Dekoráció infield kezével fotó, videó

Minden tulajdonos a termőföld, célja, hogy ez a különleges és egyedi. A lehetőség, hogy csinálni gyorsan egy sor különböző díszítések a kertben, amely képviseli iparcikk. És az ötlet a táj design jelenik meg egyre több és több. Eszközök, melyek a nyári látogató, lenyűgözte a design, a választék és az eredetiség. Különböző kerti figurák, szobrok, virágágyások. virágcserepet. szökőkutak és egyéb díszítő elemek megtalálja pontosan az a fajta, amire szüksége van. De sok ilyen lehet tenni a saját kezében van. Ebben az esetben a site design egyedi. Mik a díszek a termőföld, és mit lehet tenni a kezüket - most tárgyaljuk részletesen.Dekoráció infield kezével fotó, videó

Megvalósítási módok dekoráció termőföld

Virágágyások és edények díszítésére rész

A fő díszítése a külvárosi területen voltak és lesznek egy növény. Különböző bokrok és fák vonzza a növényzet, virágok és csodálatos színeket.

Virágok és bokrok ültetett a gyönyörű virágágyások meg még vonzóbbá. Most eladó vannak különböző méretű és alakú a virágágyások, különböző anyagokból készült. Szintén értékesített különféle kerítések virágágyások. De dekoráció termőföld, virágágyások kerítések nekik lehet tenni a kezét, hogy jobban néznek ki az eredeti.

Hogy egy ágy a saját kezében lehet a majdnem minden tárgyat, amely elérhető a telek és sokáig feküdt idle. De egy ilyen helyzetben meg kell vizsgálni, hogy a téma az általános stílus a hely alkalmas.

Segítségével autó gumiabroncsok

Például gyakran előfordul területeken virágágyások gumikkal. Ez az anyag is jó, hogy lehet adni bármilyen alakú és festeni azt bármilyen színben.

 1. Gumiabroncsok lehet használni földterületek besorolására, elválasztva a játszótér.
 2. Jók a sokrétegű ágy, amely nőnek eper.
 3. Tudod, hogy egy többszintű struktúra és szín, kiválasztják a gumiabroncs méretét.

Ha webhelye már van egy virágágyás gumiabroncsok, akkor hasznos lehet, hogy vezessenek be a tervezési még váza készült ez az anyag. Váza gumiabroncsok nehéz csinálni, és ez úgy néz ki mint a képen:

Bútorok

Elég szokatlan díszek a kertben lehet különböző bútorokat, beleértve ágy készült saját kezűleg. Átalakítás egy régi szék vagy komód, vagy akár egy ágy egy ágyban - nem nehéz, de úgy néz ki, eredeti.

öreg tuskók

Több hagyományos, de nem kevésbé eredeti, készített díszek kerti formájában ágy régi tuskók. Ugyanakkor azt is használható megmunkálás tuskók, és azok, amelyek a földön. De hogy ki ilyen ágy, ne felejtsük el, hogy vigyázzon a vízelvezető a növények számára.

Vázák és edények

Ilyen dísztárgyként a kertben, mint a különböző edények és vázák, nagyon gyakoriak.

Dekoráció infield kezével fotó, videó

Beton utca vázák

 1. A fő előnye az, hogy bárhol elhelyezhető és mozgatni, ha szükséges.
 2. Cserepek lehet díszíteni a terület a medence körül, nappali vagy veranda.
 3. Kezével szép vázák származnak beton, hanem azok megköveteli bizonyos készség. Hogyan ilyen váza, nézd meg a képeket:

Kis építészeti formák

Kerti díszek és kertek gyakran kis építészeti formák, amelyek a következők:

 • különböző szobrok kis méret,
 • számadatok
 • szökőkutak és így tovább.

Azáltal, mint ékszerek, figyeljen a méretei a telek és a környező design.

Közel a nagy fák a kis figurák, szobrok volna nevetségessé, és a háttérben a nagy darab alacsony növésű cserjék egyszerűen láthatatlan.

Most eladó vannak különböző lehetőségek Kerti figurák, de az ilyen díszítések is kézzel történik.


Kerti számadatok

 • gipsz,
 • hab,
 • műanyag palackok,
 • faipari
 • autó gumiabroncsok és egyéb anyagokat.

Ékszerek készült sziklák. A legegyszerűbb díszítések a helyszínen formájában számokat lehet kiállítani sziklák. Ehhez meg kell találni a sziklák a kívánt formára és színes őket megfelelően.

A legegyszerűbb kiút egy szikla, hogy a katicabogár. És ha jó a rajz, majd válasszon valami bonyolultabb, mint a képen:

Automobile gumiabroncs darab készült ugyanazt a technológiát, valamint a vázák. A gumiabroncs vágjuk, kifordítjuk, rögzítse a drót szükséges elem - és a szobor elkészült.

Vakolathoz vagy konkrét számokat speciális formák, amely tele van cement. Szárítás után és festés ezek a számok nem különböznek a boltban vásárolt.

Egy anyag, például műanyag palack, létrehozásához használt különböző minták. Belőle lehet, hogy a saját kezébe

 • állatfigurák,
 • virágok
 • pálmák,
 • Madár adagolók és egyéb elemek díszíteni a területet.

Ha úgy dönt, hogy nem saját kezűleg az alak a palack, akkor jobb helyre a helyszínen, és egy ágy készült ez az anyag.

Dekoráció infield kezével fotó, videó

Egy kis fantázia és egy szikla alakul otthon egy gnóm

Fa figurák ideális helynek a rusztikus, különösen, ha van ilyen díszítések ágyak tuskók, vagy fából készült padló. Fából lehet bármilyen alakú, itt a lényeg - a jelenléte az anyagot, és a képesség, hogy együtt dolgozni vele. Hogy ezek a számok a képek:

Ábrákon a hab könnyen, hogy a saját kezét, főleg ha elkezd valami egyszerű, mint például egy Bun. Ahhoz, hogy ez a szám kell vennünk a régi labdát, takarja le hab, szárítás után, hogy a kívánt formát koloboks.

Díszíteni az oldalon lehet használni, és elemek, például etetésére, itatására, házak madaraknak. A kert, ahol hallotta a madarak énekét, lesz kényelmesebb és otthonos.

Itatók és fürdők madaraknak, meg lehet vásárolni a boltban, de előnyben kell részesíteniük tervez hosszú lábakkal vagy felfüggesztették.

Eladott itatók agyag, kő és műanyag.

És a kezüket teheti ezeket a struktúrákat műanyag palackok vagy fa.

Nagyon szokatlan az fog kinézni a díszítés, mint egy napóra.

Ők már nem terheli a praktikus, de nézd eredeti és jól kombinálható egyéb dekorációk.

Napóra áll a telefonos és a mutató, és ha szükséges, akkor lehet tenni a saját kezében van. A létrehozásának folyamatát egy egyedi darab órát, amit meg kell tölteni az idejüket - jelölés a tárcsát. És úgy tűnik, ez az elem a dekoráció, nézd meg a képeket:

Az egyik leghatásosabb dekorációk a helyszínen - egy szökőkút. Szökőkutak különböző alakú, méretű és típusú, ezért válasszuk a szökőkút lesz könnyű. Akkor vegyél egy tál a szökőkút egy bizonyos stílust, és csatlakoztassa az összes szükséges kommunikációt magad. Tudod, hogy egy szökőkút saját kezűleg az „a” és „z”, de ez a folyamat több részletes venni.

Világítás és lámpák

Ezek a tervezési elemeket, mint a fények és a lámpák, amelyek nemcsak, hogy fedezze az ország területén. Megvan a design és a megjelenés gombot a kiválasztott nyomtatási stílus, és este ad neki bizonyos varázsa.

Díszíteni a területet, akkor válassza ki az utcai lámpák különböző formájú, méretű és kialakítású.

Dekoráció infield kezével fotó, videó

A kerti járdák Fából macska

Most, a korszak az energiatakarékosság, egyre népszerűbb lámpák futó napenergia. Ezek a lámpák nem kell a kapcsolatot a tápegység, és ezért lehet elhelyezni bárhol, és mozgassa, ha szükséges.

Hagyományos világítás a kertben lehet tenni kézzel eszközöket felhasználva a kezét, és egy bizonyos meghatározott elemeket és eszközöket. De ha soha nem találkozott ilyen helyzetben ez a folyamat eltarthat egy bizonyos ideig. Mivel egy ilyen lámpa elvégezhető függetlenül, a képen látható:

Az egyik legeredetibb dekorációk a kertben válhat izzó kövek. Ezek különböző - a kis kőpor a hatalmas sziklák. Úgy ragyogjon azért borított egy speciális festékkel amelynek feladata a nap. Azáltal ezek a kövek körül egy mesterséges tó, vagy pavilon, kapsz egy mágikus sarokban a saját területén.

Világítás, valamint egyéb dekorációk, akkor ki kell választania alapján harmonikus kombinációja egymással és a táj design általában.

Dekoráció infield kezével fotó, videó
Dekoráció infield kezével fotó, videó
Dekorációs infield kezével fotó, videó
Dekoráció infield kezével fotó, videó
Dekorációs infield kezével fotó, videó
(5 Szavazatok 4.00 5)