágok. Vágjuk a előgyártmány így milyen színeket képviseli. A baba sokkal kényelmesebb, hogy csökkentsék a standard virágok lekerekített szirmok. Mégis kell vágni félúton virágok. Megadhatja csak a sárga darab papír, és tudod, hogy színes félúton. Ez is, mint szeretné. Ehhez nincsenek szabályok, mindent - a parancsára a szív.

5. ragasztó félúton virágok virágok magad

Crafts kezüket ki papírt a gyerekek, hogyan lehet szép

6. Készen virágokat lehet ragasztani a zöld fű, ami már hajtogatva csokor.

Szép virág rét kész anya!

Crafts kezüket papírból a gyerekeknek. Mester őszi hrizantemki

Miközben dolgozik ezek a virágok is „két legyet egy csapásra”: az első, anyák létre kézműves szeretett gyermekek, másrészt, babák, így az anyák nem csak a képzelet és fejleszteni Kézügyesség, hanem ismételni ( és aki most kezd tanulni) összehasonlítjuk a „nagy-kicsi”. Így a workshop kezdődikCrafts kezüket ki papírt a gyerekek, hogyan lehet szép

1. Először készítse elő a szirmok a virág. Ők lehet vágni két egyszerű módja van:

- keretezze szirmok és vágjuk;

- vágja ki a papír szíveket, hajtsa őket félbe vágjuk, a fold.

A szín a szirmok is kiválasztva opcionális - fehér, sárga, arany, mint a képen. lebeny alakja lehet lekerekített, vagy éppen ellenkezőleg, élesebben, mint ezekben a krizantém.

2. szirmok szükségünk három méretben

Crafts kezüket ki papírt a gyerekek, hogyan lehet szép

Szám: két sorban nyolc darab, egy szám - hét (a legkisebb szirmok).

3. Minden szirmok szeres hosszában ketté.

4. Vágjuk a papír kör - középső, akkor virágzik. Gyönyörűen néz körül élénk narancssárga.

5. Először egy kört meg kell ragasztani a szirmok a nagy méret. Aztán, mintha a felső sorban, a mérete egy kicsit kisebb.

Crafts kezüket ki papírt a gyerekek, hogyan lehet szép

A felső réteg a legkisebb a hét szirmok.

6. A központban a virág, akkor kibír néhány gyöngyöt, narancs vagy fehér.

A hrizantemka kész!

Crafts kezüket ki papírt a gyerekek: a bolyhos nyuszi

Ilyen kézműves lehet, hogy még a gyerekek. Négy év alatt sok gyerek már megtanulta, hogy ollóval, papír szerény figura. Moms, ezzel kevés tapasztalattal lányaik és sonnies tud nyújtani számukra, hogy egyszerű papír játékok.

1. Ahhoz, hogy a kezében a papír a szórakoztató állat, a gyerek fel kell ajánlani, hogy csökkentsék néhány kombiné fehér papírt (vagy szürke) színű, melyik lesz az azonos szélességű, de a hossza a perem valamivel rövidebb (csak egy pár centiméter)

Crafts kezüket ki papírt a gyerekek, hogyan lehet szép

2. A fej a nyuszi tehet egy másik papírcsíkot (rövidebb), amelynek meg kell ragasztani a gyűrűt.

3. Fülek vágott külön tetszőleges alakúak, akkor jobb, ha teszik, hogy egy hosszúkás lepestochek. Ezek ragasztott a fej tetején külön-külön.

4. Ahhoz, hogy nyuszi lába legyen a szalag, amelynek célja a test, nem mindkét oldalán a kis bemetszést.

5. Mi kell még egy darab zöld papírt. Csak egy kis csík, ami lesz Polyanka a nyuszi. Papírból készült saját kezével, kibír ez a „fű”.

Tudod, hogy még több nyúl a különböző méretű, hogy az egész család Fuzzies.

Crafts kezüket kifogyott a papír a gyermekek számára: Mikulás. Mi készül az új év

Ez a hack nagyon hasznos lesz télen, amikor az egész család előre a szilveszteri ünnepek.

1. A rózsaszín papírra (vagy kartonból - az erő) vágott kör. Ez egy mesés öreg arca.

2. A szem, száj és az orr is felhívni festékek vagy ceruzák, de akkor vágott papírt.

3. Viseljen Mikulás fején piros sapka - vágott a levél piros papír háromszög és ragasztó a tetején a kör, vagyis a „fej”. Triangle lehet díszített golyó gyapjúból: bombonchik felső és alsó, hogy legyen egy kis vatta. Triangle is elterjedt, nagyon átlátszó ragasztóval, és töltse meg apróra vágott újévi eső. Tudod felhívni a hópehely vagy bot vízszintes vagy keresztben tarka csíkokkal.

Crafts kezüket ki papírt a gyerekek, hogyan lehet szép

4. Most a legfontosabb tulajdonsága a szakáll. Annak ellenére, hogy nyilvánvaló összetettsége, ez teszi nagyon egyszerű. Vágjuk vékony csíkok fehér papír és egy ceruza az egyes csal. Mennyiség - annyi, ahogy jónak látja a szilveszteri buja szakáll varázsló. Ha a gyerek nehéz ragaszkodni néhány szalagokat lehet vágni egy téglalapot az egyik kezével, hogy a vágások szinte a végéig. Ezután vágja a téglalap kell csalni egy ceruzát. Majd kap göndör szakálla.

Crafts kezüket ki papírt a gyerekek, hogyan lehet szép

Akkor ünnepelni az új évet.