Download játék Mario az orosz változata dandy

Mario a NES - ez az egyik legismertebb játék vált az arca ezt a tényt konzolok!

Download játék Mario az orosz változata dandy

Nézzük meg a történet a játék.

Úgy kezdődik ... a fekete mágia. Gondolkozott már azon, hogy mennyi az gondjai? De elképzelni az egész királyság gombák megront különböző: az egyik a virág, egy kő, akik általában nem értik ezt. És mindez hibás, nem más, mint a teknősbéka! És a fő gazember mindez - a király teknős Bowser!Bowser ugyanúgy, mint a királynő a gomba férfiak, talán ezért úgy döntött, hogy tönkreteszi az országot és a hercegnő magát, hogy elrejtse az egyik kastélyokat!

A fő karakter Mario úgy dönt, hogy segítse az országot és királyné. Odafut harcba a teknősök és a király. Arról, hogy segít neki meghatározza a sorsát ez a kampány!

Tippek a játék Mario a NES:

Titkok a Mario játékok Dandy:

  1. Warp Zone lehetővé teszi, hogy mozog, hogy bármelyik szint a játékban. Ehhez meg kell, hogy a cső, majd nyomja meg a gombot.
  2. Lehúznak a sárkány, akkor kell, hogy a golyóit 5 alkalommal. Azonban lehet, és fut alatta, majd nyomja meg a kart. Sárkány esik le.
  3. Ennek része a szintek tetején, ha megüt a tégla, akkor megtalálja az egyik, ahonnan nőnek hosszú szőlő, amelyre fel lehet mászni. Itt található egy csomó érmét.
  4. A csövek, ahol a ragadozók van virágok, néha megtalálható a titkos átjárók bónusz szintet. Ennek ellenőrzéséhez meg kell tenni Mario a csövet, és nyomja lefelé.
  5. By the way, ha játszani a pincében, Mario képes áttörni a felső sorban a tégla és futtassa az egész felső határt, ahol nincs verseny. Azonban nincs fődíjat ...


Download játék Mario az orosz változata dandy

Más játékok:

Szeretnék játszani a Mario

06-27-13 „01:42”

Én 10 éves. de a címet a játékkal, amit mondhatok „mester”. így van. Fogok beszélni mindenféle trükköket a játék „Super Mario Brothers”.

az első szint után 4-én a cső otschetayte 6 sejteket 6-edik cella a láthatatlan élet.

után a második lyukat az első szinten, gróf 13 sejtek tizenharmadik cella (miután a kérdést a levegő cellák két tégla a második cella) van egy bónusz „vre`mennaya sérthetetlenségét.

2. SZINT
után öt kérdés elején a szintet, már csak hét oszlopok (ahol az ötödik és hatodik oszlop van egy bónusz), van az építőiparban a levegő tart 8-sejtek nutakvot # # A nyolcadik ketrecben három téglát az utolsó harmadik bónusz „ideiglenes sérthetetlenség”

Ön bizonyára tudja, hogy ez lehetséges itt menni a tetejére. Ha közeledik a vége a labirintusból. nem rohan be a kivezető cső, hogy a csúcsra, és megy keresztül a cső, akkor válasszon egyet a három javasolt szint (2,3,4).

1. rész vége

6/13/11 „04:43”

10-31-14 „04:07”

03-31-15 "12:38"