Diagnosztika - letöltés ingyenes könyveket és tankönyveket a fény, ultrahang, differenciális és

AkusherstvoAllergologiya és immunologiyaAnatomiyaAnesteziologiya és reanimatologiyaBiologiyaVeterinariyaVnutrennie bolezniVostochnaya meditsinaGastroenterologiyaGematologiyaGigienaGinekologiyaGomeopatiyaDermatovenerologiyaDiagnostikaZdravoohranenieInfektsionnye bolezniKardiologiyaKnigi angol yazykeLechebnaya fizkulturaMassazhMikrobiologiyaNarkologiyaNarodnaya meditsinaNevrologiyaNefrologiyaOnkologiyaOrtopediyaOtorinolaringologiyaOftalmologiyaPatofiziologiyaPediatriyaPsihiatriya-Pszichológia Pulmonológia RevmatologiyaStomatologiyaSu ebnaya meditsinaTerapiyaToksikologiyaTravmatologiyaUrologiyaFarmakologiyaFiziologiyaFizioterapiyaFtiziatriyaHirurgiyaEndokrinologiyaEpidemiologiyaLeírás. Az atlasz vizsgálja radiológiai jeleit csontelváltozások és rheumatoid arthritis diagnózisában, a különböző szakaszaiban a betegség.

Leírás. Diagnózis a spondylitis ankylopoetica - AS (spondylitis ankylopoetica) - alapuló integrált használata a különböző sugárzási technikák, de szkrínelésére diagnosztika egy standard röntgen vizsgálat a mozgásszervi rendszer. Különösen fontos a helyes diagnózis AU kutatás axiális csontváz. Radiológiai változások a sacroiliacális ízületek és ízületi rendszer gerincoszlop különleges ez a betegség.

Az atlasz részletezett radiográfiai sacroiliitis szakaszban jellemző AS gerinc változások enthesitis és csonthártyagyulladás helyeken kapcsolódási szalagok a kismedencei csontok, radiológiai tünetei gyulladás lonnom közös.

Atlas tervezték radiológus, reumatológus, az orvosok és a szövetséges egészségügyi szakmákat.Leírás. Az atlasz részletezett jellegzetes radiológiai tüneteit és diagnosztikai jellemzői a psoriasisos arthritis (PSA) a disztális ízületek a kéz és a láb szétválására. Általános jellemzője radiográfiás elváltozások csontok és ízületek (axiális és perifériás csontváz) PSA-val. Ismerete radiográfiás tüneteinek APs különösen fontos azokban az esetekben, ahol a betegség előfordul nélkül a tipikus megnyilvánulásai kután psoriasis.

Atlas tervezték radiológus, reumatológus, az orvosok és a szövetséges egészségügyi szakmákat.

Diagnosztika - letöltés ingyenes könyveket és tankönyveket a fény, ultrahang, differenciális és
Gyártási év. 1977

Minőség. A szkennelt oldalak

Leírás. A könyv részletesen bemutatja a legfontosabb jelenleg használatos technológiák sürgősségi radiológia, emelje ki a legfontosabb alapelveit sürgősségi röntgen; ugyanakkor hangsúlyozza, hogy különösen fontos a radiológiai kutatás felülvizsgálat vizsgálata során akut sebészeti betegségek és zárt sérülések a hasüreg és a hashártya mögötti térben. Az elemzés a radiológiai tüneteit detektáltuk a áttekintést, és különböző kontraszt vizsgálati módszerek (tanulmány kontrasztos a gyomor-bél traktusban, retrográd cisztográfia, intravénás urográfia, angiográfia, stb), feltéve, a differenciál diagnózis a különböző betegségek. Különös figyelmet kell fordítani, hogy azonosítsa a forrása röntgen akut gyomor-bélrendszeri vérzés, perforált fekély, rentgenosemiotike akut kémiai égések a nyelőcső és a gyomor, a nyelőcső diagnózisát idegen testek, széles körben lefedett radiológiai jelek funkcionális bélelzáródás.

A könyv azoknak a radiológusok, sebészek, és a trauma.

Funkciót. ultrahang diagnosztika

Leírás. Sürgős ultrahangvizsgálat trauma széles körben használják a modern orvostudomány. Első kritikus diagnosztikai információk segítségével képalkotó technikák, akkor az alapja a sürgős gyógyszert, mert a korai diagnózis lehetővé gyors magatartás megfelelő terápiás intézkedéseket, és javítja a prognózist a beteg életét.