Efrosinya Taozhnaya szeretik Magyarországon 2018 játszik minden sorozatban az online

Yefrosinya nőtt az erdőben, csodával határos módon túlélte, miután a helikopter lezuhan. Prohorov és Pauline hozta fel, és művelt vele az emberek elől és a civilizáció, törvényei szerint Isten és a tajga. Ezek nagyon szereti Euphrosyne és próbálja adni neki minden tudását és készségek: vadászat, horgászat, a hit. Az egyetlen dolog, ők aggódnak - mi fog történni Euphrasinia haláluk után, mert az egyik az erdőben, nehéz lenne, és az emberi világ olyan kegyetlen. És ha egyszer eljut egy csoportja geológusok, amely felveszi a lány a városban, ahol Frosya meg kell szokni az új emberek, új élet.


A telek őserdő. Azt mutatja, mint egy tiszta, ártatlan gyermek tajga. Azonban, mivel a változékonysága gondolatok vagy írók, a kép kiderült, nem olyan sokoldalú, mint ellentmondásos. Szimbiózis ortodox és a pogányság mind abban az értelemben, ellentétben a kulturális és vallási áramlatok hatására kellemetlen rezonancia.

Nem tudok említeni egy meglehetősen frivol szexuális élet a hősnő, aki többször jött be a házassági kapcsolatot különböző ürügyekkel az együttérzés, hogy szeressék és újra a szenvedéstől. És mindezt egy viszonylag rövid idő alatt.

Képek Yefrosinia férfiak a rendező, ha az elvet írták babák, amelynek belsejében elrejti a lány: csont nélkül, bizonytalan, gyenge. "Man".

Ez a film létrehoz egy perverz, talán szándékosan fordított ötlet, hogy mi a férfi és mi egy nő! A nemek közötti kapcsolatok a sorozat füst tűz nélkül!

Ez a sorozat történetét meséli szeretet és Khushi Arnava. A főszereplő - egy gyönyörű, erős nő, aki csak akar szeretni és szeretve lenni. Arnov - kegyetlen üzletember, könyörtelen versenytársak és nagyon cinikus ember. Csak a húga egy kicsit arrogáns szív meglágyul Arnava. A sors úgy hozta, hogy a főszereplők találkozott, és volt valami közöttük. De tetszik? És ahogy szeretni könyörtelen Arnau?Hátralévő gyermekkorban ritka Kim In-ha hozta nagybátyja, kártyás Kim Chi-soo. Egy bátor és megbízható ember, sok közeli barátok, köztük a fia egy gazdag család Choi Young-Won. Hamarosan Ying-Ha találkozik egy lány akit Min Soo-Yong, és két fiatal szerelmes. A-Ha bevezeti Yong-Won Su-Yeon, aki beleszeret a barátjával. Ezután In-Ha, ami esik a gyanú a gyilkosság, amely már módosították Apa Yong-Won, kénytelen menekülni az Egyesült Államokba illegálisan.

Ott találkozott egy profi kártyajáték és a karrier kezdete kártyás. Először is, az első helyet a nemzetközi verseny profi póker játékosok, majd tanul hotel és a szerencsejáték-üzlet. Miután sikert ért el Amerikában, John Huh visszatér-Koreában, ahol harcolni fog az ő legjobb barátja, és ugyanabban az időben, halálos ellenség, Yong-Vaughn.

A történelem az emberrabló női szíveket vidám fickó Konkan. És maradt volna tétlen nőcsábász. ha anyám nem döntött, hogy feleségül. És elvenni egy lány a saját választása.

Nagyszabású epikus, elkötelezett az élet a legendás alapítója Goguryeo, a nagy birodalmak az ókori Korea (37 BC - .. 668 AD ..).

Cha Song-ju és Jeong Han-tól együtt nőttek fel. Ők mindig is közel állnak egymáshoz. A történet azzal kezdődik, amikor Cha Song-ju külföldre küldött nélkül Han Jeong Mivel ebben az időben az apja feleségül másodszor, az új felesége, két gyermeke van az első házasságából származó - Tae Hwa és Yu-ri. Yu-ri féltékeny az élet, ami egy féltestvére, és szándékában áll, hogy vegye el az egészet, beleértve Song Ju. Yu Ri megpróbálja elcsábítani őt, de még mindig tartozik a Han Jeong szívében egy fiú.

A tragédia után jön öt év, amikor a Han Jeong-tól kap egy autóbalesetben, ami az elveszett memóriát. Együtt Yu-ri, úgy dönt, hogy új életet kezd, de egy baleset hozza őt vissza Chung A gondolat, hogy először a halott. Szerelem tör ki a bumm, és amikor a sors végül ismét felruházza őket a boldogságtól, előttük egy új kihívás.

Rövid életrajz a szereplők.

Filmek és Anime szerájból:

Indiai szappanoperák egy magyar fordítás, hogy a legjobb indiai és ázsiai drámák és sorozatok online indiai szappanoperákat lefordítva jó minőségű nézni online ingyen. És nektek is: az indiai szappanoperákat. újdonságok, romantika és a komédia, thriller és az indiai filmek jó minőségben. asiaserial.ru - célja, hogy Önnek a legjobb képek a híres indiai szappanoperákat. mi a legjobb és legnépszerűbb indiai tévéműsorok online nélkül regisztráció, csak válassza ki a kedvenc indiai show és Motrin online minden nap az új sorozat asiaserial.ru.