Egy hónap lehet csalogatni a gyermek és a

Egy hónap lehet csalogatni a gyermek és a
Mivel a születés egy újszülött táplált kizárólag anyatejjel, vagy egy speciálisan átalakított képlet. Akár egy bizonyos életkor, ezeket a termékeket készítsen az összes szükséges morzsákat kínálat a vitaminok és nyomelemek.Azonban egy idő után az anyatej vagy a keverék már nem elég, és a napi étrendben a baba lesz bevezetni a szilárd ételek. A kérdés az, hogy mikor és hogyan lehet kezdeni, hogy rávegyék a gyermek, ellentmondásos. Az ajánlások szerint a World Health Organization, hogy megismertesse a baba az új termékek, más a keverék vagy tej, nem kell a kivégzés előtt ő 6 hónap.

Közben több az orvosok úgy vélik, hogy a gyermekek, akik meg vannak fosztva az anyatej, meg kell kezdeni, hogy csinál egy kicsit korábban. Ezen kívül minden anya úgy dönt, ezt a kérdést is. Ebben a cikkben, azt fogja mondani, hogy mikor és hol kell kezdeni, hogy rávegyék a gyereket, hogy ne árts az egészségére.

Mikor és hogyan kell csalogatni grudnichka?

Még ha a fia vagy lánya kizárólag szoptatott, és ő fordult előtt 6 hónappal ételek bevezetésének forduljon orvoshoz. A képzett orvos objektíven értékelni az általános egészségi a morzsákat, és a szintje a fejlesztés és kérni fogja a havi akkor csalogatni a gyermek, és hogyan.

Általános szabály, hogy gyermekek 6 hónapos csecsemők kezdenek finoman hez gabona, kezdve hajdina. Ezt kell tenni fokozatosan, óvatosan megjegyezve minden gyermek válasza a speciális étkezési naplót. Kezdetben kell választani tejmentes kása, mint tökéletlen baba emésztőrendszere nem tud megbirkózni az emésztés fehérje tehéntej.Egy kicsit később, miután körülbelül 2-3 hétig vezessenek be a gyermeket, hogy a gyümölcs és zöldség pürét. Ők nem csak főzni maguknak, hanem megszerezni csecsemő élelmiszer üzlet, orvosok konszenzus ebben a tekintetben nem létezik. Mindenesetre, akkor elkészítheti saját ételeit kizárólag friss, gondosan mosott és hámozott gyümölcsök és zöldségek.

Körülbelül 8 hónappal meg lehet belépni a húst. Először is meg kell diéta fajták, mint például a nyúl, pulyka. Az első napon a gyermek is fel lehet ajánlani csak fél teáskanál húsételeket, majd fokozatosan növeli a napi 50 gramm.

A 9-10 hónapos törpe lehet próbálni a tojássárgája és a hal szósz. Legyen óvatos, ezek a termékek - ezek okozhatnak elég súlyos allergiás reakció.

Az egy hónap, hogy rávegyék a start-palack-baba?

Age of ételek bevezetésének a gyermekek számára, üveg-különböző helyzetekben változhat 3,5-5,5 hónap. Általában először beadni növényi pürét. Kezdetben fél teáskanál ezt a terméket ad a gyermek számára a reggelit és egész nap nézni vele reagálni. Ha minden jól megy, a következő napon a zöldségeket kínálnak a délutáni számának növelése 2 vagy 3 alkalommal.

Egy hónap lehet csalogatni a gyermek és a

Így fokozatosan, a napi adagot emelni az összeget, amelyet az orvos által javasolt. Azonnal, amint a morzsát teljesen alkalmazkodott az új termék, akkor próbálja meg a következőt. Általában ez történik 4-7 nap.

Az első alkalommal hagyja el a gyermek csak az egyik összetevője a püré. Így azonnal reagál, ha nyilvánvaló allergiás reakció, és nem kétséges, egy termék egy adott esetben egy allergén. A legjobb, hogy adja meg a zöldség pürét a következő sorrendben - cukkini, karfiol, brokkoli, squash, sárgarépát.