Csemperagasztás a padlón a kezüket - fotók, videók és egyszerű bemutató nyilatkozatot nehéz feladat

Csemperagasztás a padlón a kezüket - fotók, videók és egyszerű bemutató nyilatkozatot nehéz feladat

Mozaik az egyik legnépszerűbb fajta a lefedettség ma. Helyezzük a csempe a padló és a falak saját kezűleg - így megbízhatóan védi a felületet, és ez ellenáll a nedvességnek és a kopás az évek során.Köztudott, hogy a csempe ideális folyosók, folyosó, fürdőszoba, WC és konyha, ahogy a képen. Az első dolog, amit meg kell tenni, mielőtt szóló padlólapok lesz - meg kell határozni a színösszeállítás a szoba. Ezután hozzá kell kiválasztani a legjobb választás csempe színek és vedd meg a szükséges összeget. Ne felejtsük el, hogy a padlóburkolat kell megvásárolni a mozgásteret. Elvégre, nincs garancia arra, hogy bármelyik darab nem törik vagy szakad a vágás során maga kezét. Akkor lehet, hogy nehéz megtalálni egy vagy több csempék azonos mintát. Ezen túlmenően, a termékeket a másik fél lehet különbséget árnyékban.

Továbbá ne felejtsük el, hogy milyen típusú csempe a kiválasztás. Ez lehet falra szexuális. A különbségek ezen fajok között vannak vastagsága, a bevonat és a tartósságát. Padlólapok sokkal kopásálló. Ezen túlmenően, az ésszerű, hogy megvásárolja padlólapok csúszásgátló bevonattal. Ez nagyon fontos olyan esetekben, amikor a padló nedves - a szokásos csempe csúszóssá válik, és nem biztonságos járni rajta.

Hogyan készítsük elő a bázis

Sok, ha a telepítés csempe a kezét, nem tulajdonítanak különös jelentőséget felületének előkészítése, feltételezve, hogy a hibákat ki lehet javítani azáltal, hogy nagyobb réteget Csemperagasztó. Tény, hogy a sík felületre fektetőhabarcsok sokkal könnyebb, főleg, ha teszik a kezeit. Ez jelentősen növeli a sebességet a munka, és lenne tökéletesen sík padlót.

Kezeit különböző csempefelületen megvannak a maga sajátosságai, ezért nézzük meg őket.

Telepítés cementesztrich

Ha töltse fel a kezét esztrichnél burkolólapot megjegyezni, hogy a cement-homok összetétele megszerezte a szükséges szilárdsági értékek csak egy hónap múlva. Stack csempe felületre csak akkor lehetséges, 4 hét után.

Ha az esztrich öntjük az épület, meg kell, hogy vegye figyelembe, hogy a ház is zsugorodik és crack a padlón. Károsodásának elkerülése érdekében a csempe, meg kell határozni elasztikus réteg között és a csempe esztrich.

Ha alapján már elárasztott lemez, amelyen vannak repedések és hasadékok, akkor igazítsa a javítási készítmények és önterülő habarcs.

Szóló, a beton alap

Csemperagasztás a padlón a kezüket - fotók, videók és egyszerű bemutató nyilatkozatot nehéz feladat

Szóló, a betonon

Beton kiváló kiindulópont kerámia-, mert robusztus és stabil. Ha a felület egyenetlen, akkor igazítsa őket önterülő, ami megengedett, hogy a burkolólapot néhány napon belül.

Ha a felület sík, az egyszerűen légteleníteni tapadásának fokozására csemperagasztó, hogy a beton.

Fa alap -, hogyan kell helyesen készíteni

Néha van, hogy a saját kezébe hidegburkolás a fa padló. Mivel az alacsony nedvességtartalmú fa ellenállásának nem kívánatos, de ha nincs más, meg kell felelnie az alábbi szabályokat.

Lebegett lap rétegelt - ideális esetben meg kell vízálló. Még jobban megfelel karíoniemezt, szinte nincs kitéve nedvességnek, amely biztosítja a magas színvonalú a bázis.

Lehetséges, hogy készítsen egy fektetés régi csempe?

Néha van olyan helyzet, amikor a régi padló, hogy távolítsa el a felület megsértése nélkül lehetetlen. Ebben az esetben, akkor használja az alábbi módszerek egyikét:

 • Mégis, távolítsa el a cserép és a sérült felület a kezét, hogy töltse ki az esztrich. Miután ez megtörténik a telepítés a szokásos módon.
 • Ha a cserép nagyon rossz pattog vagy ragasztott a bitumen, ami nem ritka a szovjet időkben, akkor könnyebb elhagyni. A felület ebben az esetben feldolgozzák csiszolópapírral vagy csiszolókorong kölcsönöz durvaság. Ez javítja a tapadást a csemperagasztó.


Lehetőségek burkolólapot

Csemperagasztás a padlón a kezüket - fotók, videók és egyszerű bemutató nyilatkozatot nehéz feladat

Utasítás szóló padlófűtés

A munka megkezdése előtt el kell dönteni, hogy hogyan feküdt csempe - pontosan a falak mentén, a kis Extension, átlós vagy átlós. A variációk száma nagy.

Ezen kívül lehetőség van, hogy verem egyszínű csempe, és akkor felváltva színek -, hogy egy lépcsőzetes, vagy nem bizonyos mintát. padló tervezése összhangban kell lennie a környezetével. Ne feledje, hogy a felület megjelenését miatt romolhat a parietális területek, ahol csempe kell metszeni. Ezért terített csempével a legkiemelkedőbb falak és ülőbútor vágás töredékek fedezi a bútorok.

Ne felejtsük el, hogy a varratok a padló legyen összhangban a tengelyirányú vonalak az ablakon. A legegyszerűbb módja annak, hogy ellenőrizze, ez által bővül a csempe a padlón felületeken. Ez az egyszerű művelet kitalálni, hogyan fog kinézni a kész bevonat.

Amire szüksége van, hogy a keze, amikor dolgozik

A munka megkezdése előtt szükséges meggyőződni arról, hogy az összes szükséges eszközök kéznél. Sőt, e nélkül nem valószínű, hogy a minőségi munkára:

Csemperagasztás a padlón a kezüket - fotók, videók és egyszerű használati elmagyarázza a nehéz feladat

 • Level - vele lehet pontosan szabályozni, hogy az elem fektetve van. A szem miatt nem valószínű.
 • Üveg vágó, hanem egy speciális csempe vágó, mellyel vágja a lapokat tökéletesen sík. Néha vágására félkör és kör alakú nyílások szükség lehet egy speciális eszköz úgynevezett balerina.
 • Távoli kereszt és ékek. Ezek az egyszerű változtatás a zökkenőmentes hézagokat biztosítanak a lapok között, ami jelentősen javítja az esztétikai megjelenését a felszínre.
 • Mérőszalag - mérésére a méretei a vágás.
 • Ceruza - felvázolni és a szükséges jelölések.
 • Speciális simító alkalmazásának csemperagasztó.
 • Rag, szivacs és gumi spatula alkalmazására fúga.

Hogyan válasszuk ki a csemperagasztót

A telepítés előtt meg kell vásárolnia egy részét rögzítő csempe a padlón. Ez lehet két típusa van:

 • kész - árulják vödrök és azonnal fogyasztásra alkalmas;
 • száraz keverék zsákokban - van szükség, mielőtt felvisszük vízzel hígítjuk.

A leggyakrabban használt második típus, mivel a költségek egy kész mix többszöröse, mint készítmények zsákokban.

Csemperagasztás a padlón a kezüket - fotók, videók és egyszerű bemutató nyilatkozatot nehéz feladat

Ragasztót hordunk fel a belső felülete a csempe

A száraz keveréket lehet osztani több fajták:

 • Univerzális csemperagasztó. Ahogy a neve is mutatja, ez alkalmas szinte mindenféle kerámia és nagy teljesítményű.
 • Alap készítmények. A legjobb alkalmas jól előkészített felületekre és a burkolás kicsi.
 • Megerősített ragasztók. Alkalmas szóló nagyméretű csempék és fajok a nagy tömeg.
 • Speciális készítmény kötődés a kerámia komplex atipikus okokból - üveg, műanyag, fém, stb ...
 • Ha csempézés végzik az utcán vagy az erkélyeken és egyéb fűtetlen terek kell használni fagyálló ragasztó.

Az oldat elkészítése során szüksége lesz egy elég nagy kapacitást. Azonban elég szélesnek kell lenni, hogy keverjük a minőségi összetételét. Lesz a visszatöltés ragasztó vízben. A folyadék mennyisége elkészítéséhez szükséges a ragasztó készítmény, jelzi a csomagoláson. Gyártó ajánlásait kell követni szigorúan, hogy biztosítja a szükséges felületi szilárdságot.

Meg kell hőmérsékletének figyelésére rendszer telepítés során. Az optimális arány - 20 fok. Minél alacsonyabb a hőmérséklet, annál hosszabb lesz a ragasztó megszárad. És ha a szoba túl meleg, a nedvesség a készítmény elpárolog nagyon gyorsan, ami hátrányosan befolyásolja a szilárdsági jellemzők szárítás után.

Minőségi ragasztó alkalmazása nélkül jelentősége és simítóval. Ő több típusa van:

 • Éles fogakkal - Felhasználása kötés vékony fali csempe.
 • A négyzet alakú fogak - a leggyakoribb típus, amelyben a sokoldalúság. Attól függően, hogy a lapka mérete, és a szükséges ragasztóréteg lehet felvenni különböző értékeket spatula fogak.
 • A félkör alakú horpadás - ezeket a mintákat használják, ha burkolólapot egy nagy méretű.

A folyamat szóló csempe

Csemperagasztás a padlón a kezüket - fotók, videók és egyszerű bemutató nyilatkozatot nehéz feladat

födémegység technológia kerámialapok meglehetősen egyszerű, de megköveteli ellátás és végrehajtásának minden szakaszában. Kezdetben ragasztót hordunk fel a padló felületére, majd a fogazott fésűk vannak elrendezve spatulával. Ez eltávolítja a felesleges ragasztót, és a réteg egyenletes. Tartsuk a spatulát ugyanabban a szögben, hogy a ragasztó vastagsága azonos volt minden szakasz.

Ezután meghatározott csempe. Ha a falak lesznek vágva töredékek, meg kell kezdeni a szilárd elemek. Nyomja meg a fragmentum kell óvatosan és egyenletesen - meg kell illeszkednek szorosan a felszínre. Tehát a ragasztóréteg legyen legalább 3 mm. Amikor szóló folyamatosan ellenőrizniük kell a gépet a földre sima volt. Továbbá ne felejtsük el, hogy betétlemezek átjut az ízületekben, ami ellenáll az ideális geometriája a töredékek egymáshoz.

Szárítás után a fő felület folytassa berakásához hasított fragmensek. Amikor a ragasztó megszárad, egy gumi spatula lezárt varratok egy speciális vegyület - a fúga. Szárítás után a felesleges eltávolítjuk egy nedves ruhával.

Csemperagasztás az erő minden. A legfontosabb dolog -, hogy az összes követelménynek a technológia és biztosítja, hogy a felület sima. Jó alap nagyban leegyszerűsíti a feladat.