Csemperagasztás a padlón a kezüket, a szükséges eszközöket és anyagokat

 • Az első lépések
 • Felületi a burkolólapot
 • Eszközök burkolólapot
 • csempézés technológia
 • Az utolsó szakaszban a munka

Kerámia csempe népszerű, mint az anyag elég tartós, nem fél a fizikai aktivitás és az expozíció az agresszív kémiai és az ellátás egy egyszerű és igénytelen. A különböző csempe dekoráció lehetővé teszi bármely tervezési fantáziák fogant belső. Ha összehasonlítjuk a cserepet egyéb padlóburkoló szempontjából a tartósság, a méltán áll első helyen az ügyben.Csemperagasztás a padlón a kezüket, a szükséges eszközöket és anyagokat

Kerámia csempe nem fél a fizikai aktivitás és könnyen használható.

Ott kell lennie egy feltétel teljesül: i csempék kell tenni nagyon óvatosan és szakszerűen. Egyébként véletlenül egymásra bevonat nem lesz stabilitás, és hamarosan lesz értéktelen, és a megjelenése a helyszínen elkerülhetetlenül szenvedni.

Ha volt a vágy, hogy a padlót a kezüket, bízik saját képességek és készségek az építési eszköz, lehetőség van arra, hogy megbirkózzon ezzel a feladattal a saját.

Az első lépések

Csemperagasztás a padlón a kezüket, a szükséges eszközöket és anyagokat

A rendszer elrendezése minden szükséges anyagok burkolása a fa padló.

Mielőtt elkezdené a folyamat szóló csempe a padlón a kezét, meg kell előkezelésére a földre, és győződjön meg arról, hogy a szükséges eszközöket és anyagokat csomagolási állnak rendelkezésre. Amellett, hogy a csempe, ami ajánlott, hogy vesz egy kis mozgásteret, szükség van csemperagasztó, spackling elegyet kitöltőmassza a végső munkát. Szintén alkalmas szilikon tömítőanyag és a tömítés ugyanabból az anyagból.

Ha vásárol csempe tisztáznia kell, hogy ez tényleg egy emeleten. A felület legyen sima és mozgó, különben a víz ömlik a padlóra ez sérülésekhez vezethet, hogy valaki a családban. Csempe ragasztó jobb vásárolni a száraz keverékek formájában, sokkal olcsóbb, mint a kész kompozíció, és elkészíti a megoldás nem lesz nehéz a saját, utasítások segítségével a csomagoláson. Közös vegyületet, amelyet végül a feldolgozott ízületek szárítás után lesz egy kicsit könnyebb, így vegye fel a színe a habarcs szükséges figyelembe ezt a tényt.

Vissza a tartalomhoz

Felületi a burkolólapot

Csemperagasztás a padlón a kezüket, a szükséges eszközöket és anyagokat

Az eljárás a telepítés kerámia.

Teljesen sima felület - ez egy szükséges feltétele a padlón, amely meghatározott csempe. Ha eltávolítása után a régi padló felfedezett dombok, üregek vagy repedések a beton, akkor erőfeszítéseket kell tennie, hogy állítsa be. Ezt használja a cement-homok habarcs, vagy speciális önterülő vegyületek.Csemperagasztás a padlón lehet csak a keret gondosan leveled, száraz és mentes a törmeléket és egyéb szennyeződést. Ha az alap szolgál majd a régi, fából készült padló, meg kell erősíteni a remegő táblák, köröm őket a gerendák szögekkel, tömítés vagy gitt alaposan résen. A felület jobb primed vagy kezelt víztaszító készítmény. Ha a hajópadló kevés segítséget helyreállítása, kapnak egy elegendően vastag rétegelt lemez, előnyösen nedvességálló, csavarozott vagy szegezett egy fa felület.

Vissza a tartalomhoz

Eszközök burkolólapot

Egy sor eszközök a munka meglehetősen egyszerű, és valószínűleg nem kell vásárolni semmit extra, minden magára valamit is adó varázsló a házban biztosan van:

 • épület szinten;
 • a szalag kábelt jelölés;
 • Csempe vagy a bolgár (az üveg vágó nem vágására alkalmas csempék, sokkal vastagabb, mint a fal);
 • elegendő méretű konténer keveréséhez a megoldást;
 • fogazott vagy lehúzó alkalmazására az oldatot;
 • gumikalapács;
 • gumi spatula alkalmazására a habarcs készítmény.

Célszerű elvégezni vágás a csempe a szemüveg a kis töredékek károsítja a szemet, különösen, ha dolgozik egy eszköz, mint a bolgár. A tisztításhoz a kész felület alkalmazott szivacs és kendő. Annak érdekében, hogy megkönnyítsék a munkáját vágás csempe, ajánlom, legalább egy órát vízbe áztatjuk. Az anyag ezután válik hajlékony.

Vissza a tartalomhoz

fedés technológia

Csemperagasztás a padlón a kezüket, a szükséges eszközöket és anyagokat

Eszközök kerámia.

A munkát el kell kezdeni a túlsó sarokban. Előre kell felfogni oldalán a szoba és átlók. Ezt meg kell tenni annak érdekében, hogy kizárható a torzulások oldalon. Célszerű, hogy jelzők a sarkokban, meg fog tenni a munkát sokkal könnyebb. Ne csak főzni nagy mennyiségű ragasztó oldat - gyorsan szárad, ragasztó kész egy óra. Sokkal jobb, hogy kisebb adagok keverésére számítva hány lesz szükség ragasztó szóló csempe az adott időszakban.

A végső oldatot felvisszük a felületre útján egy kaparó. Először is, erre a célra, a sima oldalával, majd a leveled fésű szerkezetű, mintha megfogására és eltávolítására a felesleges. Kívánatos, hogy a magassága a hornyok a felület gyakorlatilag azonos. Egyszerű pridavlivaniya segít kitölteni a keveréket mikroszkopikus repedések. Vastagsága a ragasztóréteg nem lehet kevesebb, mint 3-4 mm. Fektetése a csempe a padlón, hogy egy vonalba essen a marker vezetéket, és be van sajtolva a ragadós masszát. Fény megérinti gumikalapács végre igazítsa és rögzítse a csempe.

A következő elemek vannak egy vonalban állnak az első cserép, valamint összpontosítva egy kábelt. Annak érdekében, hogy hegeszteni szélessége az elemek között ugyanaz volt, távtartók használata keresztezi, amelyeket ezt követően eltávolítjuk a fugázás előtt. Csemperagasztás addig folytatódik, amíg az utolsó sor, amely valószínűleg vágni. Ahhoz, hogy teljes horizontality egységes egész felületén, rendszeresen ellenőrizze az épület szintjén.

Vissza a tartalomhoz

Az utolsó szakaszban a munka

Csemperagasztás a padlón a kezüket, az eszközöket és anyagokat

Lehetőségek hidegburkolás.

Miután befejezte szóló csempe, meg kell várni a száradó ragasztó. Ahhoz, hogy ez a legalább 36 órán át. Csak ezt követően időben el tudja indítani a folyamatot injektálás. A habarcsot koncentrációra hígítjuk nem túl sűrű massza, és egy gumi spatula töltse rések eloszlatva a keveréket a teljes hosszon a burkolólap. Szárítás után a tészta cserép simítóval törölje le nedves ruhával. Ha a varratok meghaladja a szokásos mérete 1-2 mm-es, hozzá lehet adni a fugázás készítmény egy kis homok, de a kis töredéke.

Ez fogja megmenteni a habarcs és a kompozíció műanyag. Ha a lapok a padlóra a fürdőszobában, akkor ajánlott hozzá egy kis védelem javítása tömítőanyag. Egyesek úgy vélik, hogy lehetséges, hogy nem eltávolítani a kereszt alakú távtartót ízületek fugázás előtt, hanem egyszerűen, hogy fedezze az összetételüket. Célszerű még mindig kereszt, vagy azon a helyen, ahol vannak, egy vékony réteg paszta gyorsan sérti azok integritását.

Kiderül, hogy nem olyan nehéz feküdt kockakõre kezével. Ha közeledünk a munkájukat körültekintően és a vágy, a szükséges munkát. És az érkezés tapasztalat, érdemes segíteni a barátaidnak, hogy egy szép felújítás a házban. Vagy írj egy érdekes és érthető cikket arról, hogyan kell helyesen feküdt a csempe a padló a lakás.