Élénkítő haját otthon minden árnyalatok színező

Amikor színezés pigmentek csak rögzítve a haj felületén, ellentétben a festés. Ezért a festék lemosható gyorsan, mint a festés után. Ha azt szeretnénk, hogy könnyítsen a hajat a színezés, akkor felejtsd el. Felületi színező lehetővé teszi, hogy árnyékot csak árnyalattal világosabb. A fő cél ennek az eljárásnak -, hogy megerősítse saját színe.Akik számára alkalmas haj festése?

, Az eljárás pontosan mire van szüksége, ha szeretné, hogy fokozza a szín, vagy korábban festett haj, hogy összehangolják a hang vagy megújítása szürke haja. A szerkezet a eszköz tonizáló Kizárt ammónia ami káros a haj. borbélyok is megjegyzik, hogy miután ez a festés, beleértve az otthoni, a haj több hajlékony és engedelmes.

Típusú haj színezés:

  • egyszerű - segítségével habok, samponok, és mossuk le kevesebb, mint egy hónap.
  • gyengéd - segítségével tonik kimosott egy hónap;
  • intenzív - által biztosított bizonyíték festékek, a hatás tart két hónapig.

Válassza ki a megfelelő árnyalatot alakformálásHa alakformálás haját otthon először - színeket válasszon olyan közel a színe. Mint már említettük, világosítani sötét haj, színezékek nem fog sikerülni. Ugyancsak nem szükséges barna hajú festett árnyalatú méz vagy hamuszürke. Shades tervezték, sötét haj könnyű lenne csúnya. Ezért szőkéket nem használja színezőanyagok a barnák.

Hogyan készítsünk egy haj festése?

A kívánt hatás érhető el a lakásban, de először meg kell készíteni a hajat. Ehhez:

  1. Egy héttel tonizáló megállításához természetes színezékek és meggyengült haj biztos, hogy orvosi kezelés speciális maszkokat. Ha töredezett - egy hajvágás.
  2. Először olvassa el az utasításokat. Most, nedves a haj - a víz, hogy egyenletes színű. Ha alakformálás a száraz hajra, a területeket, amelyekre a festéket alkalmaztak az első helyen, sötétebb lesz.
  3. Alkalmazza a gazdag krémet a határ a haj növekedését, az eszközök nem szívódik be a fejbőrt.
  4. A festék jobb alkalmazni egy speciális ecsettel, majd fésülje a haját fésű néhány foga és a masszázs a hajat is.
  5. Tartás szükséges eszközt, ameddig utasítások a csomagoláson, vagy, attól függően, hogy a kívánt eredményt.
  6. Mosás festeni rendszeresen sampont.

Miután alakformálás haj a szalonban vagy otthon ne használjon olajos maszk, egyébként árnyékban gyorsan elmosta. Miután néhány kezelések akkor megtanulják, hogyan kell színezőanyagok reagál a haj, és lehet választani a maguk számára a legmegfelelőbb árnyalatok.