Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Az alkalmazás úgy néz ki, mint egy rajzfilm vagy a tervező, így népszerű a gyerekek körében. Eleinte a gyerekek vágunk lágy selyempapír vagy rajzolni a kész formák, vágott felnőtt. Ha a gyerekek magabiztosan használjon ollót, akkor fokozatosan be őket, hogy a különböző alkalmazási formák.Törés alkalmazás. Ez a módszer jó átviteli jellemzők a kép textúrája (bolyhos csirke, ropogós felhő). Tear papírt apró darabokra, és töltsük fel a képet. Gyermek 5-7 éves lehet bonyolult technikát: nem csak a papír elszakadhat, és húzza ki a vázlat rajz (adat).

A fuvarlevél alkalmazása. Ez egy multi-színes képet. Következetesen létrehoz egy képet, alkalmazása és beillesztés rétegek részletesen, hogy minden további része már kisebb.

Moduláris applied (mozaik). A kép lefektetett sokaságából hasonló formák különböző színű - papírdarabok, kivágott körök, négyzetek, háromszögek.

Szimmetrikus alkalmazás. A szimmetrikus munkadarab kép - egy négyzet vagy téglalap papír a kívánt méretet - félbehajtva, tartja a hajtás, kivágott felét a képet.

Band-alkalmazás. A módszer lehetővé teszi, hogy képeket készít Garland.
A vázlat alkalmazás. Vágás komplex sziluettek húzott vagy képzeletbeli utat.

Már ebben az évben a gyermek képes arra, hogy alkalmazásokat. Kezdetben ez a darab színes papír gyerek ragaszkodik az előre kikent tapadó felülettel, majd kivágja és beilleszti -osoznannoe színű darab figura. És ügyességi Rush - a mozaik színes papír.

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Az 5 éves tudjuk már kínálnak a gyermek, hogy a kézművesség ki a színes papír - terjedelmes számok. Kezdje valami egyszerű. Hagyja egy felnőtt első, ő maga faragta a bonyolult részleteit és a gyerek csak összefogására és összeragadnak. Mivel a készségek elsajátítása használata olló, a baba önállóan vágni bonyolult alakzatokat.

Mivel a kézműves ötletek segítségével nagy műhelyek számok kartontöltények. Csak ki kell cserélni a dugót a palack színes papírból vagy kartonból.

Mi dobja meg néhány ötletet, majd hagyja, hogy a képzelet munkája.

Hack kunyhó egy papírt a technológia 2-es fokozatú

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Határozottabb mesterkurzus hogyan kézműves kunyhót a technológia, a 2. évfolyam tankönyv programok szempontjából. Ahhoz, hogy a tömeges kunyhó, szükségünk van: színes papír, színes karton, a sablont (a notebook technológia 2 osztály), olló, ragasztó. A színes papír vágott barna csíkokkal. Ragasztani egy naplót sávok kunyhók, csaló banda egy ceruza vagy toll, ragasztó és kenet szélén ragasztó, nyomja az ujját helyezze a ragasztás ceruzát. Távolítsuk el a napló egy ceruzával. Hasonlóképpen, mi a többit. Szükségünk lesz 8 E sávok.

Hack "Country Yard" technológia 2-es fokozatú

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Hack „Country Yard” technológia 2. osztályú nemcsak tanítja a képességek és fejleszti a finom motoros készségek, hanem bevezeti a diákokat, hogy a geometriai formák az osztályban technológia. A gyerekek kínálnak különböző mintákat a vidéki házi kedvencek, amely azt fogja csökkenteni a rusztikus udvaron.

Toy hóember papírból egy karácsonyfa kezével

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Vidám hóember térfogatú papír díszíteni a karácsonyfát újév ünnepek. Crafts gyerekeknek, és a gyerekek is megbirkózik vezető óvoda vagy előkészítő csoport, és persze, a fiatalabb diákok, akik képesek lesznek, hogy ezt a hóember akár magát segítség nélkül egy felnőtt. Ha nincs játékok a karácsonyfa készült saját kezűleg, hogy sürgősen tegyék meg az új évben közel van!

Christmas Toy Mikulás a papírt (kúp) saját kezűleg

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Továbbra is díszíteni a karácsonyfát kézműves készült saját kezűleg. Ebben az időben, a lencse Mikulás újra. Ő papírból és kartonból, pontosabban a karton kúp. Könnyű csinálni, jobb és a gyerekek az óvodában, ha előre kidolgozzák azok kúp.

Tömeges hópehely papírból gyermekek számára (játék a karácsonyfa)

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
A hó örvények és leesik az utcán és otthon meleg és kényelmes, és mindez azért, mert a mi ház díszített saját kezével. Kézműves meleg lélek, és ad meleget, és még ez annyira fehér hópehely nem fagyasztható és meleg tenyér, mert készül a lélek. Ő egy kedves, vidám, és készen áll, hogy díszíteni vele egy zöld karácsonyfát. És ha nem lesz sok hópelyhek, a tenger az öröm akkor is az egész az új évben.Egyszerű hópelyhek papírból gyerekeknek

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Az új év, minden örömmel, különösen a gyermekek számára. Újévi ünnepek, várnak türelmetlenül és elvárás felcsillan - vegye fel a tollat ​​valami érdekes és hasznos, például, hogy dekorációk ablakok vagy függöny, mint szép hópelyhek. De nem mindig a gyermekek kis kezét tudja kezelni a bonyolult mintákat hópehely minták, mint Palchikov kell valamit, könnyebb, és ez valami van. Ez a rendszer egyszerű hópelyhek alkalmas óvodáskorú gyermekek, jól, vagy első osztályosok. A legfontosabb dolog - tudatosan kanyarban a munkadarab, tudva, ahol lesz középen, hópelyhek, majd csak akkor lesz szükség, hogy vágja le a szélét.

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Milyen jó, hogy szenteste a karácsonyfa készült játékok saját kezűleg, különösen, ha ez a játék - aranyos angelok. Úgy néz ki, mágikus, és csinálni a papír nagyon könnyen megbirkózni még egy gyerek. Az egyetlen nehézség merülhet fel a gyerekeket, amikor kanyargós kúp és az idősebb, persze, segít itt. És a többi angyalok is a megtestesítője a lényege a mester, aki a saját kezét.

Karácsonyi koszorú papírból

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Van egy hagyomány -, hogy díszíteni a házat karácsonyra karácsonyi fenyő koszorú gyertya. Bár a hagyomány egyáltalán magyarul, de nagyon szép, így támogatják, és a koszorú papír kézzel. Díszítjük konfetti, szalagok és papír gyertyát.

Kids Christmas kézműves papírból (az óvoda és az általános iskola)

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Őrülten szórakoztató időtöltés - az újév, és még több szórakozás - felkészülni rá, hogy díszíteni a lakást, így karácsonyi díszek, hópelyhek és egyéb kézműves. Különösen örülök ezeket a pillanatokat a gyermekek számára, a gyerekek hajlamosak arra, hogy sokkal több, mint a felnőttek értékelik kézműves, kézzel készített. Már az óvodában a gyerek lehet, kérjük az anya, az apa és tanár törés gyönyörű rátétes vagy rátétes színes papír és pamut lemezek szinte nincs segítség egy felnőtt. De már az általános iskolában gyerek teheti ezeket a kézműves, felnőtt és néhány nem. A gyerekek emellett fejlett fantázia, és időnként, kitalálják a hihetetlen szépség, a munkálatok a gyermekek művészeti. Itt van néhány ötlet a karácsonyi kézműves gyerekeknek, és a többségük még megkötött és mesterkurzusok.

Cock a színes papír (kúp) hack Húsvétra vagy szilveszteri kakas a gyermekek saját kezűleg

Tömeges tavirózsa a papír a gyermekek és a virágok ugyanazt a technikát a kezével

Nagy mennyiségű virág papír jegyzetek

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Mesterségek a gyermekek számára, de a virág fordul egy fényes, nagy és szép, amit szívesen használja a design a szobában, mint a gyermek, és felnőtt. Ezzel terjedelmes virág könnyű és egyszerű, és a mi varázsló lépésről lépésre osztály fog tanítani, és a gyermek, mint ő, és megosztani az árnyalatok.

Elk Arisztotelész papír és harkály bála bála (Rajzfilm Papers) saját kezűleg

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Elk Arisztotelész kirigami végre a szakterületen. Kirigami origami, jöjjön hozzánk Japánból. De kirigami nem kell csak dobni a papír, hanem vágott. Hópihe, amit nem minden évben Szilveszter díszíteni az ablakokat és a karácsonyfa is kirigami. Az összes játék a szeretett animációs film „papírok” készülnek kirigami technológia.

Tömeges hack „Csoda Fa” ki a színes papír és karton gyerekeknek

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Manapság divattá vált, hogy a Műkertészet lakás - ez egy csoda fa, amely hozza a tulajdonos jó szerencsét és boldogságot. A legfontosabb, hogy ez a fa került sor a saját kezével vagy adományozott a szeretet, akkor a feng shui minden előnyét fog jönni hamarosan. A legegyszerűbb -, hogy egy ilyen csoda fa saját kezűleg lehet papír és karton. A mi varázsló lépésről lépésre osztályú kézműves az erő, hogy készítsen egy gyermek, a tanuló az általános iskolai osztályában 1,2,3,4 saját.

Hack macska és nyúl a réten a színes papír 3d mintás

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Nagyon szép, hangerő, és ugyanabban az időben meglehetősen egyszerű gyártani macska egy zöld mezőn. A 3d színes papír kézműves könnyen elkészíthető a saját kezét, sőt első osztályosok, feltéve, hogy azok a felnőtt minta nyomtatásához. Alapján ez a macska is lehet teljesen más játék - és egy erdő a kis állatok (nyúl, medve, róka), és egy kutya, minden, ami képes a képzelet és a fantázia, a gyermek. Ez csak akkor szükséges változtatni a fülek és farok, és válassza ki a megfelelő színt a színes papírt. Törlésének maga is megoldható a különböző módon.

Köszöntő a nap a kezüket

Rózsa, mint a valódi papír

Egy egyszerű csokor színes papír

Fa játék papír lámpák

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Mindössze annyit kell tenni ezeket a papír lámpák - színes papír és speciális tűzőgép. Naraezaem zenekar, rögzítő, bővítése érdekében összekapcsoljuk egy kötelet, és fa játék készen áll.

Karácsonyi labdák whirligig papír saját kezűleg

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Semmi sem úgy díszíteni a karácsonyfát, mint a játékok tett szeretettel kézzel. Tőlük származik meleget és a kényelmet, akkor is, ha egy ilyen játék készül a papír. És hogyan kell ezt csinálni karácsonyi játék - Yulu, azt fogja mondani, és megmutatja, hogy a mester osztályban.

Hack tank színes papír

Rátétes virágok papírból

Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Crafts ki a színes papír és alkalmazási sablonok
Azt javaslom, hogy ezt rátét virágok. Ehhez szükség lesz színes papír, olló, ragasztó és karton. Elegáns panelek teszik ki színes papírból.