Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

A mesterkurzusokon saját kezűleg segítségével válik igazi needlewomen és nem a különböző kézműves, origami, decoupage és gyöngyfűzés. Itt található részletes mesterkurzusokat kötés és scrapbooking. Ismerje meg, hogy rendkívüli műanyag termékek és műanyag palackok, hogyan kell varrni babát Tilda, megtalálni kötés és gyöngyfűzés rendszer.Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

mesterkurzusok „Varró” ruhák varrási „egyszerű ruhát saját kezűleg: minták, ötletek és részletes mesterkurzusok

Egyszerű ruhát saját kezűleg - a nagy lehetőség, hogy megmutassák kreativitásukat. Varrni lehet nem csak a mindennapi viselet, hanem az ünnep.

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

Csak fizetni a saját kezét


Mielőtt vágja ki a szövet, előkészíti a szükséges anyagokat és eszközöket a munkát. Ehhez előre, így a munka ment gyorsabb és hatékonyabb. Mit kell?

- szövet. Ha csak próbálja magát, mint egy divattervező és varrónő, a legjobb, hogy nem használja nagyon vékony vagy vastag szövet. Ugyanilyen fontos, hogy válassza ki a megfelelő képet. Válasszon egy szövet egy absztrakt minta, amely a művelet során nem volt meg kiválasztani és kombinálni. Ha a szövet egy nagy minta, akkor meg kell venni azt a mozgásteret szabadon módosíthatja a kép;

- eszközöket. Szükség van a mérő, egy nagy ollót, többféle tű, erős cérnát a szín, kréta, csapokat.

Sok egyszerű modellek is varrni nélkül mintát. Azonban méréseket is kell tennie, hogy becslése szerint az szükséges szövetet. Javasoljuk, hogy kezdje ezt a lehetőséget. Döntetlen két 65 80 cm-es, és 2 téglalap téglalap, amelynek mérete 55-35, és 2, amelynek mérete 7 és 25 cm. Ez a szabványos méretű. Ők lehet változtatni összpontosítva azok paramétereit. Húzott alapjait vágja gondosan kréta kört, hozzárendelve az a szövet. Ügyeljen arra, hogy jelölje meg a hónalj.

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

Varrni, és a ruha a lány kezét. Fiatal fashionista bizonyára megörvendezteti egy új dolog, és viselje az öröm.

A összekeverik. A munka kezdődik terén kezét levágták a csapokat. Baste fényes szál. Basics prostrochite egy írógépet. Ha van egy serger, neaten széleit rajta. Varrni hüvely hajlítani a 2 nyak cm, varrni, helyezze csúszda gumi. Él hem kezel, a vas a vas. Az utolsó szakasz - a dekoráció. Ez lehet egy vékony lánc diszkrét bross és dekorációs elemeit, amelyek a modell szebb és színesebb.

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

Egyszerű minták is azonnal lefordították a szövet, és nem használja a papírt. Ha azt szeretnénk, hogy varrni egy hosszú ruha, a szabás kerül körülbelül 5 méter szövet. Vásárlás az anyagot egy árrés. Ha a ruhát azt tervezi, hogy viselni a cipőt egy sarok, majd az anyagot több kell. Díszítő elemek is készült szövet maradványok, kiegészítve azokat flitterekkel, gyöngyökkel, elegáns színben.

Fabric hajtsa félbe, a szög felhívni sugara R. azonos módon ellop sugarú L. A kapott vágási vonalak szoknya, hagyva a szövet készletek. 2. Vágott egy téglalap - ez lesz a hevedereket. Faragni öv részletesen. Minden minták készen, készen áll, hogy varrni. Feltöltődhetjük biztonsági csapok, tűk és cérna, és ne feledje, hogy elengedhetetlen, hogy a készletek.

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

Varrásra pántokkal - szétnyitható két részből áll, rögzítse a biztonsági tűk és óvatosan prostrochite hosszúságú. Most varrni pántok szélessége. Hasonlóképpen kezelésére alkalommal. Itt az ideje, hogy varrni egy szoknyát. Az első dolog, élvezet szegély, és utána - az oldalsó részek. Egy vonal szoknya Mérjük meg a hosszát, és tedd a másik 4 cm. Térni a kapott pont 4 cm, fold, tedd a szag, kombájn címkék neki, lassan, nagyon óvatosan varrni.

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusokNyári ruha saját kezűleg egyszerűen


Nyári hétköznapi ruha legyen a legegyszerűbb vágás. Varrni akkor is tapasztalatlan varrónő. Általában nyáron tollazat hangsúly szövet. Azt, hogy valódi, és átadni legfeljebb friss levegőt. Ez lehet vászon, pamut vagy Calico.

Az egyik legfontosabb dolog - a jogot, hogy a mérések és épít a mintát. A legkisebb hiba is vezethet, hogy a modell rosszul alakulna megdöntött és fog ülni az ábrán. Főleg, ha jön a vékony vonal ruhák. Annak érdekében, hogy varrni egy nyári ruhát, azt el kell távolítani ezeket a méréseket:

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

- vállig;
- derék csípő
- nyak kerülete
- hossz
- hátulról a derék hossza
- Kerülete fölött a mell és a mell maga

Egy egyszerű nyári ruha kezét az íny

Ez egy kiváló lehetőség egy informális találkozón, egy esti séta, és a tengerparti üdülőhely. Minta Ez a modell nagyon egyszerű, és trapéz vagy szabályos téglalap. Alakítani a termék gumiszerű.

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

1. A szövet, vágott elülső része a háttámla. Mindkét rész azonosnak kell lennie egymással. Az építés során még a legegyszerűbb mintákat kell figyelembe venni a saját paramétereit.
2. A kapott szeres vágott részek prostrochite oldalsó részek.
3. Válassza ki és jelölje meg a helyet, ahol a gumi lesz varrt. Határozza meg őket egyszerűen elég ahhoz, hogy a következő ruhát neki.
4. Vágjuk a gumi az azonos hosszúságú. A hossza úgy számítjuk: fogja meg maga a gumi úgy, hogy érezni a lehető legkényelmesebb legyen.
5. Radír csatlakoztassa a gyűrűt, hogy csatolja a varratokat együtt.
6. Egyenletesen húzza gumi, varrni a ruhát. Ezt tette volna, más zenekarokkal.
7. Ha szeretné, akkor varrni a szakáll - ruhában fog kinézni szebb.

Egyszerű könnyű ruhát saját kezűleg

Dress „Case” úgy néz ki, nagyon szép és elegáns, de egészen egyszerűen varrt.

1. Vágott egy téglalap ruha 2. A szélessége mindegyikük egyenlőnek kell lennie a kerülete a csípő + 4 cm. A hossza a jövőbeni termék.
2. Egy téglalap vágni a torkát bármilyen alakú.
3. Húzza vissza a felső élei 20 cm téglalap, kréta jelet.
4. A kréta jelet vezet egyenes vonalak, amelyek szűk a derék, csípő és kitágulnak. A legkeskenyebb ponton a vonalak közötti távolsággal meg kell egyeznie a félkörben derék + 4 cm.
5. A kapott mintát öltés és neaten az élek. Ahhoz, hogy ruhát volt kényelmes viselet, Varrni a hátsó, illetve oldalsó cipzár.

Kiválasztásánál szövetek a köpeny ruha, figyeljen rugalmas lehetőségeket, mint a modell szorosan körülveszik a szám.

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

Dress saját kezűleg is könnyen egyszerűen

Divat nap fellobbanó nagyon népszerű divat, mert ebben az egyszerű ruhában minden lány lesz divatos és szép. A modell lehet rövid vagy hosszú. Alapján a minta tud varrni egy ruhát és nyári ruhát. Az utóbbi lehetőség tökéletes nyári.

1. Vegyünk egy négyzet vágott szövet, vágja ki a kört. A sugár egyenlőnek kell lennie a hossza a szoknya + derekát.
2. A míder lesz szüksége négyszögletes szakasza szövetet. A hossza a szegmens meg kell egyeznie a kerülete a mellkas, és a szélessége - a távolság a derék, hogy a kívánt szintre ruha + 3 cm.
3. Varrni míder. Az illesztett alakot segít létrehozni egy nyíl. Varrni a hátsó cipzárral.
4. Az a kör közepén, hogy a szoknya hónalj. Ez legyen + 10-15 cm. Ha a kivágott váltás le egy kicsit, akkor kap egy aszimmetrikus szoknya.
5. Leaf varrni egy szoknyát, varrott hevederek, vágott szélén a ruha.

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

Egyszerű ruhát saját kezűleg kezdők


Öltöztesd a görög stílusban - ez a modell, hogy mindig a divat. Varrni, hogy a szekrény lehet bármilyen fashionista.

1. Vedd fel a hosszú szakaszon szövet.
2. A felső része a váll rögzítse a ruhát. Ezt meg lehet tenni révén csapok vagy bross.
3. Lacing vagy keskeny szalag, csatolja a modellt a derekát. Varrni az oldalsó szárnyakat, a modell nem kivágódott vezetés közben.
4. bélelt alkalmas kendő, és rögzítse a zsinór.
5. Végül rögzítse a szeresre szerelvények varrógéppel.

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

1. Vedd fel a izomszegmenst, ami 2-szer több, mint a magassága. Továbbá, adjunk hozzá egy pár centiméter.
2. A padlón feküdt a ruhadarab, a központban felhívni egy egyenes vonal. Szóval említette a vállát.
3. Most meg kell határoznia a mélység a nyak. Kréta jelölje meg a kívánt szintet. Doris vonal egy pontot vágott.
4. Prisoberite szerinti anyag vállvonala tack csapok.
5. Az emlő szalagot nyakkendő ruhát. Kendő a szövet, figyelembe véve a csapok a szalagot. A második mell járjon legpontosabban is. A szalagon a dereka, hogy ugyanezt tegyék.
6. Másik megoldás, hogy megszabaduljon az összes csapok és varrni a redők. Az első része a modell készen áll.
7. A hátsó része a modell is hasonló arcot.

Egyszerű ruhák kezüket minta:

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok

1. Válassza ki az öltést, vagy ruhát, jó lenne vékony vágás.
2. Válassza ki a folyó anyag, amely egybeesik a fő árnyalatú anyagból. Tedd egy ruha-alapon, egy ruhadarab perebroste válla fölött.
3. Készíts egy rés a fejét.
4. Drape anyagot pin a csapok, hogy a bázis.
5. redők varrni egyszerű öltésekkel, fokozatosan eltávolítja az összes a csapokat.
6. Ha teljesen elégedett drapéria, távolítsa el a durva bőr, kárpitozás a megfelelő helyeken, húzza az anyagot.
7. Garb öltés alkalmas módon.

Egyszerű ruhát saját kezűleg mintákat, ötleteket és részletes mesterkurzusok


Azt már régóta a vágy, hogy varrni egy ruhát a saját kezét, de bontottam ki a pillanatban? Most már nyugodtan megy a boltba, és vesz a legmegfelelőbb anyag az első remekmű. Ki tudja, talán a folyamat csábítja úgy, hogy megtelik a gyűjtemény. Összeállítottunk Önnek egy gyűjtemény a legegyszerűbb, de nagyon szép ruhák, amelyek kiemelik a figura, és egy elegáns és egyedi képet.