Diagnostics autó felfüggesztése kezük (körökre rendszer)

Diagnostics autó felfüggesztése kezük (körökre rendszer)

Jó napot, kedves autósok! Az első egyesület, amely akkor jelentkezik, amikor a „felfüggesztés az autó” - ez emberi lábak. Ez lába, mert össze bennünket a földre, lehetővé teszik számunkra, hogy az egyik vagy másik irányba.Diagnostics autó felfüggesztése kezük (körökre rendszer)

Jó napot, kedves autósok! Az első egyesület, amely akkor jelentkezik, amikor a „felfüggesztés az autó” - ez emberi lábak. Ez lába, mert össze bennünket a földre, lehetővé teszik számunkra, hogy az egyik vagy másik irányba.

És azt mondja: „határozottan állt a lábán,” elég alkalmazandó az állam a jármű felfüggesztését. Ha a felfüggesztés jó állapotban van, akkor az autó - áll szilárdan az úton, kezeli és végzi a funkciók a biztonságos átvitelét minket, hogy ha az űrben.

Abban az esetben, nem az egyik a felfüggesztés elemei, megkapjuk a legjobb esetben is egy kényelmetlen állapot (ha hibás lengéscsillapítók), és a legrosszabb esetben - elveszítjük a képességét, hogy ellenőrizzék a jármű. És ez - közvetlen veszélyt jelent a biztonság mind a személyesen és a körülöttünk a többi közlekedőt.

Éppen ezért a karbantartási munkákat minden elemét a felfüggesztés - garantálja a biztonságos vezetés

Igen, és a mozgás az autó egyáltalán.

Milyen módszerekkel végzett jármű felfüggesztését diagnosztika

A fejlesztés az autóipar, van egy választás

Vagy diagnózis a szuszpenzió a kezek, a régi, jól bevált „népszerű” módja. Vagy autószerviz, ahol lesz a berendezés diagnosztizálni felfüggesztés, amely lehetővé teszi, hogy minden szempontot figyelembe véve a felfüggesztési rendszer.A pozitív tényező lehet tekinteni, hogy a javítás esetén a felfüggesztés részei, amikor végzett a teljes diagnózist a felfüggesztés ingyenes.

Számítógépes diagnosztika felfüggesztés. Ez a fajta diagnózis magában többféle berendezések

Munkájuk más, de az alapvető jellemzői a felfüggesztés teljesítményét paramétereket vesznek és a show.

Számítógép diagnózis jelenlétében elektronikus vezérlőrendszerek, ezért a jelenléte a különböző érzékelők. És mi van azokkal, autók, akik nem rendelkeznek számítógéppel és a különböző elektronikai elemeket felfüggesztési rendszerek. Mi lesz, hogy fordítsa el a fejét felé diagnózis felfüggesztés keze által.

Shaker diagnosztizálására szuszpenziót. Ezt diagnosztikai eljárás nem tekinthető a legjobb

Az a tény, hogy a felfüggesztés diagnosztika az állványra feltételezi teljesen jó műszaki állapotban az autó. Ezután a logikus kérdés -, de miért kellene padon diagnosztika.

Csak a folyosón a TRP.

Diagnostics felfüggesztés autók kezük

Jelentős mellett az, hogy bár a fékrendszer nem strukturálisan része a felfüggesztés nem fáj, hogy ellenőrizze és összetevői, mint például a féktárcsák és fékbetétek

Mindegy, van egy autó, miért nem kér az állam a rendszer felelős a biztonságát.

Hagyományosan megrendezésre az első diagnózis az első felfüggesztés. Először is, ez koncentrálódik a fő része részegységek és vezetési mechanizmusok. Másodszor, ez több a „szenvedés”, mint a hátsó felfüggesztés, mint az első feltételezi, hogy minden „varázsa” járdán.

  • Kezdjük egy szemrevételezéssel portok és gumi burkolatokat. Ha elszakad poroló, akkor a csomópont, amit zárt, javításra szoruló vagy csere;
  • Diagnosztikája lengéscsillapítók csökken, hogy ellenőrizze az olajszivárgást ügyben. Az olaj bevonat a lengéscsillapító test a norma, és az olaj foltok jelzik a hiba;
  • ellenőrizze a rugók a szemrevételezés repedéseket, és magassága leszállási auto test
  • golyóscsapágy ellenőrzött bizonytalanságban segítségével a hegyen. Swinging fel és le nem okozhat észrevehető holtjáték kézilabda;
  • csendes blokkok szemrevételezéssel nem lehet deformált, repedt vagy leválik.
Kattintva csendes-blokk tartó nem adhatnak látható visszaüt;
  • Támasztó stabilizátorok, hordozó a felső csapágyak, tolóerő - ne lyuftovat a Ringató;
  • ellenőrizze a kormányrúd végezzük élettárssal. Ő teszi a mozgást a kerék balra - jobbra, és ebben az időben kézi ellenőrzése hézag csúcsán;
  • A diagnózis után a felfüggesztés van egy általános képet az állam az alapvető elemeket. Az eredmények alapján a diagnosztika, hogy dönt a cseréje vagy javítása bizonyos részeit.

    Sok sikert kívánok a vezető diagnosztikai futóműve a kezét.