Élénkítő haj otthon ezekben a biztonsági eljárások

Élénkítő haj otthon ezekben a biztonsági eljárások

Haj szépségét - ez nem csak az egészséges megjelenés, hanem egy kellemes színt, amely megfelel az Ön tsvetotip és öltözködési stílust. Care fürtök - ez a napi munka kifizetődő fokozatosan.Ugyanezt a képet lehet elég gyorsan unatkozni. Rendszeresen frissíti a szekrény engedheti meg magának nem minden nő. De a változás frizura sokkal költségvetés lehetőséget. Ha megváltoztatja a színét és a hossza a szálak a női kép teljesen megváltozik. De hogyan lehet a festés nem semmivé minden erőfeszítés? Hogy rendszeresen változtatni az utat, de ne a fürtök egészségi?

Akkor nézze meg a jó colorist. Ez segít kiválasztani a színárnyalat és tartsa eljárást. Azonban a felkészült mesterek nagyon drága. De ne ess kétségbe! Kicsit változtassa árnyékában fürtök nagy valószínűséggel otthon magát.

Egy kis alakformálás

Ha félsz, hogy rontja szálak ellenálló festék vagy nem hinni a kiválasztott szín, árnyékolás - ez az, amire szüksége van. Először is, egy pár hétig árnyalat mossa le. Másodszor, a találmány szerinti kompozíciók kímélő színező készítmény, mint festék, és a haj nem kitéve erős kémiai támadás.

Alakformálás háromféle:

  1. Intenzív. Az ezen eljárás eredményeként tartjuk a szálak 1-2 hónap. Szín nem mossa le teljesen, árnyék marad a haj. Festési miatt előfordul, hogy a nagy mennyiségű hidrogén-peroxid és a színezék a készítményben.
  2. Óvatosan. Ez a tonizáló lemosni 3-4 hét után. Természetes árnyék is, nem fog visszatérni, de a szín, hogy úgy döntött kevésbé lesz észrevehető.
  3. Egyszerű. Ez a fajta finom tónus. Mivel fürtök lemossuk elegendően gyorsan (a 2-es vagy 3-szor samponozás). Jellemzően, az ilyen keverék a tonizáló történik a különböző samponok vagy klímaberendezések.

alapvető szabályai

Lehetséges, hogy a hazai haj színezés, hogy az eredmény nézett tisztességes? Természetesen. De ehhez meg kell tudni néhány jellemzője ennek az eljárásnak. Nézzük meg, hogyan kell helyesen tónusú hajat a szokásos otthonában.Élénkítő haj otthon ezekben a biztonsági eljárások

Ez minden. Most, hogy tudjuk, hogyan kell csinálni a haj színezése magad. Semmi bonyolult róla.

Miután alakformálás ijedj meg, ha a párnahuzatot szerez egy árnyalattal hasonló színű a hajad. Ez akkor fordul elő, amikor a gyártó használja egy alacsony minőségű alapanyagok és szintetikus színezékek. Ha a természetes színek, hogy egy ilyen eredmény nem lesz.

A természet sötét haj színezés eredményeként szinte észrevehetetlen. Tónusú haj otthon nem fog működni. Ha meg akarjuk változtatni haj színét, akkor a megközelítés csak festéssel.

Válassza színezés készítmény megbízható gyártók. Jó kozmetikai nem kerül nagyon olcsó.

Élénkítő népi jogorvoslati

Ha szerencséje, hogy a tulajdonos a haja világos színek, akkor lehet használni színezésre receptek nagyanyáink.

  • Például, lehetséges, hogy egy aranysárga árnyalattal hajfürtök segítségével hagyma bőrön. Ehhez gyűjteni hagyma héja és öntsünk egy kevés vízzel. Tedd a tűzre, és keverjük rendszeresen. Amikor az húsleves szerezhet telített szín, hűtsük le és törzs. Ez azt jelenti, öblítse le haját minden mosás után. Természetesen a hatás ott lesz, így gyorsan, de ez a módszer egyáltalán nem károsítja a hajat.

Élénkítő haj otthon ezekben a biztonsági eljárások

  • Népszerű módja alakformálás hennával és Basma. Hogyan kell csinálni - lásd a kézikönyvet. Az alábbi összes ajánlást, meg lehet változtatni a haj színe és egészségesek maradjanak.

Mikor jobb elhagyni a színező

Van néhány tényező, a jelenléte, amely nem garantálja a jó eredményt a alakformálás fürtök. És bizonyos esetekben a használata színezőanyagok jobb visszautasítani.

  • Ha már festett hajat hennával. Ez a módszer a festmény nem káros, de miután színezés mehet helyeken. Például, ha a másolás a keverék reagál a henna, a szálak szerezhet zöld.
  • Nem szükséges, hogy tartsa a haj festése otthon terhesség és szoptatás alatt. Ebben az időben a női test a változás a hormonszintek, ezért a haja nem a legjobb módszer. Ezekben az időszakokban, előfordulhat, hogy a zár nem szín, vagy a szín fog szerezni kékes vagy zöldes árnyalattal.
  • Nem ajánlott az alakformálás haját otthon felkeresése előtt, szaunák, uszodák. A meleg szobában, ha nedves a fejét, tinta folyhat le az arcát. És kívülről akkor nagyon észrevehető.

Most már tudja, hogyan tónusú szálak. Persze, színezett, színezett vagy csíkos szál soha nem néz a természetes és a természetben. Semmi szín nem lesz jobb, mint a természetes. Megfelelő gondoskodás a fürtök és időben vágás tipp, hogy segítsen megőrizni a frizura tökéletes állapotban. Ne feledje, hogy természetes szépség - felbecsülhetetlen!