Élénkítő haját otthon az előnyök és hátrányok

Ha meg akarja változtatni az életedben - megy a fodrász! És nincs előítélet - be van jelölve sokszor.

Hair rejtélyes kapcsolódik az információs mezőben a föld. Amint ez megtörténik, tudjuk, és nem kell. Mi kell egy jó hangulat, és a teljes elégedettséget megjelenésük!A borbély üzlet nem feltétlenül menni, mert az üzletekben lehet kapni minőségi kozmetikumok haj alakformálás otthon.

Előnyei haj festése

 • A festék ammónia nélkül nem károsítja a haj szerkezetét.
 • Gyorsan lemosható, amely lehetővé teszi, hogy módosítsa a színárnyalatokat elég gyakran, és mindig nézd változatos!
 • Barnák létrehozhat megjelenése kissé szőkített haj V

Az első lépések

Először is, meg kell tudni, hogy az alakformálás eltér hajszínező. Ha ammónia festék teljesen megváltoztatja a színét, a haj termékek teszik finom tónus változás alapszín, felélénkíteni a természetes színek és hangsúlyozzák a funkciók megjelenését.

Élénkítő haját otthon az előnyök és hátrányok

Minden színezés festékek nem hatolnak mélyen a haj szerkezetét, de csak fedezni őket felülről. Ezek lemosni elég gyorsan, amely lehetővé teszi, hogy kísérletezni színárnyalatokat és megváltoztathatja a megjelenésüket gyakran. Ez meg kell tudni!

Most akkor ki kell választani a megfelelő színárnyalat:

 1. Ha csak azt, hogy dobd fel a természetes hajszín, akkor meg kell, hogy válasszon egy árnyalattal sötétebb vagy világosabb tónusú.
 2. Ha azt szeretnénk, adjunk hozzá egy csipetnyi outrageousness az ő képét, majd válasszon valami ütköztetni a fő hang vagy szokatlan árnyalata (és miért nem zöld?). De ez az egész egy egyéni preferencia kérdése és a hangulat.

Ha először nem a hajszínező és a félelem az eredmény, akkor ne vegye hajfesték színezés és speciális habok, samponok vagy szórással. Ezek elmosta nagyon gyorsan, és ki lehet választani a megfelelő árnyalatot, nem kockáztatja semmit.

választott szín

1. Ha egy barna. alakformálás, sötét haja legyen óvatos.

Élénkítő haját otthon az előnyök és hátrányok

Jól sötét aranybarna hajszín, vagy réz színű. Ez felfrissíti a fő szín, és létrehoz egy nagyon vonzó megjelenés. Azt is létrehoz egy vizuális térfogata: a haj látszólag vastagabb.

További információ Minden festéssel Ombre sötét haj

Tudod, hogy egy szelektív tonizáló: festék csak néhány szál.

2. Ha szőke. Nehéz elképzelni, hogy sok lehetőséget alakformálás szőkéket!

Élénkítő haját otthon az előnyök és hátrányok


Szinte minden árnyalata lehet alkalmazni a szőke haj. Csak ne vigyük túlzásba! Minden jó mértékkel.

Akkor, persze, kapcsolja be a fejét a szivárvány, majd hirtelen elsötétül. Azonban minden szőke tudja, amire szüksége van egy jó hangulat.

3. Ha a haj barna. Ez a hajszín is érzékeli minden árnyalata: a fény és a sötétség.

Élénkítő haját otthon az előnyök és hátrányok

Nagyon elegáns megjelenés vörös és bíbor a sötétbarna haj, és egy titokzatos lila és lila.

Ha van egy kedvenc színe a ruha, a haj színezése hasonló színű ruhát árnyékban fog kinézni nagyon látványos.

4. Ha a haja csíkos. Élénkítő Kiemelt Haj nagyon specifikus.

Élénkítő haját otthon az előnyök és hátrányok

Szakmai fodrászok javasoljuk, hogy végezzen melirovannyh tonizáló szálakat kijavítani a szín és javítja a szerkezetét a haj.

Jellemzői a pigment minden ember más, így némi haj világosítás nem lehet, és egy sárgás árnyalat. Ezekben az esetekben, alakformálás csak szüksége van!

kiszámíthatatlan

Amikor színezés a haj kell vennie néhány, a pontokat, amelyek meghatározzák a vonzerejét, vagy vonzónak a megjelenés, amíg a képregény.

Itt vannak a rávilágít:

 • Henna! Semmilyen esetben nem kísérletezni új haj hang, mintha festett henna. Ez a félelem nem öli meg - lesz, hogy egy rövid hajvágás, vagy viseljen hidzsáb vagy összeegyeztetni a kép egy másik nap a földön.
 • Fehérített vagy csíkos haja! Ott még nem lesz képes arra, hogy egy jóslat: az eredmény is elég kiszámíthatatlan!
 • Szürke haja! Ha sok közülük a fejen, a festék nem fog sikerülni. De ez nem olyan rossz: a festék is hangsúlyozzák jelenlétében ősz haj a fején, teljesen tönkreteszi a hangulatot. De nemrég egy új festék vonal Estelle paletta alakult. Haj színező Estelle színpaletta teljesen ősz haj, köszönhetően egy új képlet az összetétel pigmentek.

Tovább megszabadulni a korpásodás otthon

Hogy kell ezt csinálni

Megvizsgáltuk az előnyeit színező és különbség a hagyományos festés a hajfestékek ammónia, a megfelelő választás a színek és meglepetés, ami történhet, amikor a haj festése otthon.

Most tekintsük a folyamat színező festék.

 1. Megvásárolja a megfelelő árnyalata jó kozmetikai bolt.
 2. Figyelmesen olvassa el a mellékelt utasításokat.
 3. Annak tesztelésére, az esetleges allergiás sokk.
 4. Mossa meg a haját, és kissé szárítjuk.
 5. Meggyőződése, hogy a biztonsági funkciókat a test, ami zsírtartalmú tejszínt a homlokon, a fülek mögött és a nyak. Ez biztosítja, hogy a festék csak festett haj. Homlok és a nyak színezés nincs szükség.
 6. Azután, hogy a kesztyűt (ne legyen a csomagban), és öntött terméket a tenyér, majd alaposan összerázzuk haj vagy a szálak.
 7. Festeni egyenletesen oszlik, fésű a haj fésű néhány foga.
 8. Most megteheti minden dolog a házban, kivéve a fürdés.
 9. A kijelölt időben, mossuk le a festéket a haj, de nem sampont! Máskülönben azt kockáztatja, hogy elmossa a gyümölcsét a erőfeszítés azonnal. Mousse és porlasztva mosás nem.

Hogyan törődik a haj színezése után

Annak ellenére, hogy az összes szín alakformálás gondosan ápolt haj, további intézkedésekre van szükség.

Nincsenek különleges titok nincs - alkalmazza az összes ismert módszerek megerősítésére és rehabilitációjára haj. Akkor vásárolni kész maszkok a boltban, akkor használja a népszerű kozmetikumok - közül lehet választani.

Csak úgy, hogy a maszk nem tartalmazhat bojtorján vagy ricinusolaj. Ezek az olajok kiváló nemcsak helyreállítani a haj szerkezetét, hanem a természetes színét. Tehát, hogy kizárják őket a listáról.

Ui Meg kell találnia, és vásárolni eszközöket tonizáló, és próbáld ki otthon.