Csuklás újszülöttek miért a baba csuklás etetés után, mit kell tenni

Egy család, ahol a szülők grudnichok gondosan figyelni az egészségére, így a fiziológiai megnyilvánulása, mint a csuklás csecsemők teszi őket indokolt aggodalom. Eközben szakértők bebizonyították, hogy a csuklás is magzatot - például egy hathetes időszak, a magzat már a csuklás. A csecsemők, úgy tűnik, nagyon gyakran, tarthat néhány percig tarthat egy órát vagy többet, így a gyermek rossz közérzet, megakadályozza az alvást. Ahhoz, csuklás nem emelt pánikot anyák kell tudni az okokat, és megtalálják a módját, hogy állítsa le azt a gyereket.Csuklás újszülöttek miért a baba csuklás etetés után, mit kell tenni
Csuklás - normális fiziológiai válasz a test, a baba születése előtt csuklás - anyám hasában

Okai újszülött csuklás

Hiába ne aggódj, a szülőknek tisztában kell lenniük azzal, hogy ha egy újszülött csuklás - élettani jelenség természetes eredetűek. Ez megy a saját, de ha egy csuklás hosszú ideig tart, akkor el kell távolítani. Mielőtt keresi a módját, hogy megszüntesse, hogy tisztázni kell, miért a baba jön ez a jelenség? Gyermekorvosok lásd csuklás okai a következők:

 • Gyakran úgy tűnik, ennek eredményeként a visszaáramlás után szopás tej miatt élettani jellemzői a gyermek teste.
 • Ha az anya észreveszi, hogy az újszülött csuklás folyamatosan, akkor meg kell keresni a közvetlen oka egy ilyen állam. A gyermekgyógyászati ​​gyakorlatban megjegyezte, hogy az egyik leggyakoribb az Aerophagia - patológia, amikor a levegő lenyelik nagy mennyiségben, aztán a visszaáramlás. Aerophagia - rossz jel, mert a gyakori öklendezés vezet a fogyás egy gyerek. Ahhoz, hogy megszüntesse az ilyen ok, meg kell változtatni a babák jelentenek, aztán böfögés, és megnyugodott. Állítsa Aerophagia lehetséges térfogat has sírás közben szopás.
 • Bár gyermekorvosok úgy vélik, csuklás normális, akkor jobb elkerülni okozó tényezők is. lehet, hogy egy hullám az anyai tejet szopás, rossz testtartás baba a mell, gyors szopás, amikor éhes, túlevés. Amikor etetés keverékét tejsav ilyen tényezőket helytelenül elő papilla (a nyílás fölött a norma), és egy sikertelen állapotát üveget.

Ez helytelen, nem-fiziológiás testtartás a gyermek lehet az oka tömörítés a rekeszizom és a levegő popodanii benne. Meg kell szorosan figyelemmel kíséri, hogy a szülők és rokonok tartotta a karjában kisgyermeket.

Mi a teendő, ha egy újszülött csuklás etetés után?

Ha volt túlevés és az újszülött csuklás etetés után, a mamák bűnösek, különösen a fiatalok, akik még nem kellő tapasztalattal gyermekgondozási. Gyakran aggódni a tej mennyiségét és szopni zakarmlivayut morzsákat - ilyen intézkedés provokálja nyomást a membrán. Ha van túlevés kisgyermek, anyu könnyű megállapítani, erre a célra megadhatja az ellenőrzése az élelmiszer - például változást a következő etetés a tej térfogata vagy tápszert. Annak érdekében, hogy megszüntesse a túlzott evés kell használni megelőző intézkedések:

 • A gyermekgyógyászat sok vita van hogyan lehet a legjobban, hogy táplálja a babát - igény vagy az óra. Már megállapította, hogy a mértéktelen grudnichki anyukák, akik táplálkoznak az órát. Ez azzal magyarázható, hogy a gyermek egy kis mennyiségű a gyomor egy részének és a tej elég csak egy rövid időre. Várja meg a következő vétel a bébiétel nagyon nehéz, ezért éhes alatt szoptatás. A baba elkezd szopni mohón, ami túlterhelés a gyerekek gyomrában nagy mennyiségű étel. Újszülött etetés után ilyen esetben a csuklás.
 • Is szem előtt tartani, hogy az anyatej van osztva két típusa van: az első és hátsó. A szakértők figyelmét, hogy a hátsó magasabb zsírtartalma, és hogy nem kap elég grudnichok. Az anya, ami sok tejet, a baba gyorsan telíti a front, és akkor is csak a hátsó, telítettebb. Kiderült, hogy a végén etetés a gyermek már megtelt.


Csuklás újszülöttek miért a baba csuklás etetés után, mit kell tenni
Nem túltáplál baba, anya kell számítani az összeg a szükséges keverék vagy tejet egy nap az asztalra
 • A csecsemők legfeljebb 3 hónapig figyelhető meg a bél gáz felhalmozódását. Ez annak köszönhető, hogy a éretlensége a tápcsatornában, így a gyerekek is kólika, ami a csuklás. Anya könnyen meghatározni, hogy a kólika van a baba, mert ebben a pillanatban ő nyugtalan, megpróbálta felemelni a lábát, has rugalmas, akár szilárd.

Mi más okból okozhatnak csuklás?

Gyakran újszülött csuklás nélkül semmilyen kapcsolatban etetés. Mama illeti, mivel megfelel követelményeinek gyermekgyógyászati ​​etetés és a baba is csuklás halad. Fontos megérteni, hogy vannak más okok előfordulása. Szakértők úgy vélik, hogy a provokáló tényezők:

 • Gerjesztett állapot során az érzelmi zavarok. Mivel a gyengeség és az idegrendszer instabilitását csecsemők lehet félni bármi szokatlan (például, egy ismeretlen környezetben, hangos, erős fény), míg a hibaállapot eredményező membrán görcs.
 • Mindenki tudja, hogy a hipotermia - biztos jele a megjelenése a morzsákat csuklás. Gondoskodó anya érintkezniük kell a kifolyó, fogantyú, morzsa lábak, ha hideg - aztán megdermedt. Hypothermia is előfordulhat, mivel a rossz munka hőszabályozás gyermekek, így meg kell, hogy tartsa magát az állandó testhőmérséklet, zoknit húz, a blúz, a gyermek nem fagy.
 • Néha van egy csuklás álmában. hogy a gyermekorvosok is gondoskodik a tudományos és gyakorlati magyarázatot. Ha az újszülött alszik, és egy álom csuklás, majd csökkentett rekeszizom, a hangszalagok zárt, és kiderül, félelmetes szülők hangzik. A baba felébred magát, ahogy egyre nehezebb lélegezni. Hogy megszüntesse a kellemetlen, és segít a morzsákat, anyám kell vigyük a mellét, tartsa függőlegesen, és nyomja a gyomra, hogy meleg és megnyugtatja.
Csuklás újszülöttek miért a baba csuklás etetés után, mit kell tenni
Ha megnyomja a baba maga függőleges helyzetben, anya hozzájárul a fokozatos mentesítés levegő és normalizálása a helyzet a belső szervek

Megelőző intézkedések csuklás

Anya, hogy betartja ezeket az egyszerű, de fontos szabályt mindig megakadályozza csuklás baba. Erre a célra van szükség ahhoz, hogy a megelőző intézkedéseket, gyermekorvosok azt tanácsolják, hogy:

 • Etetés a legeredményesebben kérésére a babát. Ebben az esetben csökkentse a részét az élelmiszerek és az intervallumok között etetés csinálni gyakrabban.
 • Annak érdekében, hogy jobban anyatejpótlókra telített hátsó, akkor ki tudja fejezni a tej (elöl), ha az anya erős dagály.
 • Hogy rögzítse az anya mell szopás kell javítania magát anya segítségével a gyereket. Ha etetés révén az üveg, a cumi kell a megfelelő lyukba, és a (Ajánlott: kényelmes baba táplálására használt eszközök a palackból) derékszög, hogy a gyermek nem fojtott folyadékkal. A klasszikus szabály - grudnichok inni egy üveg egy kis feszültség.
 • Etetés kell végezni, ha a anya és gyermeke a kényelmes állapot. Aggodalommal, hogy a baba jobb várni egy kicsit, hogy a karjaiban megnyugtatni, és csak azután, hogy a takarmány.
 • A baba nem menő, meg kell, hogy folyamatosan testhőmérséklet fenntartása, ellenőrizze a kezed érintése t kezel, a lábak.
 • Ha a szoptató anya forduljon gyerekorvos arról, hogy a diéta és ragaszkodni a diéta, amely nem okoz gáz a baba.

Ha még mindig újszülött csuklás

Mi van, ha a baba csuklott kezdték? Anya kell tenniük a morzsákat a kezét, és meleg a meleg hasára, hogy enyhíti a hasfájást. Tartsa a „oszlopok” a mellkasában. várja meg, amíg a baba kijön a felesleges levegőt, és a csuklás leáll.

Egy másik technika megszűnése Icahn lehet egyszerű víz. Meg kell adni a babának, hogy igyon egy kis vizet, hogy megszabaduljunk a hosszú Icahn.

Mikor kell a szülők aggódni

A szülőknek tudniuk kell, hogy a csuklás - nem patológia, nem igényel kezelést, könnyű szabadulást ez lesz az idő, de ha ez az állapot továbbra is egész nap, ez biztosítja az újszülött kényelmetlenséget okoz kényelmetlenséget. Megállítani, akkor hívja az egészségre - ez segít, hogy megfelelő intézkedéseket kell végezni megelőzésére, és megakadályozza a fejlődés olyan komplex betegség (különféle fertőzések, tüdőgyulladás, a gyomor-bél traktus).

Figyelem! Minden információ ezen az oldalon található tájékoztató jellegűek, és feltáró jellegű. Az összes diagnózis és a kezelés a betegség forduljon orvoshoz belső konzultáció.