Cuhaya ekcéma a kézen, mint a gyógyítás - részletek

Ekcéma, száraz bőrtípus okozta repedések miatt nincs elegendő nedvesség. Úgy tűnhet, nemtől és kortól függetlenül. Leggyakrabban súlyosbította a téli, ha az átlagos páratartalom a környezet kevésbé. Nyáron a betegség egy kicsit visszavonul és különleges ellátás nem szükséges. Közös területek megnyilvánulása a betegség kezét, de az is előfordul, hogy megtalálható bárhol a testen.Cuhaya ekcéma a kézen, mint a gyógyítás - részletek

Cuhaya ekcéma a kezében: a kúra

Az okok, amelyek a gyökere a betegség, még mindig nem teljesen ismert. Az oka annak, hogy sikerült azonosítani a következők:

 • genetikai hajlam a betegség;
 • túlérzékenységet;
 • disbalansirovanie belső folyamatok a rendszerek a test;
 • gyenge védelmi funkciók az immunrendszer;
 • endokrin megbetegedések.

Ezek a tényezők közé tartoznak azok, amelyek miatt a testben-kór, de van azok száma, akik képesek ad okot a betegség kívülről:

 • éles hőmérséklet-ingadozások;
 • süllyesztő és felemelő a levegő páratartalma;
 • rendszeres bőrrel érintkezve maró vegyi anyagok;
 • rendszeres és hosszan tartó érintkezés vízzel.

Cuhaya ekcéma a kézen, mint a gyógyítás - részletek

Okai száraz ekcéma

kezdetben érzékeli az oka, hogy a kezdete volt a betegség, majd módszeresen, hogy a szükséges hatást, hogy megoldja a problémát a leghatékonyabb módja annak, hogy megszüntesse a betegség tüneteit szükséges.

Az elv a kezelés

A szervezetnek megszabadulni a betegség az ekcéma tartósan és teljes mértékben nem lehetséges. Minden alkalommal, amikor a provokatív tényező lesz a lehetőséget, hogy a test, a betegség kiújul, mert minden kezelés alapja az a tény, hogy megállítani minden forrását provokáció ekcéma.

Ehhez szükség van a következőkre:

 1. Biztosítani kell a megfelelő táplálkozás. Általánosságban szólva, a napi étrend a személy, aki a betegséget ekcéma kell megfogalmazni, oly módon, hogy abból a fűszeres, zsíros ételek nem zárta ki, édes és sós ételeket, az alkoholt és a gyümölcsöt a citrus család. Feltétlenül a diéta tartalmaznia kell a szükséges termékeket, amely segít helyreállítani a hám a bőr.
 2. Hozd vissza a normál üzemmódba és életmódját. Ennek lényege gyakorlat elkerülése fáradtság, a stressz, és ne a rossz szokások.
 3. Az ellátás bőrére. Óvatosan kell eljárni, ha a kapcsolatot a különböző kémiai eredetű anyagok intézkedik készítményeket használhatunk gondozásához, amelyek ideálisak a bőrt. Kerüljük a hideg és meleg, ultraibolya sugárzás.


Cuhaya ekcéma a kézen, mint a gyógyítás - részletek

Fejlettségű száraz ekcéma

Az alapelvek a betegség kezelésére a következő tevékenységeket:

 • megszüntetése relapszusok
 • helyi kezelés krémek helyeken;
 • megszüntetésére irányuló kezelési eljárások kenőcsök gyulladás;
 • gyógyszert általános típusú, amely arra irányul, hogy korrelációt.

A módszer megválasztása és elvének kezelés függően választjuk a betegség súlyosságától, a jelenléte a gyulladás.

Cuhaya ekcéma a kézen, mint a gyógyítás - részletek

Stage ekcéma a kézen

A különbség a kezelési módszerek ekcéma

Ez a betegség, mint például ekcéma jellemzi az a tény, hogy a folyamat meglehetősen lassan és hosszú. Ebben a tekintetben az összes kezelési módszereket kell rendszeres és az is elég hosszadalmas. Terápiás intézkedések az orvos által felírt alapján a felmérés, amely felfedi az összes árnyalatokat az áramlás és a fejlesztés a betegség. Emellett szerepet játszik a kezelés testsúly és életkor a beteg jellemzői.

Fontos: ekcéma kezelés csak akkor lehet egy összetett karaktert.

Általános gyógyszeres terápia

Ahhoz, hogy megszüntesse az egyik oka, hogy okozhat ekcéma, vagyis a külső tényezők hatását, a következő alapellátásban a érzékenységi foka a bőrt. Ilyen célokra, az orvosok igénybe módszerek:

 • vérátömlesztés;
 • lactotherapy;
 • plazmoreza;
 • hemosorption;
 • enterosorption.

Cuhaya ekcéma a kézen, mint a gyógyítás - részletek

A megjelenése ekcéma a bőr

Az utolsó három módon kezdenek csak abban az esetben, amikor a betegség kezd formát ölteni, és futás fejleszti az akut kezelés. Emellett lehet rendelni injekciókat aloe lé.

Ahhoz, hogy megszabaduljon provokáló faktor, mint egy neurotikus rendellenesség alkalmazott nyugtatók, nyugtatók vagy nátrium-bromidot. Csökkenteni a vér intoxikáció használhatja Multisorbom. Poliszorbát vagy Atoksilom.

Cuhaya ekcéma a kézen, mint a gyógyítás - részletek

Polisorb kábítószer megszabadulni a kórokozók száraz ekcéma

Ritka esetekben ez lehet rendelni készítmények kortikoszteroidok kisülés, de ezek a szerek elég veszélyes, mint gyengíti az immunrendszert. Ha alkalmazza ezeket a gyógyszereket túl hosszú, akkor okozhat maradandó káros folyamatokat a szervezetben, például, hogy osztja a fertőzött sejtek a szervezetben. Annak érdekében, hogy biztonságosan végezzen kezelés hasonló anyagok végzik kezdetben vetés növények. Ez történik annak érdekében, hogy megértsék, hogy a test egy stabil rendszer alapvető gyógyszerekhez.

A leggyakoribb használata a gyógyszerek ilyen célokra:

Fontos: ha egy további fertőzési mellett ekcéma, gombás vagy bakteriális, akkor meg tőle a helyi felírása.

Helyi a gyógyszeres kezelés

Cuhaya ekcéma a kézen, mint a gyógyítás - részletek

Előállítás Dermoveyt felgyorsítja a regenerációt a sérült bőr kiszáradását

Szerek, amelyek általánosan használt helyi kábítószer típusú eljárás tartalmazhatja: egy kenőcs, por, gél, oldat, paszta. Kiválasztása a gyógyszer nyugszik a lépésben a betegség kialakulásának, és a jelenléte vagy hiánya a gyulladás. Ezek a készítmények felgyorsítja a regenerációs folyamatot a sérült bőr kiszáradását. Ezekben az esetekben, az eredmény jól érhető el, ha a használata:

 1. Dermoveytom.
 2. Sinaflanu.
 3. Delors.
 4. Diprosalik.
 5. Flutsinar.
 6. Betamethasone.
 7. Elokomom.
 8. Triderm.
 9. Triakutanom és mások.