Diagnózis Az első felfüggesztés tovább az s - könyvek, kézikönyvek, javítási kézikönyveket és tuning

Diagnózis az első felfüggesztés az autó a kezüket.

Diagnózis Az első felfüggesztés tovább az s - könyvek, kézikönyvek, javítási kézikönyveket és tuning

Az egyértelműség érdekében a kifejtés cikk szerzők azt javasolják, az első felfüggesztés GOLF 4 autó.
Első felfüggesztés, vagy még inkább a felfüggesztés részei, átvitel és szervokormány, áll a következő összetevőkből áll, leggyakrabban kitett sérülés:1. A tartóiáb;

2. támasz;

3. A tengelycsonk;

4. A külső csukló;

5. Az összekötő csap;

6. A keresztirányú alsó kar
első felfüggesztés;

8. A féltengelyek

9. Anti-roll bar
fenntarthatóság;

10. A műanyag összekapcsoló rúd;

11. Steering transzfer;

12. tolóerő kormánymű átadása


Mielőtt elkezdené részleteinek ellenőrzése a felfüggesztés, először is azt kell hogy ellenőrizze az összes gumi fedők és porvédő sapkákkal felsorolt ​​adatokat. Tipikusan az a része, amely a sérült esetén azonnali csere.
Hibás lengéscsillapító nem lehet olajszivárgás, a rudat kell egy sima tükör felülete mentes üregek zausets és karcolásoktól, míg ringató az autó, akkor ne hangokat, és szinte azonnal eloltani autó ingadozások.
Ha autóvezetés hibás lengéscsillapító hinták, és kívülről nézve úgy tűnik, hogy a kerék nem gurul az úton, és ugrás, mint egy labda. Olaj foltok a csappantyú előtt jelentkeznek egyéb tünetek a kudarc és a lengéscsillapító velük is rendesen működik egy ideig.
Az idősebb, kopott (megereszkedett) a rugó határozza meg a legkisebb kirakodási gép és képtelen megfelelő módon állítsa illesztések jármű kerekei.


Gömbcsukló ellenőrzik lengő alsó kar felfelé és lefelé révén a hegyen a pit vagy lift. Ugyanakkor nem kell számottevő szerepet játszanak a csapágyak.
Silent blokk alsó karok nem kell játszani kattintva csatolási ne legyen látható deformáció vagy repedt darab gumi, nem lehet leválasztani a belső vagy a külső ujjak.
Hogy ellenőrizze a csapágyak és csendes blokkok, a legjobb felemelt gép, csavarja ki a gömbcsukló mellékletet az alkar.
Aztán fordult a teste golyóscsapágy fegyverek, meg simán, határozottan és játék nélkül, egyébként ki kell cserélni.
Alsó kar egy szabad állam megpróbálja elfogadni vízszintes helyzetbe, az intézkedés alapján rugalmas gumi néma blokkokat.
Hibás csapágyak felső felfüggesztés hordozók lehet játszani rázógép fel és le. Amellett, hogy a támogatás lehet törött gumi részét, de hogy felfedje azt anélkül, hogy a csapágy szinte mindig lehetséges.
Vontatás és a stabilizátor csapágyat ellenőrizni ellenőrzés és lengő karjai egy erőfeszítés, minden kapcsolatot nem kell semmilyen jelét visszaüt.
Kormányfogasléc ritkán sikerül, kivéve, ha kopott vezetőhövely szemközti oldalon a vezető. Ez úgy határozható meg, a lengő karok állvány magát, fordult a kerék irányába járművek, egy kézzel vasúti fedelet kormányrúd.
Tie rúd és kormánymű tippeket, akkor megtekintéséhez bármilyen csavarják karral kerék, vagy forgassa a kormánykereket jobbra-balra, miközben a kezét a vizsgálati elem. Nem vontatási vagy tipp nincs holtjáték.
Hibás kormánymű kardanchik lehet akár laza, és néha elég nagy, vagy fordítva - forgatni az erőfeszítés. Ha az autó kormánymű kardanchik nincs fedezet, vagy a fedél, akkor ajánlott felvenni és tedd rá a fedelet. Jól alkalmazható burkolatok kormánymű rúd, vedd fel, és zsák a hazai autó.
Hibás kerékcsapágy termelhet hum a mozgás, ami lehet ellenőrizni ietekerésével a kerekek a kiküldött jól rögzített járművet. Ez is egy játék, hogy ellenőrizni tudja a lengő karok kerék miatt a felső pontot magát - magának.
Meghibásodása esetén a külső CV ízületek, az általa előállított jellegzetes hangos csattanással vezetés közben egy kis gyorsulás és éles kanyarokat.
Továbbá, az első jármű felfüggesztését lehetnek egyéb hibák itt leírt csak a leggyakoribb törés szuszpenziót.

Körülbelül minden hír az oldalon, és az új anyagok kínálnak letöltésre megtalálható a főoldalon.

10905 olvasás ·