Egyoldalú ventriculomegalia (((! Mérsékelt egyoldalú ventriculomegalia meg

Remade ultrahang cardio, k és Cs veszi Turubanova Ruslana a kórházban díjat fizet íróasztal a klinikán az orvos uzistka jó szakember CWG hely egy hónapban, és cardio egy időben, ha úgy dönt, zajlik nővér kártyákat vegye megmondja díjat a Turubanova, két felszállás uzistkiEgyoldalú ventriculomegalia (((! Mérsékelt egyoldalú ventriculomegalia meg

Egyoldalú ventriculomegalia (((! Mérsékelt egyoldalú ventriculomegalia meg

Szükséges. Remélem, hogy hétfőn megmondja - mindannyian remek

Biztos vagyok benne, hogy ez.

Magyarország, Verkhny Ufaley

Nos utómunka ultrahang, ha van valami smuschaet.Zachem csalni magad, én is, mivel peredelyvala.Mne az Uzi volna mióma át, amit egy ilyen rendes ultrahang, remake-jét egy hét, sem az, ami azonban nem bylo.Tak hogy ne szórja az idegek jobb megváltoztatják, és menj a genetika ajánlott.

Ide körülbelül két héttel később egy nyomon Uzi! Lehet, hogy ez csak egy tévedés. Még ha nem, akkor nagy a valószínűsége, hogy a szülési szabadság maga, vagy hogy nem befolyásolja a gyerek, jól születés után gyógyítható. Tehát minden esetben ez nem ijesztő. A lényeg, hogy nézd meg a dinamika, hogy tovább nem növekedett. De azt hiszem, Asimov egyszerűen görbe azonosítható, különösen akkor, ha a gép rossz.Lányok kérem, segítsen ((33 hét tegye egyoldalú ventriculomegalia! Gyomor 8. és 11. boshaya tsesterna 13! Mi a teendő? Talán valamit inni ?? orvosok nem magyaráz meg semmit (((Ki segítene ((((((

Alig írt szó. NDG 5 hónap növekedést mutatott az első és a második kamra az agyban. a mélység a elülső szarvának S = 5,4 D = 5,6. Diagnózis ventriculomegalia enyhe. Ki tapasztalta ezt?

Mi volt az agyi ultrahang. Eredmény ventriculomegalia. „Elülső szarvának az oldalsó agykamra emelkedett 6 mm sebességgel 2-3 mm. Kamra 3 4 mm. A kéreg alatti szerkezetek láthatók ponton, lineáris szerkezete véredények falába az egyik mérsékelt.

Ma egy ultrahang. Mi diagnosztizáltak aszimmetria ventriculomegalia BZ S> D. kifejezett mérsékelten. Az orvos azonosított VLD 15,5 / 6,7 VLS19,5 / 7,6Chto jelent mindez? Voltunk egy neurológus - mondta egészséges, mint egy ökör. Csütörtökön ismét egy neurológus az eredményekkel.

Lányok, írok azoknak, akik fel egy ilyen szörnyű neobnadezhivayuschy diagnoz.na ideje 30 hét, rakjuk ventriculomegalia, tágulat oldalkamrák az agy 1,1 cm. Az egyszerre kezdett tisztázni a következményeket, és a szörnyű szavak az orvos „hydrocephalus.

Az ultrahang az orvos látta, hogy a bővítés egyik kamrájában az agy 9 mm! Végül meg van írva, „mérsékelt ventriculomegalia”. A legvalószínűbb oka a SARS át nekem, hogy az a pont ((((nőgyógyász egyeztetve látta, de nem mondott semmit.

Én 24 hetes beteg övsömör (zoster), a 26 hét, hogy egy teszt és ultrahang kimutatta ventriculomegalia jobb kamra 10,5 mm. Uzistka mondta kell írnia kezelés (Viferon és ibuprofen), de a nőgyógyász (Ivanov) semmit.

Tegnap volt ultrahang. terhességi kor 30 hét, minden mutató a normál tartományon belül. de! oldalsó agykamrák az agy 6,4 mm; ellenoldali kamra 10 mm (jelölve magas); egy nagy tartály a következtetésre 7,4 mm oldalú ventriculomegalia. neyrosonogramma ajánlott.