Dance vőfély az esküvőn mellények, mint szórakoztató

Dance vőfély az esküvőn mellények, mint szórakoztató
Bármilyen ünnepi esemény teljes, ha nem szórakoztató programok. És az esküvő sem kivétel. Helyesen választott versenyek és tánc ugyanazon a szinten fontos, hogy a tervezés, a csarnok és a megjelenése a friss házasok.Az üdülési program célja, hogy gondoskodjon az összes vendég. Jellemzően a mester vagy TOASTMASTER szórakoztatják a látogatókat, de gyakran a támogatás a barátai a menyasszony és a vőlegény. Bezár az emberek, hogy egy igazi ajándék a teljesítményemmel.

Az egyik legnépszerűbb és látványos bemutatót lehetőségek - tánc vőfély. Ez elő nemcsak a pár, hanem barátai a menyasszony. Ellentétben fehér tánc, ez a változás felvidítani a vendégeket. Akkor eszébe jut valami, mert minden attól függ, hogy a képzelet és a lehetőségeket.

A legfontosabb szerepe a dance számok

Barátai a vőlegény - fontos ember egy esküvőn, amelyek segítenek Brac egész előkészítése és megtartása az esemény. Találták fel táncolni vőfély egy esküvőn lehet kiemelni az ünnep. Ez a teljesítmény bemutatott: menyasszony vőlegény bizonyítva előnyös; ifjú mind ajándékként; minden vendéget, hogy szurkolnak, vagy mozogni. Ezért nem szabad alábecsülni ezt a fontos eleme a szórakoztató programok.

Dance vőfély az esküvőn mellények, mint szórakoztató

Hol volt a hagyomány

Most az esküvő egy keveréke a különböző hagyományok, összegyűjtöttük a világ minden tájáról. Esküvői tánc vőfély, a jelenlegi formájában, megjelent Európában és vándoroltak szerte a világon. Ugyancsak népszerű Amerikában. Magyarországon ez az állítás szinte kötelező eleme a nagy esküvőre az elmúlt években.

dance alkalmas egy esküvő

Sok szórakozási megfelelő lehet egy esküvő, és nézd buta a másik. De a tánc szinte mindig úgy néz ki, mint egy győztes. Ha van egy nagy ünnep, a tánc groomsmen szervesen illeszkedik a szórakoztató programot az esküvőn. Ügyességi versenyek és megható szám jól fog menni.

A hangulatos költségvetési esküvő is ideális teljesítményt közeli barátok. Meg kell felér egy dance szám, amely volna örömmel minden jelenlévő.

Aktív vőfély bármikor kiegészítheti a teljesítmény minden esküvőre. Csak azt, hogy illeszkedjen a téma az esküvő, és hogy tetszett a táncosok.

Mit kell vizsgálni

Dance - nem csak egy sor mozgások, és a jól átgondolt nyilatkozatot. Ezzel a megközelítéssel, kapsz minőségi teljesítményt, hogy emlékezni fognak a vendégek számára.

 • Zene. Ebben az esetben, akkor kezd vele számát. Vedd kedvedre. A legjobb az egészben, hogy van-e értelmes dalt a menyasszony, vagy csak egy vidám kiegészítője.
 • Szobák staging. Miután kell, hogy jöjjön fel a tánc is. Nem szükséges, hogy kiválassza a bonyolult és összetett mozgások. Az esküvő, a vőlegény barátai pihenni szeretne, nem pedig kétségbeesetten, hogy emlékezzen a sorrendben lábát.
 • Nem nélkülözheti a próbák. Néhányszor meg kell majd dolgozni a teljesítmény, hogy együtt minden ritmust, és megtanulják, hogy tegyen meg mindent szinkronban. Ne félj, ha abban az esetben, hogy valami nem működik, amíg a hangulat egyáltalán nőtt.
 • Jelmez teszi a kívánt hatást. Csak fel ugyanazon ing vagy póló, és hogy elég lesz. Vagy adhat fényes kiegészítők.
 • Dance cipő nagyon fontos. Ha barátok jöttek, hogy az ünnep kényelmetlen cipő, akkor jobb megváltoztatni a cipő előadások kényelmes cipőt.
 • Meg kell találni egy olyan területen, félre kell tenni a tánchoz. Akkor könnyebb lesz, hogy dolgozzon ki a mozgást úgy, hogy azok keretein belül.
 • Időtartam. Ne húzza meg a beszédét, 2-3 percig elegendő lesz. És a vendégek nem fognak unatkozni, fáradt, és nem kiálló.
 • Fizikai képességek táncosok is figyelembe vesszük. Hirtelen azt akarom, hogy lépéseket, amelyekre nem minden csoport képes.


Gondold át ezeket a részleteket, vőfély tényleg meglepetés az ifjú.

Options barátok tánc

Dance vőfély az esküvőn mellények, mint szórakoztató
Dance számot mese forgatókönyv. Válassza ki a megfelelő mese az esküvő témát. Például egy okos ceremónia lesz megfelelő jelenetet játszott ki vagy Hamupipőke vagy Hófehérke. Csak ne felejtsük el a jelmezeket, hogy mindenki megértette, hogy mi folyik itt.

Táncolj a vőlegény. Gyakran járnak barátok nászutas teljesítményt. Ebben az esetben járnak extrák, de a főhős az alkalomból áll a középpontban.

Mégis van egy variáns, amelyben az első tánc a barátok, és a közepén vagy annak közelében a végén a vőlegény jön.

Stilizált teljesítményét. Ez általában egy jól ismert dalt, amely kapcsolatban van az esküvő stílusát. Például a győzelme retro-stílusú 20-xx év. kiegészíti a zenei-táncos egyszerre.

Vicces számát. Közeli barátok pontosan tudja, hogyan kell felvidítani az ifjú, miért nem kérjük az összes vendég szokatlan teljesítményt.

Megható tánc, ami kell, hogy a vendégek jól érzik a nem is olyan könnyű, hogy jöjjön fel. De ha a táncosok meg tudja csinálni, a meglepetés emlékezni fognak sokáig.

Ismert táncokat. A legnépszerűbb esküvői tánc vőfély, mert az alapvető mozgás és a zene már ott marad a kis megváltoztatni őket, hogy illeszkedjen a képességeiket.

Professzionális teljesítmény. Ha a barátok jó táncosok, akkor miért nem mutatják tudásukat az esküvő?

Ez csak az általános témákat, amelyek dance szám lehet. Minden korlátozott, csak a képzelet.

cowboy tánc

Tökéletes stilizált rusztikus esküvő. Egyszerű ritmikus mozgás, és így fog kinézni kedvezően csoportban 4 fő. Ne felejtse el a kalapot, laza ing. Használati utasítás:

 1. Tartsa ujját a heveder.
 2. Extra két lépés előre a jobb és a bal lábát.
 3. Forgatás körülötte, és hátrébb lépett.
 4. Lépj vissza balra és jobb lábát.
 5. Két extra-lépésre a helyén.
 6. Ismételjük meg az előző négy lépést újra.
 7. Ezután lépjen az oldalon, jobbra.
 8. Mellékesen a helyén.
 9. Lépéssel a másik lábát, és újra Zu lépésre a helyén.
 10. Twist maga körül úgy, hogy előre nézzen.
 11. Side előrelépés.
 12. Zu lépésre, és hátrébb lépett.
 13. Három lépést hátra, gereblyézés a lábát.
 14. balra.
 15. Szomszédos egy lépést előre.

Lezginka alkalmas nemcsak esküvők a Kaukázusban, hanem a klasszikus. Vegyünk alapul egy kis forgalom, adjunk hozzá egy megfelelő zene ritmusára, és hozzon létre saját dance, azért illik a stílusban.

Dance vőfély az esküvőn mellények élénk és vidám lehetőség a nagy ünnepségek. Ideális illeszkedik a témája a tenger. Tánc a hagyományos zenét.

Magyar néptánc volt, és továbbra is népszerű nézet. Ő pajkos és ritmikus. Látható nemcsak a téma esküvők, hanem a klasszikus.

utasítás:

 1. Tegye a kezét a csípőjén.
 2. Make „kovyryalochku”: a jobb lábát a lábujj befelé, majd a sarok.
 3. A támogató térd behajlítva.
 4. Nem ugyanaz a bal lábát.
 5. Változtasd meg a kezét, pattogó kicsit.
 6. Ütemét a mozgás.
 7. „Kovyryalochka beágyazott”: az összes ugyanazt a mozgást, csak a változó a lábak ne három ágyazott helyen.
 8. „Kovyryalochka a levegőben” kínálják haladóknak.
 • Divatos dance szám alatt a jól ismert dalt. Számos fesztiválon vőfély táncoló mozgás a klip, mint például a «Gangnam» vagy «Minden nap én Csoszogó».
 • Gengszter dance néz ki, elegáns és kiegészíti az esküvő vintage stílusú és Hollywood. Ugyancsak alkalmas elegáns nagy szabadság.
 • Mozgalom Bollywood stílusban. Incendiary indiai táncok díszíteni tematikus rendezvények. Ez a szám lesz megfelelő belépni a szokásos ünnep a bankett-terem, hogy színt és a pozitív hangulat.

Ez csak egy kis válogatást példa, hogy lehet a nyom.

Ismét a helyes választás

Dance - fényes ajándék a menyasszony és a vőlegény

Dance vőfély az esküvőn mellények, mint szórakoztató
Az eredeti és a valódi tánc szám a barátok ad vendégek és az ifjú egy csomó pozitív érzelmek.

Ő emlékezni fognak az sokkal több, mint egy anyag ajándék. És nem számít, hogyan költik el, és a minőség, amíg mindent megtettek a lélek és a szeretet.

Ha aktív barátok, akkor hozzon létre egy fényes tánc lesz könnyű. Pár képzés és a vőlegény tánc a barátokkal a menyasszony, hogy egy kulcsfontosságú beszédet a banketten. És ha a vőlegény hozzá erőfeszítéseiket, a szám valóban örömet a menyasszony.