Élénkítő haját otthon előtt és után

Ha módosítani szeretné a képet, vagy a kép nem szükséges igénybe radikális módszerek - festés haját. Ezen túlmenően számos javasolt eszközök negatív hatással az egészségét. Tehát ma kínálunk beszélni a témáról: hogyan lehet a haj színezése magad, tudom, mi ez, hogy lehet-e után történik kiemelve, milyen színeket és tónusos jobb használni otthon.Élénkítő haját otthon

Megkezdése előtt az elbeszélés, hogy összpontosítson a legfontosabb része - az a mód, hogy feldolgozza. Pick festékek és tonerek enyhe komponensek, azaz a A természetes alapon. Nem adnak a hosszú távú hatása, de a haj és sértetlenek maradnak.

Élénkítő haját otthon előtt és után

Haj színező - mi ez

Ez a szín overlay / tsvetovna zár (részben vagy egészben) révén speciális alapok. Legtöbbjük nem ad hosszú távú hatás (elmosott mosással), ami miatt nagyon gyakran kísérleteznek képet. Ahhoz, hogy megértsük a tonizáló eltér hajszínező, hogy megértsék elég az alkalmazott eszközök: abban az esetben, festék használt festék a második eset, speciális tonik. Mindkettő lehet tenni otthon segítsége nélkül a mesterek a szalonokban.

Élénkítő haját otthon előtt és után

Élénkítő haj festés után - Utána képek

Tonik úgy viselkednek, mint a festék és a kezdeti hatás nem sokban különbözik. Ezért, amikor kiválasztja figyelni, hogy a kölcsönhatás a alapszínek könnyebb, mint az alapvető hang, annál több lesz a végeredmény. Fontos megérteni, hogy ha az alapok szőni otthon vagy szalonban környezet, a színes festék egyenetlen (a szőke haj színe világosabb), de mivel a megfelelő árnyalat szál fog kinézni a természetes (általában egy ilyen lehetőség igénybe, ha a sző ad egy csúnya sárgás árnyalat) . Az ajánlatban képek (előtt és után) tökéletesen tiszta, milyen szokatlan formák és színek a játék után lesz elérhető kiemelve / világosodó.

Élénkítő haját otthon előtt és után
Élénkítő haját otthon előtt és után
Élénkítő haját otthon előtt és után

Photo haj festése - Utána képek

Felhívjuk figyelmét, hogy ez a folyamat, mind otthon, mind a szalonban környezet maga előnyei és hátrányai. Az előnyök közé tartozik:

 • tonik után lehet használni színezés veszélytelen shag;
 • A minőségi tartalmaz tápanyagokat. hogy gondját viseljük a hajat;
 • akkor megfelelő átmenetet az egyik szín a másikba.

Hair színezés: vélemény

 • Tatiana Review: „Ez az első alkalom elhatározta, hogy kipróbálja a tónusos egy pár évvel ezelőtt, de amikor megtudtam, hogy mennyi tonizáló a borbély úgy döntött, hogy mindent magam otthon. Azóta, és én csinálok. Effect elégedett volt, és az alkalmazási nehézségei nem! „;
 • Evelyn felülvizsgálata: „Ez az első alkalom, hogy megpróbálta téma felek, szórakozásból. És miután tudta, hogyan azok hasznosak a hajam kezdett gyakran használ. Azt ajánlom!
  Élénkítő haját otthon előtt és után
 • Oleg felülvizsgálata: „Az első alkalommal próbáltam viccelődni, de meglepődtem, és nagyon tetszett a hatás. Most rendszeresen használt „;
  Élénkítő haját otthon előtt és után
 • Tekintse Irene: „Nagyon szeretem a hajam, miután a folyamat válnak selymes és rugalmas, kevésbé csökken. Boldog vagyok „;
 • Catherine Review: „gyakran használják a tonik. Inkább szakmai, mivel a lehető legjobb eredményt „;


haj színezés segítségével

Szerek tonazha kétfélék: lágy és intenzív. Az első csoportba tartoznak lehetőség, mint a L'Oreal hajfesték az alakformálás. így például, azaz Ebben a kiviteli alakban, a haj színezés szereket használják a szakmai intenzívebb szín / árnyalat (tárgya tehát, például, Estelle haj színezés vagy bármely más festéket a haj tonizáló). A második verzió, akkor balzsamok. samponok. spray stb színezett hatása.

Élénkítő haját otthon előtt és után

Hair színezés fotó előtt és után a szőke

Fontos tudni, hogy az alakformálás és kifejezések segítségével (amint színezés a haj), melyeket három csoportba sorolhatók:

 • intenzív - legfeljebb 1,5 hónapig (attól függően, hogy hány mosás fejek);
 • átlagos - 1-2 hét (ellenáll 3-5 mosás);
 • Könnyű - akár az első samponos.

Az első két kiviteli alakoknál minden mosás után Hue meggyengülnek és fokozatosan mossuk el teljesen. A beküldött képek világosan látható, hogy miután a teljes öblítési az alapok fürtök nem nyom marad, ami nem mondható el a kérelmet a festék. Abban az esetben, szőke fürtök ajánlott hamuszürke szőke, ő ad egy különleges varázsa. Nagy színválaszték TM Estelle.

Élénkítő haját otthon előtt és után
Élénkítő haját otthon előtt és után

Élénkítő sötét haj

Élénkítő szőke haj

Blondirovannyh a szálak (színezett vagy természetes) színek játszanak erősebben. Ez a módszer segít, hogy a kívánt árnyalat anélkül, hogy kárt a haj, mert a folyamat játszódik le a haj membrán felületén, anélkül hogy mély behatolás a szerkezet, mint abban az esetben a festék alkalmazása. Ajánlatos meleg árnyalatok: réz, homok, stb Hatalmas választék TMEstel ..

Élénkítő haját otthon előtt és után
Élénkítő haját otthon előtt és után
Élénkítő haját otthon előtt és után

Hogyan készítsünk otthon haj festése

Ha abban az esetben, például a festés, célszerű igénybe a szakértők segítségével, a második esetben megengedett, hogy végre az eljárást otthon, és szőke és barna (fehérített vagy színezett). De minden esetben fontos, hogy fordítsanak különös figyelmet a minőségi eszközök. Kvalitatív tonik gyengéden beborít külső része az egyes szálak és véd a környezeti hatások, és telített takarmány tápanyagokat kölcsönöz fényességet és fényét (legmagasabb választás Estelle TM). Teljes hiánya olcsó analógok.

Élénkítő haját otthon előtt és után

Élénkítő természetes haj

Tonerek képes összeütközésbe kerülnének természetes színezékek, így a legtöbb tonik nem javallott festés henna vagy Basma. De ellenjavallata natúr (szőke és barna) gyakorlatilag hiányzik. De a szakértők azt javasolják, hogy az alkalmazás után figyelni, hogy az ellátást a hajzat: hidratáló maszkot, nyugtató balzsam, így kívánatos után minden alkalommal .. Mindig próbálja berendezés árnyalatok szerint a típusú haj, például, ha az alapszín meleg, és az árnyékban legyen megfelelően. Egy nagy színpaletta bemutatott TM Estelle vagy Matrix. Próbáld, kísérlet, és nem kell félni semmi újat!

Élénkítő haját otthon előtt és után
Élénkítő haját otthon előtt és után