Élénkítő haját otthon, a titkos szépség

Élénkítő haját otthon

Élénkítő haját otthon, a titkos szépség

Minden modern nő, hogy törekedjen a legjobb, és inkább, hogy a változások az életükben, különösen semmi köze megjelenés. És a legjobb példa erre - a változás hajszín. De nem mindig napjainkban, a mindennapi életben, akkor kiderül, hogy találnak időt a borbély üzlet, és ellenáll a festék meglehetősen rontja állam meggyengült haj, a tél. De szerencsére van egy optimális megoldás, és a kiutat ebből a helyzetből - a haj festése. A könnyű használat színezés eszközöket, hogy fokozza a szokásos, illetve, hogy egy új, gazdag vagy világos árnyalatú haj lehetőség a ház saját, akkor is, ha nincs tapasztalata ebben a kérdésben. Ezen kívül ezek az alapok sokkal biztonságosabb, nem pusztítja el a szerkezet a haj, és unalmas is színváltozás sokkal könnyebb lesz, mint a használata után a festékek.Ebben az esetben, mint bármely más, legyen éber és óvatos, ne aggódj, és rossz fog történni, ha követi az utasításokat, és ne túl sokat gyakorolni kezdeményezés a folyamat teszi.

Azt jelenti, alakformálás haj otthon van többféle: sampon, spray, hab, balzsam. Amelyik úgy dönt - ez nagyon fontos, hogy tartsa be a biztonsági előírásokat és ismerkedjen meg a szabályokat és sajátosságai haj alakformálás otthon.

 • Tekintse át figyelmesen az utasításokat, hogy elkerüljék a hibákat, és nem adja magát a szóváltás és a csalódottság.
 • Színező megoldás nem szükséges egyszerre felvinni a hajra, hogy elkerüljük megnyilvánulások nem a kívánt árnyalatot. Ahhoz, hogy elkezdjük alkalmazni a tinta készítmény egy kis tincset, így például a művelet - mi lesz a színe. Ennek köszönhetően a módszer nem nehéz megtalálni a helyes. Az ilyen gyakorlat van egy előnye, mégpedig ezek a készségek jól jöhet a jövőben, amikor az ilyen színezékeket.
 • Készíts egy érzékenységi vizsgálat és nincs allergiás reakció a kiválasztott eszközt. Ehhez tegyen egy kis mennyiségű tónusos a belső fold a könyök.
 • Ügyeljen arra, hogy kesztyűt, mert akkor marad árnyékában kezét. És a leginkább veszélyeztetett helyeken (fül, templomok, a homlok, arc) ajánlott alkalmazni gazdag krém foltosodás elkerülése.
 • Meg kell tartani a ruhákat kezd neki árnyalat, mivel ez a festék kerül a ruhájára, hogy nem mossa le.
 • Kerüljük a szemmel, mint a kémiai összetétele a tonerek károsan befolyásolja a látást. Ha azonban a folyadék a szemébe kerül, akkor azonnal öblítse ki bő vízzel, és azonnal forduljon orvoshoz.


Jellemzők haj alakformálás otthon

 • Élénkítő haját otthon, a titkos szépség
  Ennek része a jó minőségű festék eszközökkel nem lehet hidrogén-peroxid és ammónia. Kérjük, hogy ezt, ha vásárol egy tónusos a boltban.
 • Ha szőkített haj - választhatnak a 1-2 árnyalattal sötétebb, mint a kívánt árnyalatot. Még ha az eredmény sötétebb, mint szeretnénk - ne aggódj, mert A szőkített haj, minden festéket lemossuk elég gyorsan. DE! Szőkék nem ajánlott, hogy egy piros, vörös árnyalatok érdekében, hogy ne váljanak egy fényes vörös bohóc.
 • Ha a festett haj nő vissza a gyökerekhez. és szeretné visszaállítani a hajszín, hogy nagyon nehéz csinálni, és egy professzionális, válassza az árnyalat közel a természetes színű, hanem 1-2 árnyalattal sötétebb.
 • Annak érdekében, hogy felélénkül a színe sötét haj (festett vagy természetes) és / vagy a színe szürke - kiválasztani a színt legközelebb az eredeti szín, hanem 1-2 árnyalattal sötétebb vagy világosabb.
 • Ha festetlen szőke haj - segítségével a természetes orvoslás, hogy megadja fényét és kellemes természetes árnyalatú, mint a kamilla. citromlé, hagyma héja.

Az alapvető szabályok a haj festése

 • Pre kell mosni samponnal (nélkül egy balzsam vagy kondicionáló), és egy kicsit a száraz haj.
 • Ezután hozzá kell alkalmazni tonerek a haj és egyenletesen oszlassa óvatosan fésülés és masszírozó.
 • Ha ön használ egy színező sampon, majd alkalmazza a 2. alkalomnál. Első alkalommal, alkalmazni, masszázs, majd öblítsük; A második alkalom, alkalmazza a sampont már a megfelelő időben.
 • Ahhoz, hogy elérjük a kívánt árnyalatot kell várni, és hagyjuk ázni alakformálás. Az időtartam a kérelem függ telítettsége színét, amely megjelenik a hajzat. De nem kell a hajon hagyni azt hosszabb ideig a csomagoláson feltüntetett.
 • Ezután hozzá kell lemosni a tinta összetételét, nem szükséges, hogy egy sampont és öblítse le haját elég meleg vízzel, amíg a víz öblítés után nem tiszta.
 • Egy idő múlva festés nem szükséges alkalmazni a különböző haj olaj maszk tudnak hozzájárulni a festék mosás.

Ha azt szeretnénk, hogy árnyalják a haj több színben:

 1. Szükséged lesz egy celofán sapka (akkor egy zuhanyzó sapka)
 2. Szükséges, hogy csökkentsék néhány lyuk, amelyen keresztül húzni a szálakat
 3. Festeni őket a legsötétebb árnyalatú a kiválasztott
 4. Vegye le a kupakot és a ruha megint húz szálakat, amelyek mellett a már festett
 5. Festeni őket egy világosabb árnyalatú.

Ha 2 szín alkalmazása után világos árnyalatú, kalap nem lehet eltávolítani, amíg a végén a festési időt. Ha további - először alkalmazza a legsötétebb színt, majd világosabb és a legutóbbi, hogy a legkönnyebb, sapka eltávolítás és tedd, amíg szükséges. Javasoljuk, hogy használjon legfeljebb 4 színben.

Ez a módszer fáradságos és igényel sok időt és türelmet, de a vonat - minden alkalommal, amikor a renderelés könnyebb lesz rövidebb, és az eredmény is jobb.

Élénkítő haj őszülő

Ez a helyzet megköveteli kétszeres alkalmazása színezőanyagokat:

 1. Először alkalmazni a tonik az érintett ősz szálak. Végén a 15-20 perc öblítés;
 2. Akkor kell alkalmazni az összes haja teljesen még 15-30 percig (attól függően, hogy a kívánt árnyalat).

Élénkítő haját otthon, a titkos szépség
Az ezt követő mosás fej elegendő ahhoz, hogy tónusos 1 alkalommal.

E szabályok betartása segít, hogy végre tonizáló haját otthon, hogy a kívánt árnyalatot és elkerülni a kellemetlen helyzeteket.

Hagyd, hogy a haj lesz szép és egészséges!