Egyszerű módon, hogy az otthoni internet olcsóbb és jobb

Hogyan kell menteni a számlák online, és a hálózathoz való hozzáférés a magasabb minőségű és gyors - által felvetett kérdés sok felhasználó. „Times” mesél a fő oka a probléma a kapcsolat, a hogyan gyorsítható fel, és hogyan lehet egy otthoni internet olcsóbb.Az internethez való hozzáférés is most kell elvégezni több változatban. Ez az Ethernet-kapcsolat, és a Wi-Fi és 3G 4G, és néhány más, kevésbé népszerű, és részévé válik a történelem (például az ADSL vagy Dial-up). Azonban az összes fajta otthoni használatra a legrelevánsabb és kényelmes Wi-Fi-vel.

Keressen egy megfelelő díjcsomag

Mivel a technológia gyors fejlődése a szolgáltatók folyamatosan frissítjük a sorban a díjcsomagok és ajánlatok. De gyakran, ha csatlakozik az internethez, a személy továbbra is használni hosszú ideig.

Rendszeresen ellenőrizze az új ajánlatokat hasznos szereplők. Egyes szolgáltatók kínálnak díjcsomagok, mint a szabad router, game bónuszokat (rajongóinak online játékok), vagy extra pontokat, amelyek segítségével csatlakoztat egy szolgáltatást, vagy fizetni hónapjában.

Ne hajsza kozmikus internet sebessége gyakran nagy kapcsolat sebessége egyáltalán nem szükséges a mindennapi használatra.

Ugyanakkor az internet sebessége számos tényezőtől függ. Gyakran a szolgáltató csatlakozik a hálózatra az egész lépcsőház, majd a teljes terhelést a hálózat csökkenti a hozzáférési sebesség. Ezért hasznos, hogy egy útra, egy kis „tartalék”.

Az egyik leggyakrabban használt átviteli frekvencia ma - 2,4 GHz. Ez egy viszonylag hosszú idő, és vált népszerűvé az egyszerűség és a megbízhatóság. Hagyományos tartományt használják nem csak Wi-Fi-router, hanem a vezeték nélküli eszközök, valamint az azon lévő modulokat, amelyek összekötik Bluetooth kapcsolaton keresztül.

tovább:

Egymásra hullámok egy frekvencia zavarja, és lassítják a áthaladását információ csomagokat. Egy zsúfolt épületben nagyszámú útválasztók és hozzáférési pontok, akkor lényegesen minőségét az interneten.Azonban, a tartományban 2,4 GHz-es van egy alternatívája, hogy 5 GHz. Annak a ténynek köszönhetően, hogy nem mindenhol használják, ez a tartomány nagyban megkönnyíti adatátvitel, mint ezen a területen gyakorlatilag nincs interferencia.

Ezek a hullámok, így több hely az eszközöket, de rövidebbek. Így a tartomány van azok hatásának valamivel alacsonyabb, mint 2,4 GHz-es.

Nem is olyan régen, a 802.11n és 802.11ac normákat dolgoztak ki a Wi-Fi-hálózatok számára, amelyek egy sor 5 GHz. Mozgatni a rövidebb hullámhosszú, az szükséges, hogy színvonalának fenntartása és a router és a készülék. Amennyiben a készülék nem támogatja a tartomány, vannak speciális Wi-Fi-adapter, amely felveszi ezt a funkciót.

Egy kis készülék antennák, volt egy Wi-Fi-hozzáférés a lakásban, kisebb szerepet játszik, mint a terv. És a router is kell frissíteni egy időben.

Magyar kiskereskedők elég széles körű routerek különböző gyártók és a különböző célra. Az árak változóak, szerint „a Yandex.Market”, 500-90 ezer. Rub. Válassza ki a legjobb megoldás az otthoni használatra között a fajta nem olyan egyszerű.

Annak érdekében, hogy a Wi-Fi-hozzáférés az egész iroda lesz szükség drága és hatékony router, amely támogatja a nagy sebességű adatátvitel. De nagyon triviális célra alkalmas és megfizethető alternatíva.

Teljes modem támogatja a 802.11n szabvány megtalálható mintegy 1000. Dörzsöljük. Meg kell figyelni, hogy a maximális kapacitása az eszköz.

Ha a legnagyobb sebesség a router 150 Mbit / s, a kapcsolat sebessége 500 Mbit / s jelentését elvész.

Fontos az is, hogy helyezze az eszközt. Ha egy kis szobában a jel egyformán erős, akkor nagy területeken szükséges előre, hogy megtalálják azt a pontot, ahol a Wi-Fi áll rendelkezésre egyformán minden szögből. Van még egy speciális alkalmazás. amely jelzi, hogy a legjobb helyre tenni a készüléket.

egyéb problémák

Jelenlétében nagyszámú eszközök az otthoni, csatlakozik ugyanahhoz a Wi-Fi-hálózat, a jel is lehet számítani lehet gyengébb. Például még maradt alvó üzemmódban, játékkonzol tudja tölteni a frissítéseket, hogy enni és a forgalom.

Egy egész konstelláció problémákat okozó „fék” Internet kapcsolat, lefedhető az eszközök maguk.

Lehet rossz, vagy szórakozott vezetők, a probléma a hálózati kártya, harmadik féltől származó alkalmazások vagy más építmények az operációs rendszer.

A teher lehet létrehozni és vírusok víruskereső alkalmazások. Ha az első fogyasztanak forgalom számára kártékony célokra, akkor a második - a tűzfal, amely ellenőrzi a bejövő információt a nemkívánatos vendégek. Az antivírus problémát oldja meg sem a tűzfalat, vagy kevésbé igényes szerelési analóg.