Egyén és a társadalom, az interakció és befolyás SUPERCONSCIENCE

Az egyén és a társadalom számára. Miért mindig ezek a szavak a következő lépés? Személyes jellemzők mindig említett egy bizonyos egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek hasznosak a társadalom számára, és ezáltal elismert társadalomban. Lehetőleg ne hívja a személy egy magányos Robinson. Mindenki arra használjuk, hogy kapcsolódnak a koncepció az egyén és a társadalom, az egyén a társadalomban. A magányos, úszott át a szoroson, és élt évekig, és megtartotta a világos elme és az egészség - nem egy személy.Persze, a legtöbb ember számára, mint az, elfogadhatatlan, és minden kell tekinteni az emberi személyiség, aki elért bizonyos sikereket a tulajdonságok vagy tulajdonságok, amelyek relevánsak az egyes vállalatok külön-külön.

Úgy véljük, mint az egyén bármely személy, nemi megkülönböztetés nélkül, a kor és faj. Egyedi a társadalomban - a fejlettségi foka tudat, az elme, az értelem, a fizikai és lelki adottságok, valamint a tulajdonságok az egyén és a képesség, hogy produktívan lépni a környező társadalom. Persze, hogy ezek a tényezők és a fejlettségi szint a társadalomnak.

Függetlenül attól, hogy az érintett személy helyzetét, hogy fontos a társadalom? Természetesen! Ami a társadalom egy személy lehet a fogyasztó, alkotó vagy romboló. Fogyasztó - semmi köze a személy számomra. Ez egy egyszerű csavar vagy ram az állományban. Az ő véleménye vagy intézkedések csekély hatása van a társadalom, vagy az életére más személyek. Viszont a helyzet az egyes - közvetlenül érinti az egyének életét körülötte. Minél magasabb a fejlettségi szintje az a személy, annál nagyobb mértékű a befolyása.

Személyiség kezd kiválni az ő születése előtt, az anyaméhben, a kialakulását a személyiség lesz befolyása ebben az időszakban, hogy milyen zenét hallgat az én anyám, hogy mit eszik, és hogyan viselkednek. Mind a lezajló folyamatok a terhesség alatt, közvetlen hatással van az anya érzelmeit, és a kémiai összetétele a vér, az eredmény kA és anyagcsere-folyamatainak belül a gyümölcs, és ennek eredményeként, és megalakult a jövőben pszichében.

Kiderült, hogy az az állítás, hogy a kialakulását a személyiség kezdődik a születés - rossz. A férfi már a születéskor van egy bizonyos alap készlet, amely megváltoztatja vagy alakul ki az élet során.

Az öröklődés is némi hatása a kialakulását egyes, ebben az esetben meghatározott fizikai tulajdonságait és jellemzőit az idegrendszert. Ha ugyanaz emelés és nevelő született gyermek a családban afrikaiak élnek a természetben, vagy afrikaiak él az Egyesült Államokban több generáció, akkor látni fogjuk, egy másik megnyilvánulása az adottságok a túléléshez szükséges. Ők más lesz, és a szaglás, és a reakció sebessége és fogékonyság a külső hatásoknak, a különböző immunrendszert és így tovább.Ezek a tulajdonságok, amelyek a társadalom fontosnak tartja, és a kívánt tulajdonságokat az egyes - fokozatosan elő kisebb vagy nagyobb mértékben az emberben, mint a válasz a külső inger.

Furcsa módon, a társadalom minden módon alábecsüli a tulajdonságait és tulajdonságai a személy, cserébe elismerését az állományban. Ahhoz, hogy bátorító tanár óvoda gyermek nyugodtan ülni és hallgatni. Tulajdona az ember?

Nemrég feleségével (előtt írásban a cikk) vitatkoztak tulajdonságait az egyén és a listán. Eljött az ő rövid lista négy elem. Személyiség - az egyetlen, aki képes vezetni (vezetés), megvan a saját véleménye, amely képes önálló tanulásra, önellátó. Minden más lehet beírni egy ilyen terméket. személyes fejlődés során folyamatosan növekvő igényeket magukat, és megfelelnek ezeknek a növekvő igényeknek.

A fejlettségi szintje az a személy lehet becsülni szintű fejlesztési igények és felelősségi szinten. A legalacsonyabb felelősség azt jelenti, csak a saját kicsinyes és materialista igényeinek. Következő lépés lehet a felelős a családja, bejárat, ház, utca, város, ország, bolygó. Lehetséges, hogy vannak egyéni, kinek a felelősségi szint még magasabb vagy szélesebb.

A fejlettségi szintje az a személy által meghatározott mértékű képes cselekedni. A globális ötletek, döntések és intézkedések - a magasabb fejlettségi szintje az egyén. Látni vagy megérteni a fejlettségi szintje az a személy, elég meghallgatni, amit az ember mond vagy gondol. Primitív emberek azt hiszik, csak a gyomorban vagy a kis háztartási cikkek.

A fejlettségi fokát a személy lehet közvetett becslése szerint képes alkalmazkodni a környezet vagy a társadalom. Ez a személy képes érezni otthon bárhol és bármilyen körülmények között, miközben a kapacitás megfelelő interakció a környezettel és a körülményeket.

Az egyén azon képességét, hogy megtartsa tulajdonságait és jellemzőit minden körülmények között - lehet meghökkentő. Ezek az emberek sikerül fenntartani legalább részben szokásaik bárhol a világon. Ezek borotválja a lövészárkokban tűz alá, kezében egy térfogatú kedvenc versek egy zsúfolt hátizsákban, vagy bármilyen más hirtelen fordulat, hogy a másik nem tisztázott.

A férfi - egy személy állapítja meg, napról-napra a lehetőséget a saját fejlesztés, akkor is, ha azzal a leggyűlöltebb munkát, vagy pedig a fogvatartási helyeken. Hodorkovszkij kezeli a börtönben, hogy írjon egy könyvet, hogy egy jogi diplomát. Ez nem egy példa a magas fejlettségi szintjét az egyén?

Fejlesztése az egyén növeli az igények magukat és másokat. Abban az esetben, amikor a környezet fejt ki túlzott nyomást, egy személy mindig koherens marad akkor is, ha stressz alatt hosszú ideig. Személyisége mindig keresi az okokat a hiba önmagában. Ugyanakkor lehet megfelelő döntéseket hozni, és azt mutatják, kitartás, és még kegyetlenség céljaik elérésében. Ugyanakkor, egy jó barátom, bár a vállalkozás vezetőjével, sikerül festeni egy nagyon jó kép, és a visszatartott egyfajta szépség, sajnos részben elveszett.

A fejlett személyiség - mindig van humorérzéke (bár ez gyakran egyfajta), és sok mosoly, annak ellenére, hogy a hatása a társadalom.

A sikeres fejlődése a személyiség!