D-dimer a terhesség és a norma a terhes nők számára

Trombózis nem segíti ápolása terhesség, így adva vér elemzése az egyik legfontosabb esemény. Az egyik módszer, amely lehetővé teszi számunkra, hogy meghatározza a mértéke hajlandóság vénás pangást a jövőben anya - D dimer a terhesség alatt. Mi ez?Vizsgálati eljárás D-dimer

Először nézzük foglalkozik a fogalma D dimer. Már meséltem a fibrinogén. Tehát d dimerek - ez részecskéket fibrin szálak (egy fehérje, amely fontos a véralvadás folyamatában), kialakítva, a hasítás. Élő ezek az anyagok nem túl hosszú - körülbelül 6 óra.

Elemzés D dimer terhesség kiderül, milyen mértékben a vérrögképződés és az oldódás, valamint, ha azt tapasztalja, hogy ez a két folyamat, segít figyelemmel kíséri a helyzetet. Általában úgy adja át együtt véralvadási - vérvizsgálat, ami szintén célja, hogy azonosítsa hibák haemostasisrendszerre.

Hogyan kell vizsgálni d dimer

Mielőtt bármilyen igény, hogy éhen legalább 12 órán át. És ne egyen vagy igyon semmi más, mint közönséges tisztított víz. Vér a d-dimer terhesség alatt vett egy véna. Az eredmények általában rendelkezésre áll a nap végén.Norma stb Terhesség dimer

Néhány különleges szabályok terhesek. Az egyetlen dolog, amit az orvosok észrevették, hogy az első három hónapban a terhesség d dimerek nőtt 1,5-szerese a norma, hogy a következő három hónapban - kétszer, és az elmúlt három hónapban - mint háromszor.

Éppen ezek a megfigyelések az orvosok, amit a fent leírt, és így kritériumok problémák nyomon követésére, azaz nevezett - os d-dimer a terhesség alatt.

Ha d dimer terhesség alatt jelentősen megnövekedett

Mint talán már saját legvalószínűbb kitalálta, azt mutatja, nyilvánvaló szabálytalanságokat a véralvadási rendszer. Például, megnövekedett meghaladja a mennyiségű D-dimer terhesség jelezheti preeclampsia. vesebetegség vagy preeclampsia. terhesség patológiák, ami miatt fennáll a korai placenta leválás a későbbi abortusz.

Előfordul, hogy egy nő, úgy tűnik, hogy terhes, és szül gyermeket nem lehet. Aztán elkezd menni az orvosok, akik diagnosztizált „egészséges”. Tehát ebben az esetben, biztos, hogy átadja az elemzést e dimer. Talán csak fokozott a vérrögképződés rejlik a probléma.

A kezelés gyógyszeres csak. Az orvosok gyógyszereket használ, hogy vékony a vér. Leggyakrabban ez lesz a heti díjtétel Fraksiparina (injektálás hasránc) és egy cseppentő, például egy gyógyszer és Reopoligljukin Aktovegin.

Share szociális. hálózatok:

Felhívjuk figyelmét,