Cseréje törölközőmelegítővel kezüket bontás régi és telepítése az új

Törülközőmelegítő - fontos tulajdonság egy fürdőszoba. Ez a praktikus tartozék teszi a nagy kényelem, hogy egy fürdőszoba. Azonban az elavult berendezések modellek, amelyek gyakran a házak korai fejlesztés, fokozatosan megszűnik, hogy megfeleljen a tulajdonosok nem vonzó design és a funkcionalitás alacsony. Így a csere törölközőmelegítővel válik. Akkor töltse fel a meglehetősen bonyolult munka szakemberek vállalják, hogy a saját, miután tanulmányozta számos mesterkurzuson és részletes utasításokat, hogyan kell kicserélni törülközőmelegítővel a fürdőszobában. Mielőtt a végső döntést, szükséges, hogy megismerjék a készüléket technológiát jelent.Először is meg kell meghatározni egy csapolócső. Lehet, hogy két:

  • A táplálás a forró vizet;
  • A fűtési rendszer.

Mivel a gyakorlat azt mutatja, az első lehetőség előnyös, mivel az azt feltételezi egy egész évben használhatják a törölköző szárító. Míg a második lehetővé teszi, hogy azt kizárólag a fűtési idényben, vagyis közel fél év. Tulajdonképpen a kapcsolat a készülék az első esetben lehetséges lesz egész évben. Míg a második - csak a meleg évszakban, mint a fűtést a hideg időszak tele van a legsúlyosabb következményekkel.

Egy másik fontos kérdés: ahogy a készülék kapcsolatot. Régebbi eszközök cikcakk alakú, gyakran előforduló Khrushchevki általában változott, hogy csökkentse készülékcsatlakozással megfelelő átmérőjű. Ha a csövek alkalmasak fűtött törölközőtartó, süllyesztett a falba, szükséges, hogy válasszon ki egy modellt oldali csatlakozás. Ez a szerelvény nehezebb lesz, de nincs más alternatíva. Azonban a megjelenése az ilyen eszközök sokkal jobb, mint a más típusú gépek.

Cseréje törölközőmelegítővel kezüket bontás régi és telepítése az új

Törölköző csatlakoztatható akár a melegvíz ellátás és a fűtési rendszer

Amellett, hogy választott a berendezés és a képzés a szükséges eszközöket, a szakértők azt javasolják, hogy szét a régi készüléket ilyen munkát végez:

  • Végezze el az összes szükséges Stroebe. Ezek vágás általában időigényes.
  • Elpusztítani részét a betonlemez bejáratánál csőszakasz bele. Meg kell készíteni a helyet akadálytalan lehet hegeszteni vagy menetvágó menni a műanyag rész.
  • Ahhoz, hogy tartsa a tömítő ízületek gömbcsapok, fűtött törülközőtartókkal és különleges tengelykapcsolók az átmenetet a fém műanyag csövekhez kiterjesztésű.
  • Pack fémes menetes kapcsolatot. Végezze el a műveletet kell nagyon óvatos, mert akkor végre kell hajtani újracsomagoláson, ami szükségessé teheti újra öntsük a vizet a hálózatról.

Helyettesítés a fürdőben törölköző szárító át csak a víz távollétében a csövekben. A munka megkezdése előtt abba kell hagynia a vízellátás, ha kellene dolgozni a melegvíz-ellátó rendszer. Abban az esetben, a fűtési rendszer fel a kapcsolatot a ház iroda azzal a kéréssel, hogy ideiglenesen a jobb kelő és esetleg lefolyó víz belőle. Ezt az eljárást a leggyakrabban fizetett és csak akkor lehetséges befejezése után a fűtési szezonban.A munka megkezdése előtt meg kell bizonyosodni arról, hogy nincs víz a rendszerben. Mindenesetre, a mester tanácsos, hogy készítsen egy gumiszalag szélessége körülbelül 4 cm, hossza valamivel több, mint egy méter. Vágja ki a belső cső. Ha szükséges, akkor alkalmazható a sérült cső. Az első körben tegye szabadon kövesse - szűk. Ez lehetővé teszi, hogy hagyja abba szinte bármilyen szivárgást.

Cseréje törölközőmelegítővel kezüket bontás régi és telepítése az új

Amikor lebontása a régi eszközt, tudatában kell lennie, hogy a fennmaradó hossza a csövek elegendőnek kell lennie a vágás új témákat

Minden eszköz, amely nem része a cső szétszerelt lecsavarásával a menetes kötés. „Tapadnak” vagy hegesztett törölköző nyírni egy „bolgár”. Emlékeznünk kell arra, hogy a fennmaradó vágás után a csőszakasz legyen elég hosszú ahhoz, vágja el a szálat hozzá. A munka megkezdése előtt szükséges, hogy minden felületet egy nedves ruhával, különben lehet hagyni kitörölhetetlen nyomokat szikra „darálók”. Vágott vagy törülközőmelegítővel lecsavarjuk óvatosan eltávolítottuk a konzolok és kiszabott.

Készülék beszerelése előtt, amit tennie kell faragás. Ha a régi eszköz volt vágva, a fennmaradó részt a cső van vágva egy új szál, a szerszám megfelelő átmérőjű. Ha van egy régi téma, hogy „hajsza” minőségének javítása érdekében az új kapcsolatot. Minden munkát nagyon óvatosan. Még jobb, hogy teljesítse vágás szakember, különösen, ha van egy jelentős romlása a cső vagy a cérna kell állapítani közel a plafon, vagy a padló alatti szinten. Mindenesetre, a beavatkozás előtt, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a torziós terhelés nem károsítja csövek helyiségen kívül.

Most már lehet telepíteni az elzáró szelep. Daruval van szükség, mert lehetővé teszi, hogy beállítsa a munka a törülközőt melegebb. Ez megtehető kinyitásával vagy a szelepek zárásával. Ezen felül, ha szükségessé válik, hogy cserélni vagy javítani berendezés, szelepeken keresztül könnyen levágta a víz, és elkezdenek dolgozni. Ugyanabban a szakaszában van szerelve, és a bypass jumper, úgynevezett bypass. Természetesen, ha ez a jogcím létrehozására.

Cseréje törölközőmelegítővel kezüket bontás régi és telepítése az új

Scheme törölközőmelegítővel bypass telepítés

Cseréje törölközőmelegítővel kezüket kezdődik a kiválasztás a szerelvények. Attól függően, hogy a kapcsolat típusát, ezek lehetnek szögletes vagy egyenes. Az összes csavarkötés biztonságosan kell zárni egy speciális vászon tántorgó. Kúpmenet lezárt fum-szalagot. Az eszköz csatlakozik a szerelvények, ami után a rögzítő nagyon szorosak. A károsodásának veszélye a szálak elég nagy, így a művelet végrehajtásának nagyon óvatosan.

A csatlakoztatott eszközt kell a falra. Ez úgy valósítható meg, a speciális teleszkópos tartó, akik nagyon gyakran a berendezéssel együtt szállított vagy hagyományos bilincsek. Fontos, hogy meghatározzuk a távolságot a készülék a cső tengelyéhez a fal felé. Javasoljuk, hogy tartsa be a következő szabályokat: ha a törölköző szárító cső átmérője kisebb, mint 23 mm, a távolság a fal legyen 35 mm-es vagy annál nagyobb, ha az átmérője több mint 23 mm - 50 mm-es minimális. Behelyezve, és biztonságos eszközt ellenőrizze tömítettségét.

Cseréje törölközőmelegítővel kezüket bontás régi és telepítése az új

Elzárószelep lehetővé teszi, hogy szabályozza a munka törölközőmelegítővel és megkönnyíti a későbbi pótlás vagy javítás

Mivel a gyakorlat azt mutatja, hogy változtatni törülközőmelegítővel a fürdőszobában, akkor a saját. Azonban meg kell értenünk, hogy ez elég nehéz és nagyon felelős cselekvés. A legkisebb pontatlanság a telepítés okozhat kellemetlen következményekkel jár. Ha a tapasztalat vízvezeték-szerelési munkát nem, akkor jobb lenne átengedni a berendezések cseréje a szakemberek számára. Gyorsan és hatékonyan elvégzi a munkát.

  • Hogyan át a törülközőmelegítővel a másik falon
  • Hogyan válasszuk ki a víz törülközőmelegítő a fürdőszobában
  • Megpróbálja megjavítani a mosógépet: megszünteti a leggyakoribb problémák a kezüket
  • Hogyan lehet bezárni egy olyan csúnya törölköző szárító: egyszerű és eredeti módon