Eladni vagy átadni a rendszámot, avtoklub78

Gyakran feltett kérdések a régi szoba az autó: hogyan hagyjuk őket együtt a vásárlás egy új autót, hogy tudnak-e majd adni vagy eladni, telepít egy másik autó tulajdonosa, stb Ebben a cikkben írtunk a főbb pontokat kapcsolódó megőrzése a régi állami számokat.Eladni vagy átadni a rendszámot, avtoklub78

Amikor eljön az ideje, hogy őket egy új autót, akkor több időt fizetni ugyanazt az összeget - 2850 rubelt: a szobák saját maguk (bár régi), COP és változások TCP. Könnyen kiszámítható, hogy a megőrzése a régi szoba ára eddig legalább 5700 rubel. Ez MREO nélkül. szolgáltatások, és ha nem emelni áron újra.És most a lényeg. A tárolt számokat lehet állítani csak az autóvásárlás, regisztrált az előző tulajdonos a rendszám. Ő nem tudja eladni, vagy tegye a jármű rokona vagy barátja, vagy valaki más. Csak az autó, amelynek tulajdonosa maga volt. Szintén lehetetlen döntetlen a rendszám az autó a másik (ezekre a kérdésekre is).

Ahhoz, hogy egy számot a régi svezhepriobretennoy autó nem feltétlenül eladni az autót, amelyben álltak. Akkor most jött a regisztrációs hatóság, hogy távolítsa el a szobájába, ahelyett, hogy a másik, és ők is fogják tárolni a 180 napot. Ez idő alatt, akkor vesz egy új autót, és tegye a rendszámot.

Kiderült, hogy megőrizzék a régi szoba nem olcsó, de talán ez indokolt azok számára, akik egy időben fizetett „szép” számok vagy speciális sorozatot.