Douching a szájpenész otthon

Az a tény, hogy egy ilyen zuhany élesztő tudja, talán minden nő. De nem mindenki tudja, hogyan kell helyesen végezze el ezt az eljárást, és annak érdekében, hogy elérjék a jó cél, de okozhat további kárt a szervezetben.Douching a szájpenész otthon

Kezdjük azzal, hogy az orvosok véleményét, hogy tanácsos a hüvelyi gyomormosás osztva. Némelyikük úgy vélik, hogy a komplex terápia a női nemi szerv megcsonkítása nélkül lehetetlen ezt az eljárást. Mások viszont úgy vélik, hogy douching helyrehozhatatlan károkat okozhat a hüvely mikroflóra és csak akadályozza a teljes kezelés. Bármi is volt, zuhany a szájpenész használják elég gyakran, és pozitív eredményt ad. Mi ez, és hogyan kell csinálni rendesen, hogy egy közelebbi pillantást ebben a cikkben.

Mi szükséges az eljárás

Így, douching szájpenész - egy olyan folyamat szándékos a hüvelybe történő bevezetésnél oldataival különböző készítmények orvosi vagy egészségügyi célokra.

A minimális orvosi eszközök ehhez szükséges eljárást, nem douching a szájpenész is saját otthonában. Kell megvásárolni a gyógyszertárban egy speciális fecskendő - egy ventilátor ellátott műanyag csúcsot vagy egy bögre Esmarch - gumi forró vizes palackot, festett, hogy gumicső, tetején tippeket. Is használhatja egy nagy 20 ml-es fecskendővel (tűvel eltávolítottuk).

magatartási szabályok

Elvégzése douching élesztőből, fontos, hogy bizonyos szabályokat:

technikája

Otthon, kiad zuhany a szájpenész a legjobb fürdőben, miközben egy hason fekvő helyzetben, és lábát a lökhárító, vagy ül a WC-ülőke WC-vel. Az eljárás során, a bevezetés után a csúcs 5 cm hatóanyag-oldatot szabadon áramolhat a hüvelyben, és öntött vissza anélkül, hogy elérné a nyaki korlátok.

Ha fájdalmat érez behelyezése során a cső vagy infúziós oldat, akkor jobb, ha megszakítja a folyamatot.Zuhany a szájpenész nem okoz fájdalmat. Próbáld várjon egy kicsit, és pihenjen. Kerülje a hirtelen és gyors mozgásokat, mivel ezek károsodásához vezethet, hogy a hüvely falát.

Előírások gyógyszerészeti oldatok

A szájpenész tudja végezni rápennetc különböző megoldások gyógyszertár és gyártott otthon.

klórhexidin

Douching a szájpenész otthon

Ready lehet megoldást találni bármely gyógyszertárban áron. Kezdetben ez a gyógyszer jön kényelmes csomagolás, amely nem követeli meg a fecskendőt. A palack el van látva saját fúvóka a vaginába helyezett oldatot. Rápennetc élesztőből lehet tenni mind ugyanabban a palackban, és túlfolyó speciális fecskendővel.

A kapott termék (1 óra. L. Furatsilina, 1, Art. N. hidrogén-peroxid 0,5 liter forrásban lévő vizet) alkalmazunk, hogy megszabaduljon a szájpenész tüneteket. Azonban a hatóanyag nincs gombaellenes hatás.

Douching a szájpenész otthon

Ha szájpenész gyakran ajánlott zuhany lúgos oldattal. Ami szükségessé az arány 1 h. Spoon szódabikarbóna egy pohár vízben. Az eljárás lefolytatásához szükséges legalább 2-szer egy nap. Ez segít idővel változhatnak a hüvely savas és lúgos, és ezért nem lehet a gombás telepek.

Douching kamilla rigó ember úgy, hogy rendkívül hatékony. Elkészítéséhez kell önteni forró vizet 3 teáskanálnyi kamilla és hagyjuk, hogy sört 2-3 órán át. Mosás a hüvely kamilla gyulladáscsökkentő hatása, és segít megelőzni a további terjedése Candide.

A teafaolaj

Douching a szájpenész otthon

Olaj maga eladta túl tömény. Ezért, annak érdekében, hogy ne égesse a hüvely fala. hogy nem egy nagyon gyenge oldatot néhány csepp olajat és az alkohol, keverve egy pohár vízzel.

Egy teáskanál körömvirág főzik egy pohár forró vízzel, és lehűtjük testhőmérséklet. Az így kapott infúziót lehet használni nem csak a zuhany, hanem részegen, mint a tea, hogy a mentelmi jog felfüggesztésére.

permangánsavakkal megoldás

Douching a szájpenész otthon

Annak érdekében, hogy ne égesse a nyálkahártyára, használjon egy gyenge megoldást a halvány rózsaszín színű. Ha ezt az eljárást, ez azt jelenti, egy-két alkalommal egy nap segít megbirkózni még a betegség előrehaladott.

Go online tesztet, és megtudja, hogy van egy gombás fertőzése. Időbe fog telni, csak egy pár percig.

Mint az anyag, hogy értékeljék, és ossza meg barátaival: