dobta

Írja meg írni emlékek kapcsolat volt az egész idő közted (természetesen a legfényesebb pillanatait egészen az utolsó részlet). Azt hiszem, meg kell emlékezni, ezeket a dolgokat kell egy csomó időtartamra megadott időpontban.Most van egy nagyszerű lehetőség, hogy ez az új év, és elküldi az ex-barátnője egy levél postán (ajánlott levél).

Ne fukarkodik a szavakkal, vonja le a legfényesebb színek, írd le, mit jelent neked, biztos, hogy csatolja a levelében csak a jó és gyengéd érzés. De a szavak, mint a „szerelem, a szeretet és a szeretet” nem használják.

DE nem ez a helyzet vkoem Kösse fel „takony-nyáladzó” érzéseiket az elmúlt, és még ne írd, amit érzel most, hadd gondolkozzanak! És hidd el, hogy gondolni lenne.

Később a levelében, levelet, hogy azt a döntést, hogy elhagyja, bár ez nem volt könnyű neked, de jobb legyen, mint hogy a lelki kényelmetlenséget, ahonnan ő élvezi. Nos, akkor érti meg, írd le a saját szavaival, és nem annyira a technikai és zavaros, mint én csak tedd))))

A végén a levél biztos, hogy gratuláljak a lány a nyaralás, és azt kívánta neki, hogy ők maguk látják jónak, de szerettem volna a végrehajtás a dédelgetett vágya és a boldogság.Ön levelet fog tartani, amíg a végén élete, vigyázni fog rá és rendszeresen felülvizsgálja.

És mégis, miután az írási és küld, ha természetesen használja a tanácsomat, akkor azonnal lesz könnyebb, akkor tényleg szakítás egy hatalmas terhelést még mindig tart a szívemben. De a lány az ő akarata, és nagyon hamar lesz érezhető.

A legjobb dolog, amit tehetünk, hogy meg kívánta csinálni maguknak. Ő az oktatás, az ő megjelenése, karrier. Legyen egy ilyen személy, amely álmodik minden lány. És jó lenne, ha tudna feleségül egy gyönyörű lány, ő lesz őrülten szerelmes, vele élni egy gyönyörű házban (lakásban), akkor van egy csomó szép gyerekek és szeretne őszintén elfeledkezett a létezését a lány, annak ellenére, hogy meggyógyított egy életet. Remélem, hogy minden ki fog derülni az újév!

Ne pazarolja az időt hiába. Már próbáltam a kedvében, és mi lett belőle? Mint magam, mindent megtesznek annak érdekében, hogy jobb a saját szemét. Akkor te és mások is egyre érdekesebb. Úgy kell, hogy elérje az Ön számára. És az egész akkor kedvező feltételeket teremt ahhoz, hogy értékelje a ér, megbánta a szünet veled. Csakúgy, mint a szabály, hogy akkor nem lesz érdekes.

dobta

Keressen vagy építik a boldogság egy tisztességes lány! Készítsen akár egy csodálatos család, és próbálja meg, hogy örül annak, hogy az egész család boldog volt is! Ez egy jó hely, ő könyök maguk megharapta hiányzott ez a fajta boldogság.

Kezdés kicsi, nagyon boldog (ami az elején), majd megtalálni, és egy tisztességes boldog lány!