Dohányzás a lakásban fájl - Fórum a Magyar Ház

Üdvözlünk! Kérem, mondja meg, hogy mit lehet tenni? A szomszédok füst éjjel és nappal, otthon egy kisgyermek (6 hónap). Klíma nem tudja kihasználni a terítenek az egész lakásban, nincs légkondicionáló szaga csak néhány szoba. Dohányozhatok otthon? A baba szenved, felébred, és sír. A szomszédok beszéltem róla, az általuk megcsalt, és azt mondta, hogy ez nem a dohányzás, de láttam egy doboz cigaretta a szemetet szobában a padló és a szaga erősen pont. Köszönöm szépen előre. Nem hívom a rendőrséget? Élünk a lakás több mint három éve, és a szomszédok költöztek a közelmúltban.És mi van a szomszédok az indiánok elő a napot, és a curry éjszaka, és a bűz, hogy a szaga cigaretta szaga tűnik nekünk egy üveg parfümöt „Chanel”. A Szerencsére az időjárás ezen kívül még mindig nem olyan forró, ezért ne használja Conder. Az éjszaka olyan hideg, hogy alszunk alatt pamut takaró eddig. De a horror vár a közelgő hőt, mert büdös még a fürdőszobában: eek:

Mi panaszkodott az épület kezelését. Szükséges ellenőrizni „Conder”, és így tovább. Ez segített egy kicsit. Az emberek csak söpredék. először. Másodszor, szellőzés egyáltalán nem jó. és mi van a szomszédok felett táncoló magas sarkú minden nap ugyanolyan zenét. És hallom nagyon jól.

KSU harcot az ellenséggel legyen saját módszereit.

1. módszer: Superglue öntjük a lehető legnagyobb mértékben a kulcslyuk - indusets hosszú megpróbálja megérteni, hogy miért a kulcsot már nem illeszkedik.

Metód 2. Egg (csak friss!) Belekeveredik egy hagyományos orvosi fecskendő, és kényszerül oblichnik ajtót. Ez stuhnet valahol három vagy négy nap, és indusets valószínűleg gondolni, hogy milyen volt az ideje, hogy kiköltözik.

3. módszer Vegyünk vazelin, és erősen maszatos kilincsek. Akkor vessen egy gouache és fekete malyuem hogy ugyanezek kilincset. Ez az úgynevezett „kéményseprő kezét.” Gouache mosás undorító.

Milyen szórakoztató online: d. Én egy ilyen komoly feltett kérdésre (hogy úgy mondjam), és olvassa el a választ nevetve. Mivel ez könnyebb :). Van négy lakás minden emeleten, előtte a tulajdonos a ház életét, és közel két apartman, arab, nem fog működni a tojásokat, és szeretne tisztítani. Az indiánok, véleményem, vegye ki az összes az egyszerűség és a butaság, hanem az étel van az illata. Azt is hallani néha alulról szagok curry, stb De az arabok szeretnek szórakozni éjjel. 3-4 órán belül a zene reggel tartalmaznak, tapsol, kiáltás, füst. Azért kérdezem, ami a rendőrség, tud segíteni? A barátnője lány tanul, így ő osztálytársa Ausztráliából este zenélni hangosan, barátok privela.Molodezh részeg. A rendőrség megérkezett, és a lány egy üveg sört kinyitja az ajtót. Szóval, ezek kikerülnek az Emirates. És van egy törvény a dohányzás ellen? Dohányozhatok, ha más módon? Spasibooo.

És talán a szomszédok azt mondják, hogy nameryanno panaszt a rendőrségen? Vagy úgy gondolja, nem fog működni?

Azt zapahov.U körülbelül a házunk, egy emelettel lejjebb a hinduk zhili.Mat én nő, egy érzés, hogy megsütjük-float perestvalai csak éjszaka és illata révén kondishen körül domu.Hot orr tömítés és hogy benne? Ne főzni? Nos, legalább költöztünk ki, és most rendesen lélegezni (mmm, vagy pedig valamilyen hinduk zaedut).

Reméltem, hogy valaki megmondja, hogy mit tehet, tippeket kap, és a többi. Azok, akik menedéket keresnek kínál jobb, valószínűleg szüksége van rá. Miért van, hogy ki a rossz újra feltölti a környéken. Lett volna nálunk arabok vagy indiaiak, nem volt ilyen jellegű. Ezután jogaik érvényesítésére. És kínál nekem csendben változik elhelyezés át az ellentmondásos különleges? Szállítani az összes bútor, a négy szoba, fejleszteni házban. A villa gondoltuk, oldja meg a problémát, mint írtam fent, de kiköltözik a lakás, ha a probléma nem oldódott meg, én nem megyek. Köszönhető, hogy néhány. Új ház kilátás nyílik az öbölre, egy jó és kényelmes helyen. Miért kell keresni egy másik helyet, ahol élnek. Akkor lenne a helyemben, akkor nem kínál ez. Különben is, a problémát megoldja maga a támogatás nélkül, legalább erkölcsileg: d

Reméltem, hogy valaki megmondja, hogy mit tehet, tippeket kap, és a többi. Azok, akik menedéket keresnek kínál jobb, valószínűleg szüksége van rá. Miért van, hogy ki a rossz újra feltölti a szomszédok? Lett volna nálunk arabok vagy indiaiak, nem volt ilyen jellegű. Ezután jogaik érvényesítésére. És azt sugallják tudom megváltoztatni szállás csendben, hogy ne adja át a vitatott különleges? Szállítani az összes bútor, a négy szoba, fejleszteni házban. A villa gondoltuk, oldja meg a problémát, mint írtam fent, de kiköltözik a lakás, ha a probléma nem oldódott meg, én nem megyek. Köszönhető, hogy néhány. Új ház kilátás nyílik az öbölre, egy jó és kényelmes helyen. Miért kell keresni egy másik helyet, ahol élnek. Akkor lenne a helyemben, akkor nem kínál ez. Különben is, a problémát megoldja maga a támogatás nélkül, legalább erkölcsileg: dRita
Azok, akik tanácsot adnak, hogy vizsgálja meg a jobb lakhatási, maga is egy jobb ház. Az okok a lépés, hogy adja meg néhány másik (húsgombóc külön, legyek - külön-külön)
És most ez a helyzet. Hadd magyarázzam meg újra. Képzeld el, hogy mennyi a ház lakások és hányan dohányoznak? Talán. szagok egy egészen más helyre. A probléma nem a szomszédok, és a rendszer légkondicionáló és szellőztető. Meg kell megszüntetni. Kapcsolat a szolgáltatás vonalon, a tulajdonos a házban. Lehet, hogy van egy különleges szolgáltatást a település ... jogait és kötelezettségeit a bérlőként tinansi kifejtett szerződést. Kezdeni tanulni: hogy a házban csak lehet, és mit nem,

Amint azt korábban említettük, a szellőztetés nagyon alacsony, ezért a szagok jönnek be a lakásba. Korábban már rajzolt a hálószobában az illata szomszédos konyhák (bár nem faltól falig voltak ezek a szobában), és most is. Néhány tervezési és jelentéktelen, és légkondicionáló rossz. Azt a falon keresztül a hálószobában egy szomszéd konyhájában. Hallom mozognak kushayut- szék, egy asztal. az ételszag is (nem erős, de van). A szomszédok mélypontot füst az erkélyen, és zárt ablakok mindig a füst szagát megy. Korábban lehetett hallani a szomszéd WC és zuhanyzó. Voltam teljes „örömmel”! El tudod képzelni? Panaszkodott menedzsment, így hívták a konditsionerschikov, vízvezeték-szerelők, ellenőrzött mindent. Ennek eredményeként obvernuli csatornacső. Itt nem számít, hogy mennyit fizet egy házat. Amikor az elme az építész pusztítás, és az összes többi látogató inkontinencia nadrág, ezek az épületek tesztelt. Arra is gondoltam, hogy a kevésbé rosszabb, de drágább és a „hirtelen”, akkor jobb, akkor mi van? Itt a szerencsés. Jó elrendezés, a ház, nem smahlevali építők, a hangszigetelés és a „szag-nepronikatsiya” normális. És nem, ez. és a fokhagymát, és a halak, és a hagymát, és a fűszereket, és a dohányzás szomszédok. a mi kvartirax.
Te, Rita, szimpatikusnak és tanácsot megy a tulajdonos és a konditsionerschikam ellát az épület-el bérbeadó tudnia kell (nekem már régen egy hasonló probléma a segítséget sovetom- segített bizonyos mértékig).

És mi a helyzet az autók, hogy dudál éjjel az ablak alatt?
Maestro Lassi kiút!

a papír vízzel bombák, IIII bumm. D

Élünk egy különálló lakás, és a szomszédok, adja meg újra, élő közönség. Számos család különböző szobákban, és a füst egy lány.

Ha az, amit írt a helyzet, akkor a válasz a kérdésre maga a kérdés. -)

A helyi törvények illegálisan fumble (albérletbe) tulajdonság, mint más kérdésekben, és a legtöbb országban, köztük az utat tartozik. Ezért csak egy hívást, hogy a rendőrség (a legvégső), vagy hívja a bérbeadó, hogy a problémák eltűntek egyszer és mindenkorra.

Figyelmeztettem, hogy a szomszédok hívja a rendőrséget. Elmentem vochmenu, azt kérte, hogy tisztítsa meg a szellőzés, várjon. Ha nem segít, hívom. Variant a villa várva. Baba medve a hálószoba, büdös csak ugyanabban a szobában. Így élünk most.

Figyelmeztettem, hogy a szomszédok hívja a rendőrséget. Elmentem vochmenu, azt kérte, hogy tisztítsa meg a szellőzés, várjon. Ha nem segít, hívom. Variant a villa várva. Baba medve a hálószoba, büdös csak ugyanabban a szobában. Így élünk most.
Rémálom, persze, de. jó szerencsét!

Figyelmeztettem, hogy a szomszédok hívja a rendőrséget. Elmentem vochmenu, azt kérte, hogy tisztítsa meg a szellőzés, várjon. Ha nem segít, hívom. Variant a villa várva. Baba medve a hálószoba, büdös csak ugyanabban a szobában. Így élünk most.

Nos, mi az? Mi újság? És itt vagyunk egy szörnyű izgalom! De anélkül nomerochkov gyalog :)!

A férjem lassítja hétfő ajánlatot küldünk, lehet mozgatni, amíg a rendőrség nem hívja. Dohányzás kevesebb, szállítottak Shisha. Éjjel, felkelek, kinyitom az ablakokat szellőztetni. Dohányzás 2-3 óra, ez büdös a hálószobában kevesebb. Lehet, hogy a rendőrség félnek? Milyen jó nem volt újra feltölti a szomszédok! Mégis hogy jogaikat nagyon fontos. Ha maradok, hívom a rendőrséget.

A férjem lassítja hétfő ajánlatot küldünk, lehet mozgatni, amíg a rendőrség nem hívja. Dohányzás kevesebb, szállítottak Shisha. Éjjel, felkelek, kinyitom az ablakokat szellőztetni. Dohányzás 2-3 óra, ez büdös a hálószobában kevesebb. Lehet, hogy a rendőrség félnek? Milyen jó nem volt újra feltölti a szomszédok! Mégis hogy jogaikat nagyon fontos. Ha maradok, hívom a rendőrséget.

Ha úgy dönt, hogy hívja a rendőrséget, akkor. Nem kell tudni, mert a szaga, mint Shisha. ) Mondd el, hogy mielőtt a cigarettafüst most néhány igen drugoi! Tehát aggódsz. zavaros:
És adja magát, hogy tapossák nem feltétlenül! És tartva magát rosszul. Család és nyugodt belül a legfontosabb dolog!

A dohányzás káros az egészségre, és megöli az emberek szerte a dohányos. Oldalsó adatfolyam füstöt által kibocsátott és a cigaretta a nyomaték, 4-szer rákkeltő (rosszindulatú) és a káros füstöt húzott az alacsony hőmérsékletű égési. Ezért a passzív dohányzás csaknem fél kevésbé káros, mint az aktív. A passzív dohányzás csökkenti életet átlagosan 5 év. Magyarországon sok gyermek él egy füsttel teli lakások, számos szakma (pincér, csapos) kapcsolódó passzív dohányzás naponta.

A dohányzás káros az egészségre, és megöli a gyerekek. A dohányzás előtt és főleg a terhesség alatt, a szoptatás jelentősen károsítja az egészséget, a gyermek, valamint növeli a számos betegség az egész életét. A kockázat az újszülöttkori halál növekszik a dohányosok körülbelül 2-szer, és még azok is, akik „néha engedékeny cigaretta” - legalább 10%. A dohányzás, amikor a gyerekek növeli kialakulásának kockázatát nikotinfüggőség és ezt követően - Dohányzás annak minden következményével együtt.

A következmények írhat még több! A gyermekek fejlesztése az asztma és a többi. A horror! Én ezt a kérdést, pont aggódnak, de nincs joga a dohányzásról, várjon, amíg. A rendőrség hívást, ha maradunk, mi vár.

Minden apartman egy tűzjelző érzékelő reagál a füst vagy a hőmérséklet. Nézze meg, hol a vezetékek menni a szomszéd, és közel egy kényelmes helyen. (Akkor nyit, amikor a tűz jön :)), és rangsorolja az első sorban. :)
Szükség esetén ismételje meg :. D

Alesha,
Az ötlet természetesen szuper-duper! De nem minden lakásban van egy tűz érzékelő. Laktunk egy rajzfilm, és ott 5kvartir megváltozott, és egyikük sem nem volt ilyen érzékelők. Most Dubai lakásunkban van, hanem feltételes, mivel raskurochili ellenőrizni 3mesyatsa ezelőtt, és még mindig hátravitel. És így minden épületben.

Akkor gratulálni nekünk. Mi hamarosan mozog a villa: D A szűrőtisztítás segítséget, nem szaga a hálószobában