Csemperagasztás a padlón a kezüket, javítás iskola

Csemperagasztás a padlón a kezüket, javítás iskola

A vásárlás előtt padlólapok kell végezni a szükséges méréseket, azaz kiszámításához alapterületű. Ha megtanulod a szükséges méréseket, és vásárol egy cserép a legjobb, ha a szükséges számú és azonos gyártótól származó egy kis mozgásteret nem ismerik egymást törött csempék repedt a vágás során, és így tovább. Egy cserép design, de a különböző gyártók más, mert az, amit meg kell vásárolni egy lapkát a ugyanattól a gyártótól.Készítsünk padlófelület lerakásához csempék

Mint minden más munkát közvetlenül függ a minősége az alap, és a mi esetünkben. A kiváló minőségű tojós padlólapok legyen sík, anélkül, hogy nyilvánvaló hibák: repedések vagy chip, és természetesen, a portól és a szennyeződéstől. Nézzük a jellemzői szóló padlólapok különböző típusú felületre.

Csemperagasztás a padlón a kezüket, javítás iskola

Kerámia vagy egy cement födém

Jellemzően a többszintes épületek beengedő lemez átfedések és vannak emeleten a lakások, de sajnos a tulajdonosok, így fejlődött technológiailag, hogy a lemezek egymásra egy bizonyos elfogultság, és ne táblák híresek tökéletes felületet. Mivel a mi szükséges, hogy csinál egy szintező esztrich. Szerencséd, ha a lapos felület a lemez nem nagyon sérült, és lemondanak egy vékony réteg önterülő keverék. És mi van, ha nem? Akkor meg kell csinálni egy teljes cementesztrich, ebben az esetben attól a pillanattól kezdve a teljesítés esztrich hidegburkolás előtt több hétig is eltarthat, amíg tart a teljes száradás esztrich. Néhány tündér, hogy gyorsítsák fel a tojásrakás a csempe cementhabarcs domeshivayut jelenti, hogy gyorsítsa fel edzés. Ugyanakkor érdemes figyelembe venni, hogy az ilyen eszközök létrehozása a felületen egy vékony esztrich, amely lebontja a tapadása a csemperagasztó. Van még néhány árnyalatok a teljesítménye ragasztott padló az új épületek. A lényeg az, hogy minden új épületek csökken ez is vezethet a repedések a padlón. Ezen padlólapok legjobb lehámlik. Ezek a bajok használatával elkerülhető egy speciális műanyag bázis és a padló közé csempe.

Ha a lakás nem új, és a padló repedések és egyéb hibák, de ugyanazon a szinten, akkor speciális javítóhabarcsot esztrich.

Csemperagasztás a betonon

Ez a fajta bázis ideális egy, csak a fele a szükséges megelőző peregruntovat speciális alapozó mély behatolást.

Csempe lerakás a fa padló

Igen! És a fa padló lehet határozni csempe. Ez elég ahhoz, hogy egy egész emelet OSB lemezek. A vastagsága a lemezek nem lehet kevesebb, mint 1,2 cm már csempék elég masszív, és deformálódhat a felület a lemezek. Ha azt tervezi, hogy díszítse a fa padló a fürdőszobában vagy a konyhában, akkor végre kell hajtania kiegészítő vízszigetelés fa alap. Mivel a fa hatása alatt a nedvesség és a nagy mértékben kitágul megzavarhatják a integritását a csempe.

Fektetése új csempe több mint a régi

Néha előfordul, hogy a régi burkolatot, nem lehet eltávolítani anélkül, hogy károsítaná az aljzatra. Ezért, hogy elkerüljük ezt a problémát, két lehetőség van, hogy megoldja ezt a problémát:

1. Tekintet nélkül eltávolítani a régi cserép és kialakult kátyúk javított cementhabarcs;

2. Tegyen új lapka alatt a régi, előre tisztítsa meg a felületet csiszolópapírral.

Nos, a földön, mint megértettem. Most kell, hogy előkészítse a szükséges eszközöket és anyagokat a munka elvégzésére.

Lerakásához padlólapok, szükségünk van:

 1. Az épület szinten;
 2. Védszemüveg;
 3. csempe;
 4. Trowel - Plate alkalmazására ragasztó;
 5. Keresztek -, hogy ellenőrizzék telepvastagságtól;
 6. Szivacs, tiszta ruhával;
 7. Gumi spatula - tömítésére;
 8. Ceruza, mérőszalag;
 9. Gumikalapács;
 10. Csemperagasztó és falazó keveréket;
 11. Kerámia padlólapok.

Csemperagasztás a padlón a kezüket, javítás iskola


Az eszközöket és anyagokat értjük, hogy lehet megoldani -, hogy hogyan fog verem a csempe. Tény, hogy a lehetőségek szóló padlólapok nagyon. Például, ha nem tud cserép varrás varrás az Extension érdemes váltogatni a csempék különböző színű pepita mintát az Ön számára. A legfontosabb dolog, hogy az Ön által kiválasztott módon harmonizál a környezetével. De, ha kiválasztja a csempe a padlón számít képességeiket, mivel bizonyos megvalósítási módok, például, amikor szóló csempe átlósan jár anyagmozgató nagyszámú lapok felét. Amikor belépett a szobába azonnal sújtotta emeleten, így akkor is, ha kell vágni, és lefektette cserép és nem egy cserép, majd a legjobb, ha verem azt a helyeken, ahol nem lesz masszív bútorok és háztartási készülékek. Egy másik nagyon fontos pont, ami egyszerűen lehetetlen nem beszélve - a tengelyirányú vonalon az ablakon. Napfény az ablakon egy csomó lény mutatja próbálja feküdt a csempe, hogy a kötések egybeesnek az irányt a nap sugarait. Ezért, mielőtt elindulna egy csempézés ragasztó kísérletezni, csak hogy egy pár cserép, és nézd meg hogyan lehet a legjobban feküdt.

Csemperagasztás a padlón. teljesítmény technológia

Csemperagasztás a padlón a kezüket, javítás iskola

Először ki kell választani a csemperagasztó. A mai építési Rinke bemutatott annyi féle csemperagasztó. Szintén érdemes megjegyezni, hogy amikor hidegburkolás a padlófűtés, akkor szükség van egy speciális ragasztóval erre. De meg kell választani:

 1. Ready csemperagasztó;
 2. Csemperagasztó formájában egy száraz keveréket.

Csemperagasztás a padlón a kezüket, javítás iskola

Természetesen ebben az esetben nem elkötelezett ember a legjobb, ha vásárolni kész ragasztó burkolólapot, amely lehetővé tette az összes szabványoknak és előírásoknak. Csak akkor van szükség, hogy nyissa ki a tartályt a készítmény, és ismét alaposan keverjük össze, és hagyjuk állni néhány percig, majd akkor lehet alkalmazni a lapban. Azonban az ilyen ragasztók drágábbak, száraz építési keverékek. Mi teszi a száraz keveréket födém ragasztó inkább elterjedt. Száraz ragasztóanyag keverék lehet osztani:

 • Univerzális ragasztó - a legtöbb esetben megfelelő;
 • Base ragasztó - használt sima, jól előkészített felületek és csempék kis méretű;
 • Erős ragasztó - jellemzően használt A burkolólapot nagyobb;
 • Speciális ragasztó bonyolult felületek nem hétköznapi - ilyen ragasztót kell alkalmazni csak nagyon ritkán olyan esetekben, amikor a lapokat meg kell határozni a felület készült fém, üveg és más szokatlan felületeken.

A készítmény a ragasztó a burkolólapok nem fog beszélni, mert minden megvan a maga sajátos típusú technológia, amely szerepel a gyári csomagolásban. Az egyik csak megjegyezni, hogy a jogot, hogy készítsen az egész csomag nem szükséges, mert nagyon gyorsan szárad, és megszűnik használhatatlan.

Ahhoz, hogy folytassa közvetlenül a szóló padlólapok meg kell vigyázni a hőmérsékleti viszonyok a szobában. Kényelmes beltéri levegő hőmérséklete legyen a folyosókon a 18-22 fok, és természetesen, a huzatmentességet. Ha a hőmérséklet alacsonyabb, mint a ragasztó megszárad sokáig, ha a fenti - túl gyorsan, ami hatással lesz a tárolási kapacitása. Tehát, ha azt tervezi, hogy fektetőhabarcsok a forró nyár, akkor a legjobb, hogy tegye le az esti, amikor a hőmérséklet egy kicsit.

A másik az, hogy beszélni fogazott simítóval ragasztót alkalmazni födém. Ma megtalálja háromféle fogazott spatulák:

 1. A V-alakú fogak - használandó simító burkolható kicsi kicsi falvastagság;
 2. A négyzet alakú a fogak - simítóval használt szóló padlólapok közepes méretű;
 3. Az U-alakú fogak - spatula, általában használják, amikor burkolólapot nagyobb.

Amellett, hogy a formák és a fogak simító méretű mérete határozza meg a fogak is. A mi esetünkben, amikor szóló padlólapok kell egy közepes méretű, spatula hossza 25-30 centiméter tér fogak mérési mintegy 6 mm.

Alkalmazása lemez ragasztó fogazott simítóval

Ragasztó közvetlenül felvihető, mint egy előre spatulával okozva ezzel ragasztót a padlóra, majd egy spatula segítségével elterjedt intenzíven vzhimaya ragasztót a padlóra. Így, csempe ragasztó behatol az összes üregek és szabálytalanságok a szubsztrát. Mint már mondottuk, nem kellene készíteni túl sok ragasztó, mert nagyon gyorsan szárad, így nem kell túl sokat is alkalmazni kell. Szintén érdemes megjegyezni, hogy a különböző hajlamok spatula magasság kapott barázdák csak más, ezért nagyon fontos, hogy ellenőrizzék a torzítás a barázdák ugyanazok voltak, és mind a cserép kerül ágyba ugyanazon a szinten. De egy ragasztó vastagsága nem lehet kisebb, mint 4 mm.

Kezdje feküdt a cserép jobb egész csempék és kevésbé észrevehető a szoba sarkában. Miután rögzített egy pár csempe, meg fogja érteni, hogyan történik, és amikor elérte a nyílt területen, akkor minden kiderül. Ragasztó a csempe kell alkalmazni az ellenkező irányba, mint a földön. Csempe ragasztóval vonják be kell határozottan nyomja a földre, hogy a barázdák csinálni, csak azt megrontották. Ezután ronggyal távolítsa el a felesleges oldatot a készlet csempe és tic ellenőrzési varratok vastagsága. Ne felejtsük el, hogy ellenőrizzék a egyenletessége falazat (line varrások kell sima).

Csemperagasztás a padlón a kezüket, javítás iskola
Mint már mondottuk, vágás nélkül a lapok egyszerűen nem lehet csinálni. Ehhez ideális egy különlegesen csempe vágó, de a vágás vékony kerámia és üveg vágó megközelítést vagy lehúzó, de pobeditovym tip. Ha kell elszakadni a keskeny szélén a csempe, akkor fogóval, de legyen nagyon óvatos ezt.

Amikor az utolsó lap lerakása csak egy nappal később kezdhetjük injektálás. Fuga lehet használni, mint egy hagyományos csemperagasztó és fugázó a különleges színét a csempe. Továbbá, mint az a ragasztó, habarcs lehet vásárolni, mint kész vagy száraz keverék. Miután elő simítóval keverék és 5 perc után lehet folytatni, hogy injektálás. Ehhez szükség van egy gumi spatulával, aki intenzíven dörzsölte keveréke minden zugában a varratok. Ne félj, ha egy kicsit a csempe fugázó szörnyű 2 óra után lehet mosni le langyos vízzel.

Nos, ez minden, mi az a folyamat szóló csempe a padlón a kezüket.