Élénkítő haját otthon - gépek alkalmazása

Ha azt szeretnénk, hogy a kísérlet színes vagy frissítse unalmas árnyalatú haj, akkor ideális eszközei az alakformálás. Egyszerre csak játszani egy kicsit árnyalatok, és a kép tele lesz új színeket.Élénkítő haját otthon - gépek alkalmazása

Az alapvető szabályok a színválaszték

  1. Hogy könnyítsen a haj nem kell választani, túl sötét és telített színeket.
  2. Ha a sötét haj, a választás a világos színek nem hozza meg a kívánt eredményt. Ez egyszerűen nem látszik a haj.
  3. Az első alkalommal, ha még soha nem festett, hagyja abba a választás a természetes színárnyalatokat vagy néhány szál. Meg lehet próbálni a különböző típusú festés, játszó árnyalatok sötétebb vagy világosabb, mint a saját színe. Akkor nézze meg az eredményt pontosan és a jövőben nyugodtan élvezheti a kellemes álom.

Hogyan válasszuk ki a megfelelő eszközök?

Miután meghatároztuk a szín, meg kell választani a márka jelent alakformálás. Különböznek a stabilitás, a szerkezet és a megjelenés.

Sajátosságainak megfelelően a rendering lehet osztani két típusa van:

  1. Gyengéd - ez kevésbé stabil, és nem ad világos színű haj. Ez tartalmazza gondoskodó és növényi összetevőket, és kiválóan alkalmas fénytelen, törékeny haj.
  2. Intenzív - tartja a haj több mint három hétig, akkor világos, telített színek, de a felhasználás előtt kell kezdeni egy folyamán tápanyag maszkok és vitaminok, így haja egészséges és erős.

Tekintsük az alapok, amelyek pozitív visszajelzés és a kiváló ár / érték aránnyal.

Élénkítő haját otthon - gépek alkalmazása

Olvasóink ajánljuk!

A leghatékonyabb eszköz a haj, a véleménye a mi olvasók egyedülálló permet hajra MegaSpray, a teremtés volt a keze a világhírű trichologists és tudósok. Természetes vitamin formula permetező lehetővé teszi, hogy kell használni minden hajtípushoz. A termék tanúsítvánnyal. Óvakodj a hamisítványokat. Vélemény fodrászok. "

Színező sampon Estelle. Alkalmas tartós festés. Gyakran használják a fodrászatban. Tartalmazza keratin komplex és számos gondoskodó olajok, haj egészséges lesz fényét és kívánt árnyalatot használat után. Estelle márka járművek elfogadható áron, és alkalmas a haj színezés, és a festés.Előkészítés és festési technikával

Az első dolog, amit tennie kell a vizsgálat az allergiás reakció. Tedd fel a könyök egy kis pénzt, várjon 5 percet, és a szavazás eredményének. Ha kellemetlenségeket nem volt -, bátran használja a további folyamatokat.

A festéket kell készíteni szigorúan az utasításokat, akkor nem hivatkozhat a véleménye. Jobb, ha megbízik a gyártó, hogy a kívánt eredményt, és nem fog csalódni.

Élénkítő haját otthon - gépek alkalmazása

Technika hajszínező

Megvédje magát. Viseljen eldobható kesztyűket, kenje be a bőrét a határon hajnövekedés egy zsírtartalmú tejszínt a nyakon viselnek védőperem- vagy a nyak pakolás film.

Ha ön használ növényi festékek, akkor jobb, ha abbahagyja őket. Amikor felveszi a kapcsolatot a segítségével alakformálás hennával vagy Basma várt eredmény nem lehet mit szeretne, és egy váratlan hatás.

Élénkítő haját otthon - gépek

Élénkítő haját otthon lehet osztani fázisból áll:

  1. Mossa a haját a szokásos módon, de nem használja olaj-alapú szer (pigment mehet rossz).
  2. Ecsettel tonerek mindegyik szálon, dörzsölés nélkül a fejbőrt.
  3. A jobb elosztása fésülje a haját fésű néhány foga.
  4. Áztassuk a haj ajánlásának megfelelően a kívánt színárnyalat és intenzitását.
  5. Öblítsük bevonattal ellátott készítmény.

Jellemzők

Attól függően, hogy az eredeti hajszín, vannak funkciók a tonizáló:

- Ha sötét haj: használja több árnyalatú, akkor hozzon létre egy fényes képet, így a haj mennyisége és a világosság. Festék csak két színt segítenek megteremteni a kívánt hatást. Take 2 árnyalatait egy skála - világos és sötét. Tegye a kupakot celofán, menet az szálak rajta, és viszont foltot. Először is, a könnyebb, majd sötét tónusú.

Élénkítő haját otthon - gépek alkalmazása

Hair után színezése

- Ha szőke haj: meg kell választani a megfelelő színt, ami nem túl fényes. A szőke szépségek árnyékban lesz hiper- világos és néz ki a hely. Meg lehet választani a színt, néhány árnyalattal világosabb, mint a saját, és kiemelte Hair a hatás eléréséhez. Ez felvidít a színe, és a kép világos és szellős.

Sötét szálak hangsúlyozzák az arcvonások, de nem, hogy egy csomó különbség a saját színe és árnyalata a színezőanyagokat. A festett szőke haj jobb, ha nem használja a kozmetikai színárnyalat, különösen azután, hogy egy intenzív fehérítés a múltban.

- Ha a haj festés után: sima ez a hatás lehet tónusos, hasonlóan a hajad színét. Ilyen festés segítségével, miután nem festés vagy ha fáradt. Szálak és adhat ragyogóbb vagy fényesebb árnyalata, lehetővé téve a kísérlet egy fényerő és a szín intenzitását.

Figyelembe véve a funkciókat, akkor létrehozhat egy divatos képre, és frissítse unalmas frizurát.

Létrehozása Kiemelt Hair

Élénkítő haját otthon - gépek alkalmazása

Vezetés - lépésről lépésre kiemelve