Élénkítő haját otthon néhány fontos szabályt

Néha, hogy a haj egy új hang, vagy fokozzák a természetes színét fürtök, akkor nem káros színező és tonizáló haja van. Mivel ez az eljárás segítségével végezzük a világos színek, amelyek nem zár az ilyen negatív hatások bizonyítékaként festékek, lehet, hogy a haj festése otthon. Természetesen ebben az esetben a festék tart hajfürtök nem olyan hosszú, de nem károsítja őket. Ezen kívül egy ilyen folt gyakran megváltozik az úton, és egy idő után visszatér a színe.A folyamatos használat

A szerkezet azt jelenti, alakformálás Kizárt ammóniát vagy hidrogén-peroxidot, és ezért a festék nem befolyásolja a belső szerkezetét, és behatol csak a felső réteget a haj. Éppen ezért az ilyen színezékek nem ellenálló, de ezek teljesen biztonságos. Azonban számos sedeny ezek segítségével fessük és sötét haja világosabb do de hogy az eredeti színárnyalat vagy színes, javíthatja a könnyen. Élénkítő haját otthon nem különbözik a drága szalon kezelések, így nyugodtan, hogy le a festék és ecset.

Élénkítő haját otthon néhány fontos szabályt


típusú színezés

Számos típusú színezés:

Segítségével végzik a habok, habok vagy samponok. Készíts egy ház festés nagyon egyszerű. Akár azt is használja több színezékek közeli árnyalatok. A szakértők azonban javasoljuk, hogy használja egyidejűleg legfeljebb három színben. Egyszerű tonizáló hold hajfürtök, körülbelül három hét;

Végzünk a tonerek és tart a haj körülbelül egy hónap;

alapos

Úgy végezzük telített használt színezékek, amelyek valóban képesek biztosítani egy stabil eredmény és a még korábbi festék világosszürke haja. A szín marad két hónap.

szabályok alakformálás

Élénkítő haját otthon néhány fontos szabályt

Azzal a szándékkal, hogy nem a saját haj festése, először készítsen kesztyű, zsírtartalmú tejszínt és tonerek. A fej jól kell mossuk, szárítjuk, és enyhén fésű.

Zsírtartalmú tejszínt kell alkalmazni a határon a haj növekedését. Ez segít megelőzni a felszívódását alapok a bőrt. Alkalmazza a hajfesték jobb egy speciális ecsettel, elválasztva őket az egyes csíkok és fésülés őket is. Tartsa festék van szüksége, mint utasította.

Női titkok

Élénkítő haját otthon ad meg a kívánt eredményt, ha megfelelően felkészülni azt. Mivel a színezékek kémiai eredetű, szükséges előzetesen, hogy hagyja abba a természetes színek (kivéve, ha használják őket) hennával és Basma. Ellenkező esetben a szín is kiderülhet, nem az, amit várt. Ezen túlmenően, a meggyengült haj költség egy kis támogatást hidratáló maszkot (körülbelül egy héttel megelőzően festés), és meg kell töredezett vágás.

mi mást, hogy nézd meg: