Edzők ünnepségek

Legyen ez egy esküvő, évforduló, vagy bármely más ünnep, a vágy, hogy ez a legszokatlanabb és emlékezetes érthető!
Mi lehet valószínűtlenebb, mint egy pár fehér csülök hasznosítani ünnepi kocsi a háttérben a városra?


Foglaljon kocsi, hogy az esküvő nálunk, és egy szélroham a pozitív érzelmek garantált az Ön számára! Sőt, amellett, hogy a lovaglást szocializálódnak, kisállat őket, nagyon barátságos és szeretik a figyelmet.
Elhagyva a lovak tökéletesen ápolt, nem fél a külső ingerekre, ami nagyon fontos a városi környezetben, ők boldogok, hogy lovagolni a szél a vendégek, a menyasszony és a vőlegény, és végül popoziruyut előtt kamerák.
A választás:

  • Nyitott kocsi;
  • Szánkót téli szórakozás;
  • Kocsi egy póni.

A legszokatlanabb - velünk!
Az árak az edző itt.

Edzők ünnepségek

Lovas kocsi a parkban

Edzők ünnepségek

Lovas kocsi a parkban

Edzők ünnepségek

Pár lovat egy kosztümös fesztivál

Edzők ünnepségek

Egy pár fehér lovak tekercsek Újak

Edzők ünnepségek

Lovaglás a parkban

Edzők ünnepségek

Rendelési kocsi prefektúra

Edzők ünnepségek

Photoshoot és lovas kocsin húzott két ló

Edzők ünnepségek

Egyedi edző jelmez az ünnepi

Edzők ünnepségek

Fotózás ifjú lovakkal

Edzők ünnepségek

A séta a kocsi a parkban

Edzők ünnepségek

A séta a kocsi, amelyet a két fehér lovat

Edzők ünnepségekAz edző a lovak a birtok

Edzők ünnepségek

lovas kocsi

Edzők ünnepségek

lovas kocsi

Edzők ünnepségek

lovas kocsi

Edzők ünnepségek

A séta a kocsi a parkban

Edzők ünnepségek

Három ló dob ifjú, az esküvői kocsi halad a tél!

Edzők ünnepségek

Lovak kíséretet az esküvőn

Edzők ünnepségek

Kocsik és lovak kíséretet az esküvőn

Kocsik esküvők lehet különböző. nászutasoknak és a vendégek:

  • Klasszikus kocsi esküvő, definíció szerint, egy lovas jármű zárt testalkata és kötelező jelenléte rugók. Ez a személyzet biztosítja a kényelmet, komfortot és a költség. Kezeli edző kocsis ült a doboz - az első a kocsi. Útja aligha kényelmesebb, mert a vezető úgy érzi, a minden „varázsa” a rossz időjárás. Az egyszerűbb kocsik kecske hiányoznak, és a sofőr ül a szélén a kocsi, az úgynevezett vezetőülés.
  • Kocsi (droshky) - a legtartósabb típusú autóbuszok, amelyek járta a régi város. Kocsi otlichetsya nagy kopásállóság és a teherbíró képesség, érdes megjelenést, így ez a fajta edző nem használják, mint egy esküvői kocsik. A test a kocsi található két hosszú rúd, amely szolgált, mint egy párna. Ezek a sávok, lengéscsillapítók van, hogy ellenálljon a nagy tömeg.
  • Napozóágyak - az egyik leggyakoribb típusú ló vontatta járművek, amelyeket széles körben használnak abban az időben. A kocsi van ugyanolyan megbízhatóan, mint a kocsi, de kisebb méretei a kocsi. Ez teszi a kocsi több és irányíthatóság. Napozóágyak, valamint kocsi, akkor lehetne használni a hosszú utakra. Ez volt szerelve egy összecsukható top, melynek anyaga lehet fonott vagy bőr. Ezzel szemben a kocsi, hintó fülkében áll rugó.
  • Cab vagy festés droshky elterjedtek voltak a Szovjetunióban az 1940-es években. Ezek ugyanazok droshky fedett lovarda emelkedő és rugók. A mi korunkban, a fülke nagy a kereslet az iparban, sőt néha megrendelt esküvők és ünnepségek a színt.
  • Kaliber - az egyik legegyszerűbb hozzáférhető, amely széles körben elterjedt volt a parasztok között. Szerkezetileg Caliber - egy tábla, melyen az utasok ülnek és Carter. Férfiak ülnek lovon, mint egy ló, és a nők és gyermekek oldalról. Tábla fekszik mindkét tengelyen, amelyhez a négy oldalán csatolt rugók. Az ilyen fuvarozás volt egy másik neve - droshky. Vannak kétágyas és egyágyas Calibre. Egységes Caliber úgynevezett „giatara”, mert a hasonlóság ezzel az eszközzel a design az ülések.
  • A sátor - egy változata lovas jármű, amelyet gyakran rendelt az esküvő az edző. A vendégek sétakocsikázás és dönthető kocsik, a pár - illetve a fő szállítására. A definíció kibitka - összes félig fedett kocsi. (Front kibitka megnyitásához). A bevonatot bármely kibitkas egy len anyag: mat, szövet, bármelyik vagy bőr, amely ráhúzzák az ív egy rugalmas fa.
  • Line - nevek egyike korábban leírt Dolgushev. Ez közlekedési ugyanaz a struktúra, csak a főtáblán szélesebb. On line utasok vannak elrendezve háttal. Ez a vonal idején kezdték használni, mint egy padon a tömegközlekedés, és voltak felszerelve a tető készült szövet, szőnyeg, vagy bármi más. Ma a sorban, mint egy droshky, a kereslet a film, fotózás és a ünnepségek létrehozására nemzeti színű.

Szabad szállítás esküvők minden típusú kiváló állapotban, használhatósági az alváz rendszeresen ellenőrzik a mérnökök.