Diagnostics felfüggesztés a kezüket

Diagnostics felfüggesztés a kezüket

A refrén „határozottan állt a lábán,” lehet alkalmazni, hogy a felfüggesztés az autó. Ha a felfüggesztés üzemképes állapotban van, ez azt jelenti, a gép - áll szilárdan az úton, kezeli és ellátja funkcióit kompakt és robusztus mozgás a térben. Abban az esetben, nem az egyik a felfüggesztés elemei, nem az, hogy kényelmes állapot, a legrosszabb esetben - egy elveszett lehetőséget, hogy kezeli a gépet. És ez - a közvetlen biztonsági kockázatot személyesen a gépjárművezetők és a környező többi közlekedőt. Valójában tehát, támogatják működő valamennyi elemét a szuszpenzió - a legfontosabb, hogy egy megbízható mozgását. Igen, és a mozgás a gépen általában.Milyen módon azt végzik jármű felfüggesztését diagnosztika. A fejlesztés az autóipar, volt egy óriási a választék. Vagy diagnózis a felfüggesztés a kezét. régi bevált népszerű módszer. Vagy autószerviz, ahol van egy olyan eszköz diagnosztizálni felfüggesztés, amely lehetővé teszi, hogy felismerjük bármely paramétere minden felfüggesztési rendszer. Jó körülmény lehet tekinteni, hogy abban az esetben, javítási szuszpenzió komponensek elvégzett egy teljes diagnózist a felfüggesztés ingyenes.

Számítógépes diagnosztika felfüggesztés egy pár darab készülék. Munkájuk különböző, de a legfontosabb jellemzői a felfüggesztés a munkaképesség paraméterek vesznek, és bemutatják. Számítógépes diagnosztika végezzük jelenlétében elektronikus vezérlés, és mint általában, jelenléte minden lehetséges eszközt. És azok, akik még nem rendelkeznek egy autó az elektronikus vezérlőegység és elektronikus alkatrészek különböző felfüggesztés rendszerek.Ki kell választani a legjobb megoldás, amely a diagnózis felfüggesztés szabad, hogy van, a saját kezével. Shaker diagnosztizálására felfüggesztés - diagnosztikai módszer nem tekinthető sikeresnek. Felfüggesztés Diagnostics standon tartalmazza a teljes műszaki üzemi állapotban. Poster diagnózist csak akkor kell átadni az állami ellenőrzést a gép.


Diagnózis a felfüggesztés lehet gyakorlatilag bármilyen töltőállomás. Fontos továbbá, hogy bár a fékrendszer a tervezési nem szerepel a felfüggesztés, nem lesz felesleges, hogy ellenőrző és komponensei, fékbetétek és tárcsák.


A hagyomány szerint az első diagnosztizálni az első felfüggesztés. Ez összeállított legfontosabb része a csomópontok és a gép vezérlő eszközök. Ő szenved többet, mint a hátsó felfüggesztés, mint az első gondoskodik minden szépségét az útfelület.

1. Meg kell kezdeni a szemrevételezés gumi portok és esetek. Ha elszakad poroló, az azt jelenti, hogy a készülék, amit fedett, javításra szoruló vagy csere.

2. diagnosztikája lengéscsillapítók szerződések, hogy ellenőrizze a szivárgást olajat a szervezetben.

Olaj raid a csappantyú ház tekinthető a szabály, olaj csíkok jelentést hibákat.

3. Ellenőrizze tekercsek a szemrevételezés jelenlétére a lyukak, és magassága a leszállás a karosszéria.

4. gömbcsukló tesztelt bizonytalanságban egy mount. Ingadozások végre fejjel lefelé nem szükséges, hogy a kézzel fogható játék kézilabda.

5. perselyt szemrevételezéssel nem lehet, hogy a deformáció, egy lyuk vagy leválás. Ha megnyomja a néma hegyen egység nem szükséges, hogy a jelentős visszaüt.

6. támogatja stabilizátorok felső támasztókon, gravitációs - ne lyuftovat alatt építmény.

7. Ellenőrizze a kormányrúd tartott egy pár egy partner. Ez termel vezetői mozgás a bal és jobb oldalon, és egy használt ellenőrzések holtjáték jelenlétében tip. Miután a felfüggesztés diagnosztika tűnik, a nyilvános állapotának legfontosabb elemét.

tudod, hogy a döntést arról, cseréje vagy javítása az emberek vagy más részei alapján a kapott diagnosztikai eredmények. Ezért minden vezető magatartása esetén - a továbbiakban a diagnózis felfüggesztés keze által.