Doll népi varázsa orosz baba Charm

árjegyzék

Kap egy mágikus kódot

Hogyan lehet egyszerűen kiszámítja a száma a nevét és születési dátumát, Destiny száma, és kap egy csomó pozitív érzelmek?

Get siker az Központja Elena Bright bónusz - individualnyymagichesky kódot!A nevek száma jelenik meg egy külön táblázatban, és magában foglalja a teljes nevét az ember. Csak akkor kell, hogy írjon ki az összes levelet Név külön helyett a számokat az asztalra, és azokat a sorrendben az összes számjegyet.

nincs a központ honlapján bütykölni a nagyon asztal, összeadjuk az összes számot, a szoftver nem az Ön számára, akkor csak be kell regisztrálni, kap egy speciális kódot egy varázslatos ajándék, fog alapulni száma neved egy teljes értelmezése értelmében ez a szám.

A bűvös szám kódja tartalmazza a születésnapját, úgy számítjuk ki, hozzátéve, a számok a nap, hónap, év születési amíg egyjegyű szám. Például, ha született 6 0,03. 1972: 6 + 0 + 3 + 1 + 9 + 7 + 2 = 28, 28 = 2 + 8 = 10, 10 = 1 + 0 = 1. Ez azt jelenti, hogy a szám a születési értéke 1. aktiválása után a regisztráció, akkor kapja meg a e-mail és a teljes átirata ezt a számot.

Szintén a mágikus kódot belép az általános bűvös szám - SZÁMA sors és akkor tudni fogja, hogy ez a szám azt jelenti, hogy te.

Mágikus kód által kifejlesztett különleges technikával Elena Bright és közben helyben kedvezően befolyásolja a területen, eltávolítja a fáradtság és a tankolás pozitív energiát.

Azt szeretném, ha egy kellemes utazás!

varázsa baba

Manapság a legtöbb babák - ez alapvetően gyerekjátékok. Azonban ezek a babák nem mindig voltak. Mivel a nap ősi Oroszország, és valószínűleg jóval korábban, babák voltak komoly védő talizmán őseink. Míg babák osztottuk szerint a cél a három játékot, és ünnepi babák, amulettek.

Orosz népi baba amulettet az ősi időkben az ember által védett természetfeletti erők, mágia, betegségek, ellenségek. Doll őrzött különféle gonosz, és gyakran nevezik Bereginya. A leghatékonyabb azok voltak babák gyártott segítsége nélkül egy tűvel.

Nappal és éjszaka

Doll népi varázsa orosz baba Charm

A leggyakoribb a lakások az ősi szlávok voltak babák, amulettek védelmében haza. Ezek közé tartozik a babák éjjel-nappal. Ezek a babák úgy tervezték, hogy megvédje haza, és annak érdekében, hogy a nappali és éjszakai, amit a neve is mondja. Napközben ez kiállított fényes baba, és este a sötétben.

Day - egy fiatal, vidám, játékos és szorgalmas baba. Ez az igazi szeretője a nap, ügyelve arra, hogy hétköznap dolgoztak, és a hétvégén és ünnepnapokon pihent, kényeztesse magát a szórakoztató, amit énekeltek, táncoltak, hogy a nap shone bright és meleg.

Éjszaka - csendes, figyelmes, okos baba. Ez a baba - a szeretője az éjszaka. Éjszakai megváltoztatja a dolgok és az emberek, és viseli a lenyomata egy más világ. Ekkor a nap minden titokzatos nélkül napfényben minden furcsa és felismerhetetlen. És az emberek az éjszaka megy tovább, válnak nyitva. Éjjel, az emberek érzelmi beszélgetések húzta be az éjszakát. De a lényeg, hogy az emberek aludni, és így jobban ki vannak téve a varázslatok és boszorkányság. És Doll Éjszakai védi a békét, hogy az emberek erősödött az elkövetkező nap.

Podorozhnitsa

Doll népi varázsa orosz baba Charm

Podorozhnitsa baba egy kis méretű - igaz és megbízható kapus az úton, Oroszországban adott azoknak, akik majd a hosszú útra. A magassága a baba kevesebb, mint 6 cm. Nem volt nehéz, és mindig emlékeztet utazók a házát, vagy után vándorolt ​​az utazást. A kezében a baba van egy tasak, amelybe öntött egy marék hamut a kandalló, vagy egy marék föld, és hozzáadjuk a zsemlemorzsát vagy több zornyshek - jelképe a tényt, hogy az út tele van idegen.

Túllépve a küszöböt a ház, az utazó magával vitte nemcsak egy baba Podorozhnitsu, hanem suttogva oberezhny telek:

„Boldogok, átkelés
A ház megy ki a kapun,
Ahhoz, hogy hová menjen vadászni.
Oly módon, az út nem sobyus,
A bedoyu nem is találkoznak,
Megyek el a gonoszt,
De a jó, meg magam.
Nem megbotlik az úton,
A földön nem árt magának,
Ha szerencsénk van, itt leszek a házban "

Doll népi varázsa orosz baba Charm


Ha a tulajdonos a szláv ház úgy gondolták, hogy a házát „tele” negatív energia (veszekedések, betegség, a szemmel verés, sérülés, rossz cselekedetek) vett Metlushku és ezzel együtt a baba a sarkokban a ház az óramutató járásával megegyező irányban halad a központ felé, és így elsodorta teljes energia musor- negatív, összegyűlt a haza. De előtte, kiterítette a rongyot a földre, ahol a negativitás és a tejföllel. Ezt követően az impregnált kelmét negatív szorult egy labdát, és égett a kemencében. Ez tisztító szertartást rendszerint a háziasszony fogyó hold, de még a szertartás elvégzéséhez szükséges a tisztítás a házat. A tisztítás után a rítus harmónia ismét megragadta a szuverenitását a család. Tipikusan ilyen ünnepséget tartanak havonta egyszer. Ez a rítus egy jó és ma a baba Metlushku.

Természetesen őseink számos babák-amulettek minden alkalomra.

  • Doll Grove - szimbolizált a család és a család egy nagy talizmán.
  • Doll Keeper -, hogy ez a baba jóváírásra a neve „őre”. Ez a legerősebb védő amulett. Bereginya általában fölé a feje előtt a bejárati ajtót. Ő köszöntötte mindenki, aki belépett a házba, és védi a család boszorkányság. Természetfeletti erők, a betegség és a veszekedések.
  • Doll Charm bölcsője. a neve a baba önmagáért beszél. Ez a baba került egy gyermek bölcsője, és ő védte a többi természetfeletti erők, a korrupció, a szemmel verés, betegségek. Elvesz egy negatív energia.

Ha azt szeretnénk, hogy megvédje a házat akkor a fenti babák varázsa vásárolni, hogy a saját, vagy megrendelhető White szakember gyakorló mágia, például a siker Center az Ön számára a legjobb fényenergia és a legjobb ígéretet tesz ilyen varázsa, és akkor segít, és tartsa meg. Ehhez írjon az e-mail Helen Light, elena@centrmirov.ru, a téma "Order baba - egy talizmán."

rongy babák

Doll népi varázsa orosz baba Charm

A lakott területeken különböző szláv népek, hagyomány, hogy rongy babák előtt létezett a XX században. Ha azonban a szintetikus anyagok (gumi, műanyag) babák acélból és azok gyártási hagyomány rongybaba szinte elveszett. Manapság ez a hagyomány ismét újjászületnek, és most van egy boom kézzel játékok.

Gyártására rongy babák által hagyományosan használt anyagok, mint a ruha, szalma, kötél, gallyak, kúp. A fő követelmény baba készítés volt, hogy munka közben nem tud áthatolni semmit. Ez, mint említettük, a babát meg kellett tenni anélkül, hogy a támogatás egy tűt. Még a szövet gyártására annak kellene tépni a kezét. Doll Ward szövet kell egy kereszt alakú, és nem hasonlít egy ember. Az arc a baba ábrázolni nem ajánlott, és gyakran ahelyett, hogy egy arc látható kereszt rajta.

Manapság sok ember rabja előállítására rongy babák varázsa kézzel. Sokak szerint még a folyamat, hogy egy pozitív hatása egy személy. A psziché válik kiegyensúlyozott. Azt érzett pozitív energiát, és úgy érzi, a pozitív érzelmek.

Szerény rongybaba megfullad ember van a világon a múlt, a világ szláv hagyomány és szláv kultúra. Ezek a babák töltve különösen jótékony energia. A babák varázsa abban rejlik, az évszázados bölcsesség az élet és a kreatív energia, a szláv népek.

A gyártás során a rongy babák a teremtő, azonban csak a pozitív gondolatok, jó csendes hangulat és a pontosság a munka.

Rongy babák varázsa kezdődött őszinte vágy és a szeretet telíti a pozitív energiát az alkotó, és telített jelentős erővel. És miután egy bizonyos rituális válik valódi védelmet egy ház, egy család, vagy egy családtag.

Babák készült szálak

Doll népi varázsa orosz baba Charm

Egy másik kiviteli alakban oberegov babák, bábok készült szál, vagy babát tekercsek. Ezek a babák tartalmaznak kozmológiai és szent értékek, kezdett kialakulni a korszak Tripoli kultúra.

A folyamat a kanyargós baba hasonlít sok tekintetben a mozgás a világegyetem egy spirál, mint egy hullámos energia áramlását. Megtántorodott baba feje van alapja Svarga (csavart spirál). Svarga Tripoli kultúra szimbolizálja fejlődést és a mozgás az univerzumban. Csak curling, kanyargó, mint egy réteges készülék megjeleníti a finom energiákat az ember.

Babák tekercsek amulettek, amelyek által teremtett sodrás és curling - szimbolikus rituális cselekvések létrehozásával kapcsolatos, a világ a kezdetektől fogva, mellnagyobbítás, a növekedést. Így tehát már a folyamat a társ-teremtés a báb húrok telített áramlás pozitív energiát. Miután az összes mozgásokat, amelyek az előállítás során felhasznált, már hordozhat varázslat. Egy példa a babák motanok lehet népszerű Oroszországban baba Zhelannitsa.

Doll népi varázsa orosz baba Charm

Ez a baba-motanka végrehajtásáért felelős a vágyak úrnője. Doll amulett Zhelannitsa szinte minden otthoni őseink, és rábeszélte a lány baba különböző ajándékokat (gyöngyök, szalag, egy gomb) teljes szívvel hisz a mágikus egy talizmán. Azokban a napokban, ez a baba volt, szinte a legközelebb barátnője lányok, akik bízott benne minden álmát és rejtélyek, még a legintimebb. Zhelannitsa volt a „ház” (koporsó mellkas), ahol a baba rejtve a kíváncsiskodó szemek. Azt hitték, hogy ezt a babát Charm végez nem minden vágya, hanem csak azokat, amelyek kifejezett maximális precizitással.

Doll amulett készült szálak, mint egy rongybaba Charm, ma is nagyon népszerű, és emellett oberezhnyh funkciók egy nagy dekoráció belsejében egy lakás vagy szoba. Doll amulett elég édes, nőies, de nagyon hatásos védelmet nyújt a házat.

Az üzletünkben, „Center for Success Elena Light” élvezheti a különféle varázsa, és amulettek, nem csak írt az ablakban, hanem választott. Lesz, hogy egyenként és beszélni különleges parcellák, valamint ró a hatalom a amulett vagy talizmán védő szimbólumok és mantrák, amelyek további védelmet és védeni.

Ha érdekel valami - írj mailt Elena Bright elena@centrmirov.ru, a téma „Order Warding”, vagy kattintson a „Vásárlás” egy bizonyos, tetszik Charm interneten.

Kérjük, lépjen kapcsolatba Center, dolgozunk annak érdekében, hogy az életed
Ez lett fényesebb és boldogabb!

Mennyei mediátorok a védelem!